Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ko god od pomenute trojke da je bio nije greska .

Cak ako bi gledali ko je ponikao iz Zvezde , bio i na tribini Dobric je za kapitena pravi .

• Like 1
Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zvezdin kapiten prvo mora da se ponaša i van terena, a i na terenu. 
Ja sam prezadovoljan Dobrićem kao kapitena, dugo je tu, publika ga obožava, koliko mogu da vidim i saigrači ga vole, reprezentativac je.. Takođe, nije neko ko se krije u teškim situacijama, ima muda da uzme šut kad niko ne sme. 
Ivanić u fudbalu. 
Dobrić u košarci. 
Mislim da nikad u istoriji u isto vreme nismo imali dva momka na mestu, primer svima kako treba da se ponašaš na terenu i van njega. Bez mrlje u karijeri 👏

Dobrić je nesporan momak.

Samo što on nije bio tema u mom pitanju, nego zašto je Kalinić nepodoban za kapitena, a podoban za igrača našeg kluba? Nije kao da je splavar, zajebant, pa neka ga, neka igra, al' za nešto više nije.

Po mom ukusu on se van terena ponaša vrlo primerno već nekoliko godina, a posebno poslednjih nekoliko meseci.

Nije šablonski sportista (nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, ostavićemo srce na terenu...), ima jasno izražene stavove, meni je to sasvim ok. Pokazao privrženost kad se jedini od svih vratio u zenitu karijere, to bih dodatno poštovao. Ima i lidersku crtu.

Ne bi mi smetalo da je postao kapiten Zvezde.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Skobalj je i zvanično na pozajmici tamo. Maltene, par dana nakon što je došao.

Znam znam, ali vidim ga redovno na slikama sa treninga, ocito trenira sa nama.

Btw, nema Rivera na predstavljanju dresova, nije igrao ni utakmicu danas. Valjda nije neka povreda.

Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Zar nije platio oprostajnicu grehova ( reket ) dilejama sever da konacno odjebete od njega i ostavite najbitnijeg zvezdinog igraca u ovom veku na miru? Evo vam ga Hulja i njegova prakticna politika na Kosovu gde je razgradio svaku srpsku instituciju u poslednjih 13 godina ( ali je zato Tadic bio "Borhan Tadici" ), njegovi kriminalci ubili Olivera Ivanovica kao pseto, a preostali Srbi zive nikad gore i sve vise ljudi se seli odatle. Ali ne , protiv njega 13 godina ni rec. E pa, ni vama licemerima to nece biti zaboravljeno, sa pravom vas i nazivaju cacijima. Znam da je off topic, ali nadao sam se da barem na ovom forumu necemo citati ovakve stvari.

Nije platio,na kraju je Covic,odnosno klub platio,a Kalinic nije.

Posted
4 minutes ago, MarioKempes said:

Dobrić je nesporan momak.

Samo što on nije bio tema u mom pitanju, nego zašto je Kalinić nepodoban za kapitena, a podoban za igrača našeg kluba? Nije kao da je splavar, zajebant, pa neka ga, neka igra, al' za nešto više nije.

Po mom ukusu on se van terena ponaša vrlo primerno već nekoliko godina, a posebno poslednjih nekoliko meseci.

Nije šablonski sportista (nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice, ostavićemo srce na terenu...), ima jasno izražene stavove, meni je to sasvim ok. Pokazao privrženost kad se jedini od svih vratio u zenitu karijere, to bih dodatno poštovao. Ima i lidersku crtu.

Ne bi mi smetalo da je postao kapiten Zvezde.

Meni Kalina deluje kao tempirana bomba kad je ‘vruć’ , ima neke ispade čak i prema saigračima, ume da iznese javno “prljav veš” kad ekipi ne ide.. 

Ne bih ni ja imao ništa protiv, ali razumem i zbog čega je Dobrić kapiten i poštujem odluku. Ne bi pogrešio, svakako ko god bio kapiten. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Da li ce Dobric razmotriti mogucnost da se odrekne trake, kaze nije to za mene, to je za Kalinu? Nece verovatno. Los kapiten, lose price Jedno veliko sranje pred pocetak sezone. 

• Ha-ha 3
Posted

Zna se zašto Kalina nije mogao biti kapiten. Nema apsolutno nikakve logike da kapiten bude neko za koga je veliki znak pitanja da li ce biti uopste u 12. Al to je što je, tu smo dje smo. 

