Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Izgleda potpisuje Nastasic. Em smo tanki pozadi, em treba neko da usmerava ove klince... Odlican potez. Edited 4 hours ago by Jakob Aman 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 40 minutes ago, Alek The Great said: Kad kazes "nekoliko godina" zvuci kao da ima 25+. Taman je u godinama kada se za njega mogu uzeti fini novci. Ja sam sad sve poceo da gledam kroz pare jer jedini nacin da smanjimo dug jeste, nazalost, da se ovi klinci prodaju. I tako svake godine po 2 pa za nekih 5-6 godina da budemo na nuli. Naravno, mora se gledati i rezultat (pogotovo u Evropi) jer onda njihova cena raste. U pravu si, bilo mi je u glavi da ima 24 a on 22. Ali bar ima iskustvo seniora, kakvo-takvo. Inače, ne verujem da je cilj da se bude na nuli. Obično se ide na to da se dug dovede u održive okvire i da mu se sredi struktura. Nije isto kad duguješ npr. 2M za komunalije ili četiri rate po 500K nekim timovima za transfer, na rok od dve godine. Pošto smo srezali troškove plata, nas bi bukvalno prodaje koje bi donele 10M uz (nerealnih) nekoliko miliona od Evrope dovele na privremenu zelenu granu i dale prostora da ostali budu na okupu bar još godinu-dve, tim bi bio jači a i njihova buduća cena. Tada bi nam kapital bio znatno veći od duga i lako bi se disalo.
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago M. Milošević - Roganović, Đurđević, Simić, Jurčević - Dragojević, Ugrešić - Sek, Vukotić, Trifunović - J. Milošević Aj sa srećom, momci. 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prilično mi je neoprezno igrati bez bratka Bugarina, ali hajde da vidimo.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Srećno večeras komšije, bilo mi je baš zadovoljstvo da vas gledam protiv ovih ratnih pokliča 06. Neka bude bar 3:0 večeras!
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgleda da cete i vi u Poljsku ako prodjete ovo, Kiprani ubise Legiju.
Stiletto Posted 49 minutes ago Author Posted 49 minutes ago Idi u peršun gde je dignu toliko. Nećemo imati puno ovakvih prilika.
Stiletto Posted 38 minutes ago Author Posted 38 minutes ago Ovaj sudija nema pojma kuda da se kreće, već dvaput nam je zasmetao pred njihovim kaznenim.
Jakob Aman Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago (edited) Ovi su prosečni ali i mi smo jbg Edited 27 minutes ago by Jakob Aman
Shikamaru Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Tresem se ko da je -20° kad je lopta blizu Đurđevića, evo sad i žuti Daj Milića valjda se više oporavio Edit: ubiću se Edited 23 minutes ago by Shikamaru
Xpert Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Drago mi je zbog Djurdjevica. Slepac neshvatljivih razmera. A i zbog Blagojevica. Ko ne plati na mostu, plati na cupriji.
Jakob Aman Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Nadam se da ovog Djurdjevica nećemo morati vise da gledamo.
Shunsuke Nakamura Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Užasan je Đurđević. Vukotić isto sramno šutnuo.
Stiletto Posted 21 minutes ago Author Posted 21 minutes ago O jebem ti ovakav crveni. Sad ćemo krv da propišamo do kraja utakmice.
Barkley#34 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Daj da dovedemo bilo kog štopera iz naše lige umesto ovog Đurđevića. Odavno je bilo previše, ovo nije ni za dalje komentarisanje.
Perkos2 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Najmanje deset puta sam ovde pročitao komentar da Đurđević nije igrač za Partizan što je večeras nažalost potvrdio,šteta za ekipu ali nema predaje
Don Dusko Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Just now, JPM said: Jel ovo moze VAR da proveri, ovo uopste nije faul? Cist zuti iako je ovaj malo simulirao.E sad sto je 2 jbg.
Stiletto Posted 20 minutes ago Author Posted 20 minutes ago Just now, JPM said: Jel ovo moze VAR da proveri, ovo uopste nije faul? Da je direktan crveni, mogao bi. Za žuti, jok.
Xpert Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Gledajmo to sa vedrije strane. Necemo ga gledati u revansu.
Recommended Posts