Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ovaj moze da sipa i po 30p lagano, godinama nismo imali nekog takvog bolesnika i to je upravo sto sam hteo. Ako dodje i Malik Beasley ima da se gudram nedelju dana 😂

• Like 9
  • Love 1
  • Ha-ha 15
  • WOW 2
Posted
3 minutes ago, Jeremija123 said:

Council potpisao za Bruklin, Juzang za Minesotu, a od Bounsa verovatno ništa (Večiti abrovi).

Odlicno, nek idu all in na Malika 😁 

• Like 4
  • Ha-ha 4
Posted (edited)

Vrlo zadovoljan potpisom, dobrodoslica Devonteu. Ponavljam da nam ne treba nista vise spolja, nek dobiju u ABA minute i Miljenovic i Radosic, pa ako treba i Dobric nek glumi beka, a za EL imamo dovoljno kvaliteta. 

Nadam se da ima mozga u upravi i da se ne uzdamo u igraca koji se mozda vrati na pola sezone posle godinu dana pauze. 
Treba dovesti centra.

Edited by bosMan_jr
  • Like 3
Posted
10 minutes ago, Jeremija123 said:

Council potpisao za Bruklin, Juzang za Minesotu, a od Bounsa verovatno ništa (Večiti abrovi).

Od Hylanda ništa? Šteta. 

Posted
16 minutes ago, Jeremija123 said:

Ima sanse za Bonesa, napisao je da su imali razgovore ali nije jos nista gotovo.

• Thanks 1
Posted
6 minutes ago, bosMan_jr said:

Vrlo zadovoljan potpisom, dobrodoslica Devonteu. Ponavljam da nam ne treba nista vise spolja, nek dobiju u ABA minute i Miljenovic i Radosic, pa ako treba i Dobric nek glumi beka, a za EL imamo dovoljno kvaliteta. 

Nadam se da ima mozga u upravi i da se ne uzdamo u igraca koji se mozda vrati na pola sezone posle godinu dana pauze. 
Treba dovesti centra.

Nemoj vise Dobric da glumi beka molim te...godinama vec gledamo kako bas to pokusava ali mu ne ide nesto..

Treba bek da se dovede,Kenanu da se nadje klub i da se zaokruzi prica pre pocetka sezone jednom u zivotu...

• Like 14
Posted (edited)

Cekao sam da potpise pa da dam neki moj nestrucni zakljucak.

Dobar potpis svakako. Da se nadamo da zelja nije upitna kao sto nije bio slucaj sa Sabanom napr.

Najvise me raduje sto je komplementaran ili sasvim drugaciji tip igraca od CMM-a.

Voleo bih da ga grk vise gura na sg poziciju jer on za mene nije pg nego vise neka 2 na 1 kombo varijanta. Privatnik je i zato bih bio zadovoljniji da vise igra off ball ali takvu varijantu vec imamo u Carteru.

Sfero ima materijala i kvaliteta dosta da kombinuje, do grka je a to me i plasi.

Edited by nunilo
  • Like 1
Posted (edited)

Golem potpis! Svaka čast svima u klubu! Tu smo kad se treba kritikovati, ali isto tako kad je nešto za pohvalu to isto treba istaći. 

Još za milion godišnje što je nerealno. 6 puta jeftiniji od Vase. 😮

Čekamo beka... 🤗

Edited by Dzo23
  • Like 21
  • Thanks 1
Posted (edited)
1 hour ago, RSF said:

Ima sanse za Bonesa, napisao je da su imali razgovore ali nije jos nista gotovo.

Ko je i gde napisao?

Ako misliš na Večiti abrovi, ne vidim da je tako nešto igde napisano.

Videh sad, piše onaj Žabar o tome.

Edited by Jeremija123
Posted
17 minutes ago, bosMan_jr said:

Naravno da nam treba spolja. Ni pod razno da Yago i Canaan budu clanovi KKCZ sezona 2025/26. Dovesti Malika Beasley-a i haos.

• Like 13
Posted

najzvučnije pojačanje sigurno i vrlo ozbiljan potpis. dovedemo li kojim slućajem još neko ime sa solidnim NBA iskustvom onda ovaj prelazni rok zaslužuje sve pohvale uz napomenu da se podrazumeva ili očekuje i skori povratak Bokija na teren.

• Like 1
Posted

Meni deluje slican tip igraca kao Nejpir, da li moze neko od strucnijih da uporedi njih dvojica, ko je ozbiljniji potpis Devonte ili Sabaz?

Posted (edited)
26 minutes ago, nunilo said:

Cekao sam da potpise pa da dam neki moj nestrucni zakljucak.

Dobar potpis svakako. Da se nadamo da zelja nije upitna kao sto nije bio slucaj sa Sabanom napr.

Najvise me raduje sto je komplementaran ili sasvim drugaciji tip igraca od CMM-a.

Voleo bih da ga grk vise gura na sg poziciju jer on za mene nije pg nego vise neka 2 na 1 kombo varijanta. Privatnik je i zato bih bio zadovoljniji da vise igra off ball ali takvu varijantu vec imamo u Carteru.

Sfero ima materijala i kvaliteta dosta da kombinuje, do grka je a to me i plasi.

Covek je sve samo ne off ball, cro zivot je cist skorer i plej koji je cak znao da ima po 7-8 asista u proseku tako da staviti njega na off ball je isto kao i kenana sto smo stavili off ball ...

Za Guduru, ok je otisao je u tim gde je smatrao da c.emu biti bolje lakse uz bolje finansiske uslove. Od nas je dobio maksimum maksimuma da bude vodeci igrac isl nije hteo,tj hteo je drugo i to je ok.

Meni je problem njegova izjava da kao Zvezda nije bila konkretna jos januara sto apsolutno nije tacno, kao ni to da ga zvezda nije konkretno htela na leto. Kazi decko lepo stigla mi bolja ponuda finansiska za to sam se odlucio i to je to.A ne ovako moze da se protumaci ja sam hteo ali oni mene nisu konkretno hteli, šio mi ga djuro... 

Edited by Maverick88
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Dobili smo igracinu na kvadrat  . 
Dobrodosao to Red Star bro ! 

Najvise me plasi trener... Ajde svi da mu damo poverenje,iako je prosla sezona bila jako losa, sada je  treca sreca... Dace bog !

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted

Čestitke Milanu Dozetu i Bagziju Vasiljeviću, baš zvučno pojačanje su uspeli da dovedu, svaka čast!

• Like 16
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3