I ovo zlo će proći...

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Cime se vi opterecujete, boze me sacuvaj.

Samo neke teorije zavere u svemu.

Kao da je za kapitena postavljen Cenan ili Izundu a ne jedan Dobri Dobric koji je ponikao u klubu i za koga svi znamo ko je i sta je.

• Like 5
Posted
18 minutes ago, Desiderius said:

Bukvalno javno na kamere rekao da hoće 😄

Kada je to rekao? Ako je to izjava posle koje ga je uvredjeni novinarcic napusio ku.... na tviteru, onda nisam bas siguran.  Sta bi ti rekao da te je neko rekao vi cete biti novi kapiten, sta kazete na to? Verovatno bi odgovorio:,, ma mene to ne interesuje".

I posle malo razmisljanja, velika bi nepravda bila da Dobric nije postao kapiten. A mogao je naprimer i Kodi da bude, kao u Partizanu sto je bio Panter 🙂

Posted
3 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zvezdin kapiten prvo mora da se ponaša i van terena, a i na terenu. 
Ja sam prezadovoljan Dobrićem kao kapitena, dugo je tu, publika ga obožava, koliko mogu da vidim i saigrači ga vole, reprezentativac je.. Takođe, nije neko ko se krije u teškim situacijama, ima muda da uzme šut kad niko ne sme. 
Ivanić u fudbalu. 
Dobrić u košarci. 
Mislim da nikad u istoriji u isto vreme nismo imali dva momka na mestu, primer svima kako treba da se ponašaš na terenu i van njega. Bez mrlje u karijeri 👏

Uopste mi je deplasirano da komentatisrem mesto kapitena ali da li ti vidis razliku izmedju Ivanica koji je jedan od nosioca i bitnijih igraca i Dobrica (protiv koga nemam nista) za koga je pitanje ne koliko ce minuta dobijati nego na koliko ce utakmica uopste biti u timu?

Posted
1 minute ago, VISOKOLETAC said:

Kada je to rekao? Ako je to izjava posle koje ga je uvredjeni novinarcic napusio ku.... na tviteru, onda nisam bas siguran.  Sta bi ti rekao da te je neko rekao vi cete biti novi kapiten, sta kazete na to? Verovatno bi odgovorio:,, ma mene to ne interesuje".

I posle malo razmisljanja, velika bi nepravda bila da Dobric nije postao kapiten. A mogao je naprimer i Kodi da bude, kao u Partizanu sto je bio Panter 🙂

Evo 5 godina si na ovom forumu, verovatno grešim i nisam u pravu, jer ne čitam baš sve, ali bukvalno se ne sećam jedne jedine stvari koju je klub uradio, a da ti nisi podržao. 

Takav utisak imam.

Posted
7 minutes ago, nunilo said:

Uopste mi je deplasirano da komentatisrem mesto kapitena ali da li ti vidis razliku izmedju Ivanica koji je jedan od nosioca i bitnijih igraca i Dobrica (protiv koga nemam nista) za koga je pitanje ne koliko ce minuta dobijati nego na koliko ce utakmica uopste biti u timu?

Pa šta? 
Kapiten šampiona evrope, ekipe Fenerbahčea je Mahmutoglu. I imaš bezbroj sličnih primera. 

Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Pa šta? 
Kapiten šampiona evrope, ekipe Fenerbahčea je Mahmutoglu. I imaš bezbroj sličnih primera. 

On je kapiten odavno, svakako mu neće oduzimati tu funkciju kad ispadne iz 12, kao što ni mi nismo Laziću. 

A od tih bezbroj primera, daj neki da je neko postao kapiten po prvi put, a da nije planiran za prvih 12.

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

On je kapiten odavno, svakako mu neće oduzimati tu funkciju kad ispadne iz 12, kao što ni mi nismo Laziću. 

A od tih bezbroj primera, daj neki da je neko postao kapiten po prvi put, a da nije planiran za prvih 12.

Dobrić će biti u 12.

Posted

Mislim da bi Janis mogao da odštampa poslednjih 10 strana i podeli igračima u svlačionici. Čisto da znaju u koju dubinu idemo i sa kakvim detaljima..

Da znaju ljudi sa čim imaju posla odmah na početku