Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dosta bolje od prosle tekme... Doduše gledam preko Q. Svi znamo razlog.
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Javor imao 3 stopostotne šanse za gol. Karabeljov igra okej, gde god da ga staviš.
Stiletto Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Da ne znam o kom timu se radi, pomislio bih da znaju sa igraju fudbal.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Napad stvarno tokom cele sezone sem malo sivih utakmica( u tom segmentu) bio je odličan, taj napad će i doneti jake prodaje, ali baš nazad puca, nekako 1 na 1 imam osećaj da će uvek probiti, Simić koliko god da je tehnički dobar, nema onu sirovu odliku stopera da dobija duele, da čisti prostor i pre svega da bude stamen. Nekako Ugresic I on verujem da imaju dobre cene, a nisu to igraci od kojih zavisi ekipa, oni mi se veštački najviše guraju. Crnogorski trio kapa dole, a i Rogan je dobar i stabilan.
Barkley#34 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Stiletto said: Pre bih rekao Dragojević na štopera, a Milić na levog. Koji će mu bek, dva štopera i tri zadnja vezna? Uz ogradu da sam prvo odgledao usput, na telefonu, izgledalo mi je kao 3-4-1-2, gde se Vanja spuštao na četvrtog pozadi. Bilo mi je interesantno nakon Nathovog ulaska kada su on, Milošević i Vukotić igrali napred, delovalo je ozbiljnije, ne samo zato što je Sek izašao. Inače, mnogo veći problem nam prave ekipe koje nas visoko pritisnu, mada uvek imamo neko pomračenje pozadi. Igramo sporo, bez otvaranja, slabo kretanje, ziheraški pasovi. Ko iole trči i pokriva proriv nas odmah je u prednosti. Jebeš ga kad Natho ubrzava igru dobrim pasovima.
Recommended Posts