Kooineeperk Posted yesterday at 11:16 AM Posted yesterday at 11:16 AM Kasnim sa cestitkama za proslonedeljni uspeh, a da pozelim i srecno veceras - jos jedna pobeda, jos promocije mladih igraca i bodovi za nacionalni koeficijent su obavezni! Navijam za vas.
Don Dusko Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM 11 minutes ago, Kooineeperk said: Kasnim sa cestitkama za proslonedeljni uspeh, a da pozelim i srecno veceras - jos jedna pobeda, jos promocije mladih igraca i bodovi za nacionalni koeficijent su obavezni! Navijam za vas. I see what you did here... Srecno veceras a sutra koga sisa. :D
Kooineeperk Posted yesterday at 11:33 AM Posted yesterday at 11:33 AM 3 minutes ago, Don Dusko said: I see what you did here... Srecno veceras a sutra koga sisa. 😄 Damn, nisam nesto dobar sa danima ovih dana 🙂 povratak sa duzeg odmora je ostavio posledice... 😄 Video sam neku objavu na drustvenim mrezama Milke Forcan, apel za ponasanje, pa sam nesto umislio da je danas utakmica. Ladno bih seo da gledam veceras 🙂
pendulum Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uz sve autogolove i brejnfartove kojim nas je počastio FK, mislim da ljudi malo preteruju sa hejtom, čak i po automatizmu, pogotovo pod uticajem dizanja KK-a i zato mi je drago što se malo vratila ova euforija i na JNA. Danas se očekuje najveća poseta od Arsenala u LŠ i to protiv fakin' Oleksandrije u kvalifikacija za trećerazredno evropsko takmičenje. Sadašnjoj upravi zameram što nisu u postojeći kadar inkorporirali 3-4 iskusnjaka, nebitno da li stranih, da li domaćih, da drže leđa ovoj decii, jer koliko god razumem štednju trebalo je malo i rizikovati. Sve ostalo je san snova prosečnog Grobara koji je kukao godinama da se puste "naša deca" da igraju umesto stranaca polovnjaka. Eto vam sada dece od 18 godina u glavnim ulogama. Klinaca koji vole Partizan. Klinaca koji su do juče bili na tribinama. Možda nisu najtalentovaniji u zemlji ali su spremni da preoru teren. Možda nemamo najboljeg trenera u ligi ali imamo čoveka koji ima nekakvu ideju i viziju kako treba da igra današnji Partizan i drži se toga. Mislim da ova ekipa stvarno zaslužuje maksimalnu podršku ove sezone pa kako bude. Imamo jednu ekstremnu situaciju koju niko nije očekivao. Ovu godinu treba shvatiti kao prvu tranzicionu i treba biti strpljiv. Verujem da ćemo stati na noge i kroz godinu-dve imati skroz respektabilan sastav. Do tada - samo borba u kost do poslednjeg minuta i podrška sa svih tribina. Ajmo crno-beli! 1
goofy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Večeras vrlo neizvesno, kao i protiv kiprana. Nadam se da će sreća da se okrene na našu stranu, zaslužila su deca.
Stiletto Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago M.Milošević - Roganovič, Đurđević, Simič, Stojković - Dragojevič, Karabeljov - B.Kostić, Ugrešić, Trifunović - J.Milošević Na klupi i Natho i Vukotić. Zanimljivo. Na klupi i Sek i Zahid. 5 hours ago, pendulum said: Sadašnjoj upravi zameram što nisu u postojeći kadar inkorporirali 3-4 iskusnjaka, nebitno da li stranih, da li domaćih, da drže leđa ovoj decii, jer koliko god razumem štednju trebalo je malo i rizikovati Evo izgleda stiže jedan: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/radosav-petrovic-u-partizanu/ 1
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vracamo Racu Petrovica, javlja Sportski Zurnal https://www.zurnal.rs/scc/clanak/221792/bomba-u-humskoj-petrovic-se-vraca-na-mesto-uspeha
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, Stiletto said: M.Milošević - Roganovič, Đurđević, Simič, Stojković - Dragojevič, Karabeljov - B.Kostić, Ugrešić, Trifunović - J.Milošević Na klupi i Natho i Vukotić. Zanimljivo. Na klupi i Sek i Zahid. Pa da, da pojača vezni red jer ostaje dosta rupa ako igra bez bratka. Natho se čuva za drugi deo i nedajbože penale. Sek se izgleda oporavio brže od očekivanog a Zahid je verujem tu kao poslednja solucija. Jurčević se povredio, Aranđel uskočio. Rispekt za Raću. Značiće ovim klincima u svakom pogledu. Ajmo mi!
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pozadi šuplji da gore ne može, ali kad se otvori kontra dosad smrtonosni. Utera ga Jovan.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jako diskutabilan crveni, al koga briga. Koliko smo puta bili na drugoj strani curka.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pokloni nam sudija crveni a golman gol. Sjajna lopta Ugrešića. Milošević spor kao puž ali lepo šutira.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odbrana nam je zaista kriticna. Cak i sa igracem vise, nema uopste sigurnosti.
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Xpert said: Ko je ovo kriminalno reagovao i otvorio mrtvu sansu? Đurđević. 1
Stiletto Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Barkley#34 said: Pokloni nam sudija crveni Ma kakav poklon, faul poslednjeg igrača odbrane u gol šansi je ćao zdravo. Seti se recimo Srbija - Austrija, crveni Austrijancu na isti šablon. E kad nas ide, onda pumpa 😁
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imamo surove lopte u prostor. Videlo se i na prethodnim mečevima da na širokom prostoru možemo jako lepo da odigramo. 9 minutes ago, Xpert said: Odbrana nam je zaista kriticna. Cak i sa igracem vise, nema uopste sigurnosti. Prvo puca sredina, odbrana nema znanja i iskustva da to ispravi. Moraju igrači ispred da budu odgovorniji. 1 minute ago, Stiletto said: Ma kakav poklon, faul poslednjeg igrača odbrane u gol šansi je ćao zdravo. Seti se recimo Srbija - Austrija, crveni Austrijancu na isti šablon. E kad nas ide, onda pumpa 😁 Mislim da nije bio faul.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago To je glavno pitanje, dal je bio faul. Sudija je svirao, a posto je poslednji igrac obrane, onda je crveni logican. Ovaj Djurdjevic nije realan lik. Aposlutno nerealno sta lik radi. Nemoguce!
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Đurđeviću, brate mili... ovakvi kiksevi ni za film ne mogu da se smisle.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva sabrana dela Đurđevića, može ozbiljan klip da se napravi.
pantelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Barkley#34 said: Imamo surove lopte u prostor. Videlo se i na prethodnim mečevima da na širokom prostoru možemo jako lepo da odigramo. Prvo puca sredina, odbrana nema znanja i iskustva da to ispravi. Moraju igrači ispred da budu odgovorniji. Mislim da nije bio faul. Ja mislim da jeste rukama
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ajoj Bogdane, tu ima sedam ipo metara, nije kutija šibica da se ovako omaši.
Stiletto Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Kad Strajnić kaže "lak posao za Đurđevića" mene neka jeza prođe, ne znam zašto. 🙂 A Jovanu Miloševiću se večeras otpušile sve rupe. Doduše, pomaže i igrač više.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaci ako primimo 5 komada za poluvreme i ne damo nijedan gol treba nas ugasiti. E u ovoj situaciji je nepostojanje vara pomoglo njima, crveni za ovaj samar samo tako.
Recommended Posts