Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Izgleda potpisuje Nastasic. Em smo tanki pozadi, em treba neko da usmerava ove klince... Odlican potez. Edited 2 hours ago by Jakob Aman
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 40 minutes ago, Alek The Great said: Kad kazes "nekoliko godina" zvuci kao da ima 25+. Taman je u godinama kada se za njega mogu uzeti fini novci. Ja sam sad sve poceo da gledam kroz pare jer jedini nacin da smanjimo dug jeste, nazalost, da se ovi klinci prodaju. I tako svake godine po 2 pa za nekih 5-6 godina da budemo na nuli. Naravno, mora se gledati i rezultat (pogotovo u Evropi) jer onda njihova cena raste. U pravu si, bilo mi je u glavi da ima 24 a on 22. Ali bar ima iskustvo seniora, kakvo-takvo. Inače, ne verujem da je cilj da se bude na nuli. Obično se ide na to da se dug dovede u održive okvire i da mu se sredi struktura. Nije isto kad duguješ npr. 2M za komunalije ili četiri rate po 500K nekim timovima za transfer, na rok od dve godine. Pošto smo srezali troškove plata, nas bi bukvalno prodaje koje bi donele 10M uz (nerealnih) nekoliko miliona od Evrope dovele na privremenu zelenu granu i dale prostora da ostali budu na okupu bar još godinu-dve, tim bi bio jači a i njihova buduća cena. Tada bi nam kapital bio znatno veći od duga i lako bi se disalo.
Stiletto Posted 7 minutes ago Author Posted 7 minutes ago M. Milošević - Roganović, Đurđević, Simić, Jurčević - Dragojević, Ugrešić - Sek, Vukotić, Trifunović - J. Milošević Aj sa srećom, momci.
Recommended Posts