Jump to content

FK Partizan 2025/26 - Expendable Youth

Recommended Posts

Posted (edited)

Odbrana za svaku iole težu loptu primenjuje sistem "šutni u kukuruz". Ne znam je li to naredba trenera ili samonicijativa, ali za njihov nivo znanja sasvim korektna taktika.

Napad je imao par prilika za kontru, ali sve je to prilično sporo. Možda u Beogradu uhvatimo njihovu odbranu bar jednom na spavanju. 

Edit: Kol'ko nas je sralo, dugo je i trajalo. 

Edited by Stiletto
Posted (edited)

Ja gori Partizan, a pratim ga nekih 30 godina, nisam gledao. 

Iz ove utakmice, jedna jedina pozitivna stvar se ne moze izvuci. Crno, bez imalo sivog.

Edited by Xpert
Posted

Iako sam Zvezdas ,navijam za Partizan veceras . E moje komsije sta vam ucinise od kluba.....

Na zalost. Bez jakog Partizana nema ni jake moje Zvezde.

Nazalost kada nema para u klubu ,ovako nesto je neminovno.

Izvlacite se iz blata podhitno.

• Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, Saxon01 said:

Izvlacite se iz blata podhitno.

I tata bi, sine, ali sa ovim igračima što imamo, mrka kapa. 

AEK sa grebenog Kipra ima para da plaća šesnaest stranaca koji su kakvi - takvi profesionalni fudbaleri, dok Partizan u prvom timu ima šesnaestoro dece iz Srbije i Crne Gore. 

Posted

Gledao sam nominalno bolje, skuplje i iskusnije timove PFC koji su isto ovako izgledali na strani u Evropi. Ko je pregurao Ocelul i razne petarde ovo mu je boza. 

Sve to na stranu, uvek mi je bilo strašno kada gledam neke igrače kako dobijaju šansu kod nas u derbijima ili Evropi a posle ne mogu ni domaću ligu da igraju. Verujem da bi dosta domaćih štopera bolje izgledalo nego ovi naši a Trifunovića bukvalno niko uzeti neće. Ima tu još kandidata za drvnu građu ali ovi bole kad ih gledaš.

Rezultat nam je još i super, mada mislim da će nas brzo smiriti u BG.

Posted

Nisu ni Kiprani dobri sa snagom baš su pali posle gola, e sad mislim da će i njima više prijati da igraju u Beogradu bolji teren i prijatnije vreme. 

Videćemo u revanšu ali ne pamtim da sam ikad video gori Partizan 

Posted

Za sve ove decenije praćenja našeg Partizana goreg igrača od Đurđevića nisam video... jedina pozitivna stvar dresovi. I to je nešto. Idemo dalje pa gde stignemo.

Posted (edited)

ovo juče je  dokaz koliko se loše radi sa mlađim selkcijama, u vreme kad je tamo bio pokojni Trba u prvi tim Partizana su ulazili tehnički spremni igrači koji su uz dodatni rad brzo i fizički sazrevali i bili dobitak za klub

danas ovi momci su u minusu i tehnički i taktički i fizički, trebaće ima barem još godinu dana ozbiljnog rada da nešto doprinesu u prvom timu

nije ni u ostalim klubovima ništa bolje, pa ovaj Milošević je odrastao u Vojvodini a spor je kao puž, to danas nigde ne prolazi 

Edited by Perkos2
  • Like 1
Posted

Ma Djurdjevic je dosao kod nas kao desni bek i secam se da je izjavio nesto u fazonu "nisam bas dobar u ofanzivi, ali dacu sve od sebe". I sad kad vide da ne moze ni desnog beka da igra oni ga probaju na centralnom. Ja nisam ocekivao nista posebno u Evropi da uradimo, ali sam ocekivao da se resimo nekih isprdaka koji nemaju kvalitet ni za Teleoptik. Neki se forsiraju jer nema ko, a neki da se prodaju posto poto. To moze da se obiju o glavu samo nama i to naustrb rezultata.

Posted

Protiv Vojvodine u poslednjem kolu trčao je za svojim igračem preko većeg dela terena a onda zaboravio da ga pokrije pa je ovaj lagano dao gol. Ono kad laik sa tribina vidi šta će se desiti a profi igrač ne kapira.