Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Поред овакве наше бековске линије уопште не треба да се доводи у питање да ли је ово добро или није добро решење, да ли је компатибилан са остатком итд, већ га спаковати одма.

• Like 17
Posted
54 minutes ago, quentin said:

Na njihovo dovođenje Miltona, mi ćemo žestoko odgovoriti razmišljanjem o nekom ekvivalentnom igraču.

Ovo je bas jak komentar plasim se da je forumas u pravu…

Posted

Loni Voker je bolji igrac od Kendrika Nana. Nan je tokom babla bio besprekoran, sve izuzev toga suvi prosek ili ispod proseka. Loniju je i prosle sezone u Zalgirisu manjkalo motivacije zbog te izlazle klauzule za NBA, tako da se nadam ako smo stvarno zagrizli da je nece ni imati u ugovoru samim tim sav fokus ce mu biti na Evroligi i ne sumnjam da ce biti bolji nego u Zalgirisu. Uz sve mane i nedostatke, decku treba dati loptu u ruke i pustiti ga da pravi prednost kako on samo zna i ume. Meni bi bilo samo nerealno da takvog talenta i legit nba igraca mi vezemo ugovorom na dve godine. Ja skorije nisam video da je neko onakvu utakmicu imao dok je probijao redove Panate, poentirao na razne nacine i sve to uz neku lakocu, iako mu je svaki potez te veceri bio highlights. I dalje ne verujem da ce kod nas i nadam se da sfero nece da ga ubaci u svoju masineriju sa izmenama i da ga gasi :D

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

На Вокера би нам савршено легао Маодо Ло да затвори бековску линију са Кодијем, Картером и Кенаном. Штета што нисмо то завршили, али и разумљиво услед нејасноћа како ће остатак екипе изгледати у том тренутку.

• Like 2
Posted
10 minutes ago, aleksa7 said:

На Вокера би нам савршено легао Маодо Ло да затвори бековску линију са Кодијем, Картером и Кенаном. Штета што нисмо то завршили, али и разумљиво услед нејасноћа како ће остатак екипе изгледати у том тренутку.

Уз Вокера и Картера овде фали креатор, никако играч који сам измишља поене. Јесте да би најбоље била комбинација та два, али ако морам бирати једно то је креатор.

Posted
1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Уз Вокера и Картера овде фали креатор, никако играч који сам измишља поене. Јесте да би најбоље била комбинација та два, али ако морам бирати једно то је креатор.

Onda jedan celav grk kreator 😂

• Ha-ha 3
  • WOW 1
Posted
45 minutes ago, Veteran said:

Kakav gospodin.

Od početka, do ovog oprostaja na svakom koraku gospodski. 

Bilo je svakakvih situacija,da uradi,reče što ne treba ali uvijek sve odmjereno,gospodski.

Kakve je samo napade trpio od sunarodnika jer igra kod "agresorskog saveznika". A on gospodski u svakoj izjavi. Da ne povrijedi svoje a da poštuje one za koje igra.

Posle svakodnevnog stresa dvije godine,koji je i njemu predstavljao teret ide gospodski da odmori u Tenerife bez pritiska na rezultat i da uziva u čarima zivota radeći ono što najviše voli.

Srećno GOSPODINE,pa da nam takvi stranci dolaze i dalje!

• Like 36
Posted
10 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Stefan Jovic...

• Like 8
Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Legao bi nam Loni samo tako,jeste divljak ali nam treba neko ko moze da resi probleme u napadu.

Pise ovaj sledeca stanica Beograd nadam se da nece pogresiti ovaj put.

Neka divlja...dosta je i ovih sto znaju da igraju odbranu, ali ne znaju da spuste loptu na parket,...imaju asistencije ali nemaju šut i obrnuto....dajte malo ovih sto nisu "specijalci" već jednostavno igraju košarku.

• Like 10
Posted

Sad je kasno gledati uklapa li se koncepcijski ili ne,kad su se dovodili 3. Pa 2. Centar a prvi se ne zna oce li ili ne,pa drugi postane prvi centar,kad se nije razislo na vrijeme da igracima koji treba da napuste a trpa se roster,i na mjesto goruce(plej) smo vjerovatno i gori nego prosle godine treba da se pitamo hoce li nam valjati jedan "divljak" koji moze da strpa svakome kos? A daj mi toga divljaka makar malo atrakcije da yledamo

Posted

Ja već vidim loženje, loženje i još loženja i onda hladan tuš, potpisuje za Oly, mi nismo mogli da pariramo finansijski, ponudili milion i pe'sto, a oni isukali 3 milke po sezoni. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Bukvalno niko nije preneo tu vest sem Tips-a... Markos i Mile takođe ništa. Baš treba uzeti sa rezervom tu priču, naročito što ni sam Tips nije rekao da je Done Deal već ostavio prostora da se opere. Čini mi se kao da je iskoristio samo ovih 10-15 dana bez novih imena i potpalio masu. 

Edit: evo kolega iznad već razrešio sitiaciju .. bukvalno nam je more igrača promaklo tako da je sva prilika da će naš tim ostati jako nedorečen i neorganizovan na pripremama već.  

Edited by StiviKivi
  • Like 1
Posted

Ja sam ubeđen da iz kluba puste ovako ove gluposti da nam pokažu da kao oni nešto rade, jure krupne zverke, ali šta ćemo kad smo puka sirotinja i oni uvek odu u “mnogo bogatije” klubove iako smo im mi ponudili sve šro smo imali, do zadnjeg dinara

• Like 2
Posted

Треба укинути тог болида tips'n'slipsa на форуму за стално. Од пет најскупљих трансфера у Евролиги овог лета које је најавио, четири се нису десила.

• Like 13