Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
47 minutes ago, Nini3112 said:

Mislim da je Kvinsi jedan jedini slucaj.

Ja volim Hyalnda ali jeste olupina u glavi

Zaboravljaš da smo Kvinsija vadili iz kafana interventno, pravio je cirkus po svlačionici...luda glava je sa ugovorom Makabija starim mesec dana sebi okončao karijeru igranjem basketa na betonu sa drugarima kada je sredio koleno i odsustvovao 9 meseci i to u 23-oj godini sa debitantskom EL sezonom i brojkama...14ppg i 5.7 skoka. 

Edited by Wingwalker
  • Like 4
Posted
4 minutes ago, Wingwalker said:

Zaboravljaš da smo Kvinsija vadili iz kafana interventno, pravio je cirkus po svlačionici...luda glava je sa ugovorom Makabija sebi okončao karijeru  igranjem basketa na betonu.

Znam,secam se svega samo kazem da ovaj ne moze da bude kao on. 

Posted (edited)

Bone Collector je i na NBA laminatima prezajeban u izolaciji i iso prodorima. 

Stiče se utisak, ako tapne loptu treći put, da ni te noge ne znaju gde ga vode. 

U Denveru mi je bio najzabavniji igrač.

Visoko vodi loptu, daleko od tela, sve to deluje landaravo ali kada sve to ubrzaš i uz njegovu krakatost i atletičnost dobijaš ozbiljnu pometnju u odbrani protivnika.

Ipak je igrao u Nagetsima 19 mpg u obe sezone sa dvadesetak godina i 18.9 u Klipersima.

Sa ovim brojem bekova kod nas brzo bi mu setovali lošu selekciju šuta a za tanju odbranu bar sada ima ko da ga krpi pozadi.

Šarlo akrobata 1/1.

Ako nam ga pokupi bratija spakovaće ga Šicer Barcokas u ulogu Realovog Ratan Mejsa.

https://www.facebook.com/share/p/1AmG8ScQ61/

Edited by Wingwalker
  • Like 5
  • Love 1
Posted

Nasi ako ne potpisu njega verovatno nece nikog ni dovoditi. 

Tako da navijam da dodje kolika god da je promaja u glavi😁

• Like 8
  • Thanks 1
  • WOW 1
Posted
35 minutes ago, Igor_ said:

Amin brate

Posted

Bravo za svu ovu braću koja navijaju za dolazak ovog "debila"... Koji će nam "uništiti" svlačionicu... Nadam se da će nekako doći i biće najbolji igrač i timu.

Posted
7 hours ago, Igor_ said:

Ja mislim da je ovde situacija ista kao na primer sa Vasom...

Mi mu nudimo 2 miliona po sezoni, Olimpijakos verovatno 3, i na kraju će da bude, jbg, išli smo all in, ne vredi...

Posted
22 minutes ago, The_Big_S said:

Ja mislim da je ovde situacija ista kao na primer sa Vasom...

Mi mu nudimo 2 miliona po sezoni, Olimpijakos verovatno 3, i na kraju će da bude, jbg, išli smo all in, ne vredi...

Ajde da mi budemo pametni pa da mi ponudimo 3m..

Ovakva igracina se ne ispusta. On je za velika dela u Evroligi..

Nadam se danas konkretnijim informacijama..

• Ha-ha 2
Posted
7 hours ago, StiviKivi said:

Bravo za svu ovu braću koja navijaju za dolazak ovog "debila"... Koji će nam "uništiti" svlačionicu... Nadam se da će nekako doći i biće najbolji igrač i timu.

Što bi uništio svlačionicu? Dovoljno da dođe i ne da loptu nikome, nabije statse i vrati se preko bare. 

Meni je ovo prosto overkill na postojeći roster i to je poenta. 

Nula šansi da ispadne dobro sa igračima za koje znamo da počinju narednu sezonu. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Дајте те линкове где се прочитали да је Bones проблематичан, или клипове... Утисак ми је да су двојица написала и то сада сви понављају. 

Уз то, верујем да ако је опција да су се наши распитали код Огија (који му је био тренер) о карактеру и свему. Сигурно не би ни покушавали, да су добили негативне референце

• Like 2
Posted
10 minutes ago, BB7 said:

Дајте те линкове где се прочитали да је Bones проблематичан, или клипове... Утисак ми је да су двојица написала и то сада сви понављају. 

Уз то, верујем да ако је опција да су се наши распитали код Огија (који му је био тренер) о карактеру и свему. Сигурно не би ни покушавали, да су добили негативне референце

Bio je u svađi sa Marejem i još nekoliko veterana, loši odnosi sa Maloneom koji je tad bio trener, msm da je na poslednjoj utakmici koju je odigrao za Denver ustao sa klupe i otišao u svlačionicu početkom 4/4 bez ikakvog razloga. Posle još prozivao Mareja na tviteru itd itd.

U suštini bio je kancer za svlačionicu i samo su gledali da ga se reše. Još uvek je imao rookie ugovor i sasvim solidan učinak ali su ga trejdovali za 2 pika druge runde, što ti govori kakav je bio van terena.

• Thanks 3
Posted

Bas bi nam dobro legao lik koji misli da je najbolji i koji bi pljuvao konkurenciju.

Svlacionica bi ga obozavala.

Quincy jeste bio lud al nije pravio probleme ostalima.

• Like 1
Posted

Nije to što je neko bad boy problem samo po sebi nego što taj i takav dolazi na ovaj roster kao sapun na Marijana Rističevića.

I Kvinsi je bio bad boy pa je lego na onaj roster ko dupe na nošu i popunio rupetinu koju smo imali. 

Ovde je sve suprotno. 

• Like 2
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Nije to što je neko bad boy problem samo po sebi nego što taj i takav dolazi na ovaj roster kao sapun na Marijana Rističevića.

I Kvinsi je bio bad boy pa je lego na onaj roster ko dupe na nošu i popunio rupetinu koju smo imali. 

Ovde je sve suprotno. 

Ma i to. Popunjeni smo solidno na bekovima(sad sto hoce Kenana da se rese jbg) i ne bi imao minuta dok za Qincija je bilo ho ho ho minuta.

A bas bih voleo da vidim kako bi reagovao kad bi jednu igrao 20 a drugu 2 minuta a trecu presedeo....

Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Ma i to. Popunjeni smo solidno na bekovima(sad sto hoce Kenana da se rese jbg) i ne bi imao minuta dok za Qincija je bilo ho ho ho minuta.

A bas bih voleo da vidim kako bi reagovao kad bi jednu igrao 20 a drugu 2 minuta a trecu presedeo....

Pa posle te gde igra dva minuta bi kačio sliku giros mašine na instagram i tagovao trenera

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
48 minutes ago, BB7 said:

• Thanks 1
Posted

Eto, mogao bi da se zakači sa Plavšom kao sa Plamlijem :lol_2:

zajebanciju na stranu, da odgurne saigrača na klupi KKCZ izviždala bi ga cela hala i jebala mu prva dva reda na sahrani

Posted

Nego, vidim da se FMP juce zvanicno rastao sa Saranovicem. 

Ne bi me cudilo da ga ozvanicimo i dopunimo magacin, iako nam je potreban k'o kamen u cipeli.

• Tuzno 1