Stiletto Posted Thursday at 05:53 PM Author Posted Thursday at 05:53 PM (edited) Odbrana za svaku iole težu loptu primenjuje sistem "šutni u kukuruz". Ne znam je li to naredba trenera ili samonicijativa, ali za njihov nivo znanja sasvim korektna taktika. Napad je imao par prilika za kontru, ali sve je to prilično sporo. Možda u Beogradu uhvatimo njihovu odbranu bar jednom na spavanju. Edit: Kol'ko nas je sralo, dugo je i trajalo. Edited Thursday at 05:55 PM by Stiletto
Xpert Posted Thursday at 05:56 PM Posted Thursday at 05:56 PM (edited) Ja gori Partizan, a pratim ga nekih 30 godina, nisam gledao. Iz ove utakmice, jedna jedina pozitivna stvar se ne moze izvuci. Crno, bez imalo sivog. Edited Thursday at 05:58 PM by Xpert
Saxon01 Posted Thursday at 05:58 PM Posted Thursday at 05:58 PM Iako sam Zvezdas ,navijam za Partizan veceras . E moje komsije sta vam ucinise od kluba..... Na zalost. Bez jakog Partizana nema ni jake moje Zvezde. Nazalost kada nema para u klubu ,ovako nesto je neminovno. Izvlacite se iz blata podhitno. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 06:13 PM Posted Thursday at 06:13 PM Pojačali smo se, izašao je Trifunović.
Stiletto Posted Thursday at 06:13 PM Author Posted Thursday at 06:13 PM 11 minutes ago, Saxon01 said: Izvlacite se iz blata podhitno. I tata bi, sine, ali sa ovim igračima što imamo, mrka kapa. AEK sa grebenog Kipra ima para da plaća šesnaest stranaca koji su kakvi - takvi profesionalni fudbaleri, dok Partizan u prvom timu ima šesnaestoro dece iz Srbije i Crne Gore.
Alek The Great Posted Thursday at 06:34 PM Posted Thursday at 06:34 PM Ovde jedino sto moze da promeni u revansu je popunjen stadion koji ce da natera igrace da daju 100% sebe. Mada i tada ne vidim kako mozemo da ne primimo gol.
Barkley#34 Posted Thursday at 08:42 PM Posted Thursday at 08:42 PM Gledao sam nominalno bolje, skuplje i iskusnije timove PFC koji su isto ovako izgledali na strani u Evropi. Ko je pregurao Ocelul i razne petarde ovo mu je boza. Sve to na stranu, uvek mi je bilo strašno kada gledam neke igrače kako dobijaju šansu kod nas u derbijima ili Evropi a posle ne mogu ni domaću ligu da igraju. Verujem da bi dosta domaćih štopera bolje izgledalo nego ovi naši a Trifunovića bukvalno niko uzeti neće. Ima tu još kandidata za drvnu građu ali ovi bole kad ih gledaš. Rezultat nam je još i super, mada mislim da će nas brzo smiriti u BG.
Sasha Posted Friday at 05:14 AM Posted Friday at 05:14 AM Nisu ni Kiprani dobri sa snagom baš su pali posle gola, e sad mislim da će i njima više prijati da igraju u Beogradu bolji teren i prijatnije vreme. Videćemo u revanšu ali ne pamtim da sam ikad video gori Partizan
AlexMaxim Posted Friday at 06:34 AM Posted Friday at 06:34 AM Za sve ove decenije praćenja našeg Partizana goreg igrača od Đurđevića nisam video... jedina pozitivna stvar dresovi. I to je nešto. Idemo dalje pa gde stignemo.
Perkos2 Posted Friday at 07:21 AM Posted Friday at 07:21 AM (edited) ovo juče je dokaz koliko se loše radi sa mlađim selkcijama, u vreme kad je tamo bio pokojni Trba u prvi tim Partizana su ulazili tehnički spremni igrači koji su uz dodatni rad brzo i fizički sazrevali i bili dobitak za klub danas ovi momci su u minusu i tehnički i taktički i fizički, trebaće ima barem još godinu dana ozbiljnog rada da nešto doprinesu u prvom timu nije ni u ostalim klubovima ništa bolje, pa ovaj Milošević je odrastao u Vojvodini a spor je kao puž, to danas nigde ne prolazi Edited Friday at 07:22 AM by Perkos2 1
Alek The Great Posted Friday at 08:13 AM Posted Friday at 08:13 AM Ma Djurdjevic je dosao kod nas kao desni bek i secam se da je izjavio nesto u fazonu "nisam bas dobar u ofanzivi, ali dacu sve od sebe". I sad kad vide da ne moze ni desnog beka da igra oni ga probaju na centralnom. Ja nisam ocekivao nista posebno u Evropi da uradimo, ali sam ocekivao da se resimo nekih isprdaka koji nemaju kvalitet ni za Teleoptik. Neki se forsiraju jer nema ko, a neki da se prodaju posto poto. To moze da se obiju o glavu samo nama i to naustrb rezultata.
Barkley#34 Posted Friday at 09:05 AM Posted Friday at 09:05 AM Protiv Vojvodine u poslednjem kolu trčao je za svojim igračem preko većeg dela terena a onda zaboravio da ga pokrije pa je ovaj lagano dao gol. Ono kad laik sa tribina vidi šta će se desiti a profi igrač ne kapira.
Barkley#34 Posted Saturday at 07:14 AM Posted Saturday at 07:14 AM Počela je prodaja sezonskih ulaznica https://partizan.rs/sr/article/4822/sezonske-ulaznice-fk-partizan-202526-su-u-prodaji Cene sezonskih ulaznica: TribinaCena (RSD) Jug 4.000 Stari Jug (Istok - ulaz M) 7.000 Istok (ostali sektori) 11.000 Zapad bočno 11.000 Zapad centar 15.000 Lože istok 35.000 Lože zapad 120.000
Alek The Great Posted Saturday at 04:32 PM Posted Saturday at 04:32 PM Pazi kad ovaj Vazura potrazuje neke pare. Majko mila.
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago CENE ULAZNICA: JUG – 500 dinara ISTOK – 900 dinara ZAPAD BOČNO – 900 dinara ZAPAD CENTAR – 1.200 dinara LOŽE ISTOK – 3.500 dinara LOŽE ZAPAD – 6.000 dinara RADNO VREME BLAGAJNI (Stadion Partizana): utorak, 15. jul – od 10.00 do 18.00 sreda, 16. jul – od 10.00 do 18.00 četvrtak, 17. jul – od 10.00 do početka utakmice
Recommended Posts