Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, Petar1995 said:

Sa Hajlandom smo ekipa za play off bez njega jedva za play inn.

Sav novac smo smo mislili dati Vasi, dali smo manje Grejemu, plus sto smo mislili Filipu uz obestecenje preusmeriti na Bizzija.

Niste svesni kakvo bi pojacanje bilo. Mogu slobodno da kazem da bi bio u prvoj petorci Evrolige..

Možda jeste smiješno al i ja sam se nešto primio da bi ovaj baš mogao izdominirati, moj neki kont ili ode za mjesec dana ili što kolega kaže prva petorka evrolige :) Stalno ganjamo te neke dobre momke, daj jednom i neku budalu :) A što se košarkaški kvaliteta tiče ima sve, e sad ta glava, bolje nemojte Instagram pratiti :) 

A što se tiče centra ako planiramo da Plavšić ostane realno nema prostora za četvrtog centra. 

• Like 1
Posted

Da se ja pitam, ja bih otpustio ceo tim... 

Spoiler

medicinskog osoblja i kondicionih trenera.

Kao Real u fudbalu (pre tri dana bila vest "SOK u Madridu: Real otpustio ceo tim!").

I ulozio pare vredne barem koliko jedan prosecan igrac u to da imamo valjane medicinske i kondicione strucnjake. 

Posted
41 minutes ago, NikadProtivKaline said:

moze bez tog beka koga dosta vas priziva, ali na centru bas bas tanko

2 fiba LS igraca plus crni stimac...ne secam se kad smo bili losiji na 5

Što je najjače tu nismo bili opterećeni ugovorima kojih se ne možemo riješiti, samo je Bolomboy pod ugovorom. Trebalo je dovesti startnu peticu i nekog average bek apa ili trpiti Plavšu dok ne zaigra Boki. 

• Like 1
Posted (edited)
8 minutes ago, Petar1995 said:

Ti bas ne zelis da Zvezdu gledas u play off mozda i na F4?

Ti bas mislis da bi jedan od problematicnijih igraca preko bare, slabo pametan da ne kazem besto gore, bio super fit na ovaj roster?

Da bi trener kao Sfero mogao da ga hendluje?

I, najvaznije, da je sam dolazak garancija plej ofa?

Edited by NMX
  • Like 1
Posted
Just now, NMX said:

Ti bas mislis da bi jedan od najproblematicnijih igraca preko bare bio super fit na ovaj roster?

Zamisli on paljevina teska, 20.000 napaljenih navijaca, nikad nije igrao u ovakvoj atmosferi.. 30 poena bi davao u areni potpisujem..

Daj Boze BizzyBones da dodjes pa da slavimooo

• Ha-ha 4
Posted

Jbg, ne valja vam domaća osnova, ne valjaju provjereni(istrošeni) evrolihaški igrači, ne valjaju uleb cup, fiba liga šamp, ne valjaju jača nba imena ali u padu(Graham), i sad ne valja nba igrač u naletu sa ozbiljnim talentom jer mu je glava problematična, i ako ne znamo kako bi to kod nas izgledalo nego pretpostavljamo, jbg.. 

• Like 13
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
21 minutes ago, NMX said:

Ti bas mislis da bi jedan od problematicnijih igraca preko bare, slabo pametan da ne kazem besto gore, bio super fit na ovaj roster?

A mozda bas legne? Kako mi to mozemo znati ali ako ne dodje bek sta onda? Da se nadamo da ce Kenan da odigra sezonu zivota u 35-oj ili da Carter iz fiba ls skoci da bude prvi bek?

• Like 5
Posted

A kakve smo koristi imali od

"Dobar momak na leba da ga mazes"

"Skolovan igrac ali nema sut"

"Zvezdino dete od glave do pete"

Meni je dosta takvih. Daj bre nekog ko moze da natrpa kos protivnika... Ko ce da "fleksuje" posle svake trojke i da dize ekipu i td

• Like 6
  • Thanks 4
Posted (edited)

Hyland dobar igrac, nesto slicno Kevinu Panteru, brz prvi korak , sut je slabiji od Panterovog , ali po konstituciji , brzini , ubica u napadu.

E sad kakav je kao covek to ne znam .

Nego ne kapiram nesto , gde cemo mi sa svim ovim dvojkama ?  

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Naša posla 2.1 said:

Grejem, CMM

???, Karter, Kenan

Kalina, Nwora

Moneke, Ojeleye

Bolomboy, Rivero, Izundu

Ozbiljnu ekipu imamo 💯

♥️🤍♥️🤍♥️

Samo još neki ubica iz nba umesto Kaline i top.

Posted
41 minutes ago, Ssalle said:

Izgleda da je ''Bounce'' potpisao,,,,, 

Ko je taj Bounce? Ja sam sve vreme bio ubedjen da treba neki Bones da dodje :(

Posted (edited)
47 minutes ago, Nini3112 said:

Mislim da je Kvinsi jedan jedini slucaj.

Ja volim Hyalnda ali jeste olupina u glavi

Zaboravljaš da smo Kvinsija vadili iz kafana interventno, pravio je cirkus po svlačionici...luda glava je sa ugovorom Makabija starim mesec dana sebi okončao karijeru igranjem basketa na betonu sa drugarima kada je sredio koleno i odsustvovao 9 meseci i to u 23-oj godini sa debitantskom EL sezonom i brojkama...14ppg i 5.7 skoka. 

Edited by Wingwalker
  • Like 2