Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije bilo lose. Odbrana, kakvu je znamo, sasvim korektna. Vezni red je odlucio. Vec sam pisao da ce nam ovo guranje Ugresica doci glave. Tu je morao bugarin da igra ili Natho/Zahid, zavisno od taktike. Sudija nije odlucio pobednika, ali je sudio nedostojno jednog derbija. Kazu ova dvojica da je pustio da se igra. Pa zna se kome vise odgovara jaca duel igra - onom ko je fizicki mocniji. U svakom slucaju najsramnija odluka je bila kad je pokazao karton Kosticu, a nije i zvezdinom igracu.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta znam, nekako nemam utisak da smo dali sve od sebe. Preuplašeno je to delovalo u odnosu na meč protiv Aeka u Beogradu ili dvomeč sa Hibsima. Jeste CZ jača od njih ali u celini nisam video takav nivo energije. Možda me utisak vara, ne znam. Na kraju nas je bolji Kostićev prijem koštao možda i remija ali je i Zvezda spustila dobrano gas i samo odrađivala dobar deo meča. Sa tribina pola slabije ili pogrešno vidim, pa ću nešto i da lupim. Golman ima svoja ograničenja ali generalno je dobro branio, nekoliko čistih situacija je spasio. Štoperi odlični, kada se sve uzme u obzir. Rogan je na kraju počeo da brljavi ali tada je tim ispretursn, igralo se stihijski pa mu ne zameram. Nije njegova greška ali trebalo je da bude malo aktivniji kod prvog gola, nikad se ne zna šta se može desiti. Jurčević dosta aktivan napred, generalno četvorka pozadi je bila korektna imajući u vidu protivnika. Velika škola je rvanje sa Arnautovićem i generalno sa Zvezdinim napadom. On jeste polupenzioner ali vide se klasa i iskustvo. Sredina je baš patila. Vanja jeste imao par odličnih lopti za njih ali je ipak bio aktivniji i primećeniji na terenu. Ne znam zašto je Ugrešić toliko minuta dobio ali delovalo mi je kao da imamo igrača manje. Možda zato imam utisak da nismo fali sve što imamo. Vukotić je bio žrtva svega toga, rekao bih. Usamljen. I dalje mi nije jasno da prodišemo tek kad Natho uđe, makar bilo stihijski i sa greškama, kao večeras. O Seka sam se ogrešio, ipak je bio konkretniji nego što sam video. Milošević se baš borio, eto dao je i gol. Trifa je generalno upropaštavao Seola ali fali mu poslednji dodir. Od početka je morao da igra Janis, jebo nas izlog, a naknadnom pameću mislim da je možda mogao i Natho prvih 60 minuta iako mi je to manje realno. Jbg, poraz nikada ne prija. Idemo dalje.
Recommended Posts