Alek The Great Posted September 20 Posted September 20 Nije bilo lose. Odbrana, kakvu je znamo, sasvim korektna. Vezni red je odlucio. Vec sam pisao da ce nam ovo guranje Ugresica doci glave. Tu je morao bugarin da igra ili Natho/Zahid, zavisno od taktike. Sudija nije odlucio pobednika, ali je sudio nedostojno jednog derbija. Kazu ova dvojica da je pustio da se igra. Pa zna se kome vise odgovara jaca duel igra - onom ko je fizicki mocniji. U svakom slucaju najsramnija odluka je bila kad je pokazao karton Kosticu, a nije i zvezdinom igracu.
Barkley#34 Posted September 20 Posted September 20 Šta znam, nekako nemam utisak da smo dali sve od sebe. Preuplašeno je to delovalo u odnosu na meč protiv Aeka u Beogradu ili dvomeč sa Hibsima. Jeste CZ jača od njih ali u celini nisam video takav nivo energije. Možda me utisak vara, ne znam. Na kraju nas je bolji Kostićev prijem koštao možda i remija ali je i Zvezda spustila dobrano gas i samo odrađivala dobar deo meča. Sa tribina pola slabije ili pogrešno vidim, pa ću nešto i da lupim. Golman ima svoja ograničenja ali generalno je dobro branio, nekoliko čistih situacija je spasio. Štoperi odlični, kada se sve uzme u obzir. Rogan je na kraju počeo da brljavi ali tada je tim ispretursn, igralo se stihijski pa mu ne zameram. Nije njegova greška ali trebalo je da bude malo aktivniji kod prvog gola, nikad se ne zna šta se može desiti. Jurčević dosta aktivan napred, generalno četvorka pozadi je bila korektna imajući u vidu protivnika. Velika škola je rvanje sa Arnautovićem i generalno sa Zvezdinim napadom. On jeste polupenzioner ali vide se klasa i iskustvo. Sredina je baš patila. Vanja jeste imao par odličnih lopti za njih ali je ipak bio aktivniji i primećeniji na terenu. Ne znam zašto je Ugrešić toliko minuta dobio ali delovalo mi je kao da imamo igrača manje. Možda zato imam utisak da nismo fali sve što imamo. Vukotić je bio žrtva svega toga, rekao bih. Usamljen. I dalje mi nije jasno da prodišemo tek kad Natho uđe, makar bilo stihijski i sa greškama, kao večeras. O Seka sam se ogrešio, ipak je bio konkretniji nego što sam video. Milošević se baš borio, eto dao je i gol. Trifa je generalno upropaštavao Seola ali fali mu poslednji dodir. Od početka je morao da igra Janis, jebo nas izlog, a naknadnom pameću mislim da je možda mogao i Natho prvih 60 minuta iako mi je to manje realno. Jbg, poraz nikada ne prija. Idemo dalje. 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago PARTIZAN: M. Milošević - Roganović, Milić, Simić, Jurčević - Karabeljov, Dragojević - Sek, Vukotić, Trifunović - J. Milošević Za 10 minuta smo stvorili 3 ozbiljne sanse, ali zavrsnica nam postaje bolna tacka.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta je sa šutevima danas? Ide lopta lepo, a onda mlaki šutevi...
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Koliko smo smuseni. Dragojevic prednjaci. OFK preti iz (polu)kontri i dosta je opasan. P.S. Prozvao sam ga. 😄 Lep gol. Edited 1 hour ago by Xpert
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, realno *w said: Šta je sa šutevima danas? Ide lopta lepo, a onda mlaki šutevi... Evo jedan nemlak 🙂
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 2 minutes ago, Ne sam Safete said: Evo jedan nemlak 🙂 Konačno Vanja da da gol... i to kakav! Bravo bre. _____________ Mogao bi Andrej Kostić konačno da dobije celo poluvreme. Edited 1 hour ago by realno *w
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar je Milosevic kada treba osvojiti prostor. Ne bih ga ja jos dirao.
Xpert Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Proslo je 9 kola u prvenstvu + kvalifikacije. Doprinos Trifunovica je zaista skroman. Mislim da ce povratak Zubairua dosta znaciti.
Stiletto Posted 43 minutes ago Author Posted 43 minutes ago Nov stadion u Zaječaru, a reflektori ko na sveće da rade, mrak deset metara od aut linija ka unutra. Plus izrovan teren da svaka lopta po zemlji skakuće ko loptica skočica.
realno *w Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Daj Blagojeviću promešaj malo. A. Kostić + neko umesto Trifunovića bi bilo sasvim ok.
Xpert Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Kao da su namerno premestili domacinstvo ovde, jer su znali da je teren u uzasnom stanju.
dekifisher Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Trifunović je potpuno bez fudbalske inteligencije... nivo Milorad Bajović
Stiletto Posted 31 minutes ago Author Posted 31 minutes ago Jedva uđe, ali uđe. Aj još jedan pa da završimo i sa ovima.
Xpert Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ladno nema kartona za ovo. Povlacenje koje je trajalo 5 sekundi i prekinulo polukontru. Zaista ne mogu da shvatim ovakve odluke.
Alek The Great Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Ja bi radije trpio Trifunovica nego Seka. Sek je trebao da izadje jos u 60om.
realno *w Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 2 minutes ago, Alek The Great said: Ja bi radije trpio Trifunovica nego Seka. Sek je trebao da izadje jos u 60om. Meni je bio ok. Ovi su ga celu tekmu branili sa 2 igrača, puno prostora nam je ostajalo zbog toga.
Recommended Posts