Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Summerfunk said:

Da li neko može da potvrdi da se Rivero povredio? Nije igrao utakmicu juče i nije bio na Zvezdanoj noći. 

(Da li je realno da se nama startni centar, koji treba da menja Bolomboja 3-4 meseca povredio na pripremama i da ćemo u sezonu najverovatnije ući sa Plavšićem i Iznudom na centru?)

Vrhunski ufur na forum.

Prvo tražiš od nekog potvrdu i informaciju da li se Rivero uopšte povređen?(jer ne znaš)

I nakon toga konstatuješ da ćemo najverovatnije ući u sezonu za pomenutim dvojcem centara.

Najbolji prvi kontradiktorni upis na forumu.

Čestitke i dobro došao. 😁

Posted
1 minute ago, Zadnji vezni said:

Vrhunski ufur na forum.

Prvo tražiš od nekog potvrdu i informaciju da li se Rivero uopšte povređen?(jer ne znaš)

I nakon toga konstatuješ da ćemo najverovatnije ući u sezonu za pomenutim dvojcem centara.

Najbolji prvi kontradiktorni upis na forumu.

Čestitke i dobro došao. 😁

Ovo drugo je manje više bilo nagađanje jer ne verujem da bismo prvi put ušli na gorućoj poziciji deficitirani. 

Posted
29 minutes ago, Daiki Ito said:

Ti vratis nazad i nadjes da sam nesto rekao sto se nije desilo i ja sam sebe banujem . Jel posteno ? 🙂

Ja sam se nadao da ćeš promašiti ono da je zatvoren roster i da ne tražimo beka, još Markos tad napisao da tražimo, ali pogodi ti izgleda i to.. Baš sam ispratio i iznenadio se da je sve bilo kako si pisao :classic_smile:

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Night wolf said:

Gledam danas ovo na Zvezdinom insta profilu i vidim deo gde Davidovac priča i on pominje top8 EL kao zvaničan cilj za ovu sezonu pored ABA i kupa...

Postavljeni su ciljevi. 
Aba, Kup, prvenstvo, top 8 

Posted
31 minutes ago, mile-r said:

Do juče obnovljeno 6893 sezonskih karata. 

Nije neka cifra... Valjda izadjemo na 10k.

Kod komsija obnovljeno skoro duplo vise, a cene su duplo jace... 

• Like 1
Posted
27 minutes ago, fradler said:

Nije neka cifra... Valjda izadjemo na 10k.

Kod komsija obnovljeno skoro duplo vise, a cene su duplo jace... 

Meni je to logično. Kod nas se oseća zamor materijala navijača posle 10ak godina evrolige. To je normalno. Oni su doveli najtrofejnijeg trenera, dobar tim skockali i očekuje se da konačno neštož urade. Kod nas se to očekivalo godinama pa ništa i logično je da je odziv nešto lošiji.

Na kraju dana, sve se svodi na rezultate i sezonske su tu nebitne. Ako zaređamo sa pobedama moći ćemo da prodamo dve Arene, ako ne - ni ti sezonci neće dolaziti. 

• Like 9
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Meni je to logično. Kod nas se oseća zamor materijala navijača posle 10ak godina evrolige. To je normalno. Oni su doveli najtrofejnijeg trenera, dobar tim skockali i očekuje se da konačno neštož urade. Kod nas se to očekivalo godinama pa ništa i logično je da je odziv nešto lošiji.

Na kraju dana, sve se svodi na rezultate i sezonske su tu nebitne. Ako zaređamo sa pobedama moći ćemo da prodamo dve Arene, ako ne - ni ti sezonci neće dolaziti. 

+ dodaj na to dobar deo ljudi koji ne podržava što imamo veći deo stranaca nego domaćih igrača. Vidim da dobrom delu ljudi ne odgovara što smo doveli toliko crnaca, stranaca a da nema naših, Srba. Instagram komentari, tviter, pa čak i ovde sam par puta to pročitao. Još bih dodao to što ulazimo deficitirani na skoro 2 pozicije. 2 i 5. Ali ajde sad...

A za ostalo se slažem. 10+ godina se stagnira. Posle par EL kola trener dobije šut kartu, pa samo gledamo da ne budemo poslednji u EL dok taj novi trener ne sklopi neki "svoj" tim od igrača koje nije ni želeo pa sve opet u krug 😂

Posted
35 minutes ago, Summerfunk said:

Još bih dodao to što ulazimo deficitirani na skoro 2 pozicije. 2 i 5. Ali ajde sad...

Kako deficitarni kad na te dve pozicije imamo redom:

Kenan, Karter, Dobrić, + Radošić makar za ABA

Rivero, Izundu, Plavšić, + Davidovac za small ball

Kol'ko treba da ih imamo, pa da ne budemo deficitarni?

Posted
25 minutes ago, MarioKempes said:

Kvantitet imamo a sad da li i kvalitet.. 

Sto se tiče sezonskih dovoljno je i 10 hiljada, ako budu dobri rezultati dvorana će biti puna i eto i veće zarade.. 

Posted (edited)
38 minutes ago, MarioKempes said:

Kvalitetski sam mislio. Ne znam da li smatraš da Rivero (koji neko kaže da je povređen već sad), Plavšić i Iznudu (od njega očekujem dosta) treba da nam iznesu sezonu dok se Bolomboj ne vrati. A kad se vraća.... Pa to niko ne zna. I sad ako se potencijalno i Kubanski Štimac povredio.. Pa ne bude spreman za pripreme, pa dok se uigra u EL, pa ovo, pa ono. Da smo mi sa Petruševa spali na Rivera, hahaha.

A za bekove... isto. Imamo Kartera koji će sigurno biti dobar i Kenana koji je bio ni tamo ni vamo prošlu sezonu. + Dobrić koji prošle sezone imao više šuteva gde je promašio konstrukciju koša nego što je ubacio. 

Edited by Summerfunk
Posted
5 hours ago, MarioKempes said:

Nije bitno ko je kapiten Zvezde, zamajavamo se glupostima, bitno je ko otvara temu na forumu...

Inače, moj izbor za kapitena bi bio Neša Ilić. Ionako kapiten ne mora da bude na terenu, ne mora ni u sastavu, uloga mu je više socijalna van utakmice. Neša je idealan, legenda kluba, već obavljao tu funkciju, ubedljivo najduže tu, veseo tip, pozitivac, nema igrača i trenera koji ga nije obožavao, dobar sa upravom, podoban politički, nije snimljen kako onaniše, najstručniji je i da vada strance po gradu, ima sve karakteristike koje danas trebaju kapitenu KK. A i bio je bolji igrač i od Balbaja i od Meliha.

Pravda za Nešu.

Dodao bih i da je pijan bežao od policije kada su pokušali da ga zaustave.