Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, bicman said:

Naravno da sam siguran. I nije me mrzelo da proverim.

Lik je pre dolaska kod nas ukupno odigrao 18 utakmica u NBA, uz mizernu minutažu. U GLeague odigrao 96, uz veliku minutažu...

GLeague pojačanje, kakav crni NBA...

Pitanje je samo da li je igrao u NBA ili nije? Ako je igrao i jednu utakmicu onda ne mozes da napises da nije NBA pojacanje. Ako te je vec trigerovalo buduce partizanovo pojacanje, reci ti meni koje je to njihovo pojacanje donelo instant kvalitet, a da je doslo direktno iz NBA?

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Achtung! said:

U suštini, najrelevantniji izvor informacija. 

nekad nešto promaši ali baš rijetko a obično prvi objavi, on i Markos ovdje na forumu za Zvezdu, bez konkurencije.. 

Posted
2 minutes ago, pavlaka said:

Imam osecaj neko Boom ime da dolazi kod nas iz 2 razlika

-kupovina sezonskih

-umirivanje publike...

Al videcemo

I nadamo se da je jedan od razloga da doda novu dimenziju na ovaj roster i bude najbolji backcourt igrac?

• Like 1
Posted
4 minutes ago, pavlaka said:

-kupovina sezonskih

-umirivanje publike...

Al videcemo

Onda ti slabo pratis nas KK

• Ha-ha 1
Posted

I ta priča o nekim bek/plej majstorima iz NBA koji će da porobe čim ih direktno uzme Zvezda ili drugi EL klub je uglavnom bajka.

Osim Nana teško mogu da se setim slučaja u poslednjih nekoliko god da je takav čovek došao iz NBA/G lige u EL i odmah postao glavni baja u klubu. I ako je bilo takvih - malo ih je.

Uglavnom im je trebala skoro cela sezona da se prilagode svetu van SAD (u Evropi ili Kini), pa tek onda se pokažu u punom sjaju.

Tako da, i ako dovedemo nekoga direktno iz SAD - trebaće strpljenja za tog igrača, što nam uglavnom nije odlika. Ili da bude izuzetak koji će odmah da plodi po EL.

• Thanks 1
Posted

Gledajuci sastave timova, trenutno bih rekao da smo negde od 12 - 14. mesta po power rankingu gledajuci kvalitet igraca. Znajuci da mi poslednjih godina ne uspevamo da napravimo tim koji je iznad prostog zbira individualnih kvaliteta, izvesno je da nam trebaju bar dva dobra pojacanja (1 i 5) kako bismo mogli da se nadamo plej-ofu.

Posted
10 minutes ago, pavlaka said:

-kupovina sezonskih

-umirivanje publike...

Al videcemo

Znajuci nase, tipujem na Kozera.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 13
Posted
2 minutes ago, Haggard said:

Gledajuci sastave timova, trenutno bih rekao da smo negde od 12 - 14. mesta po power rankingu gledajuci kvalitet igraca. Znajuci da mi poslednjih godina ne uspevamo da napravimo tim koji je iznad prostog zbira individualnih kvaliteta, izvesno je da nam trebaju bar dva dobra pojacanja (1 i 5) kako bismo mogli da se nadamo plej-ofu.

Taj power ranking je merodavan u pm. Evo jedan primer gde smo mi u glavnoj ulozi. Napravili smo tim sa Šabanom Nejpirom, nismo samo mi podlegli hajpu, već smo imali situaciju da Erik Mekolum kod onih Litvanaca u podkastu prognozira da smo legit kontender za F4. Svi znamo kako se ta sezona završila. Imena ništa ne znače, bitno je da li će svako prihvatiti i razumeti svoju ulogu. 

Posted
8 minutes ago, Stefi88 said:

Da je nesto za nas Markoss ili Mile bi se odavno oglasili, tako ne lozite se oni koji se loze...

Posto su nam inace sva pojacanja do sad njih dvojica prvi, ekskluzivno najavili. 

(Nisu nijedno)

• Like 6
  • Ha-ha 3
Posted
32 minutes ago, quentin said:

Na njihovo dovođenje Miltona, mi ćemo žestoko odgovoriti razmišljanjem o nekom ekvivalentnom igraču.

Na njihovu sambu mi ćemo kolo

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Ма дивљак, овакав онакав, какав год да је, треба нам играч који може да натрпа кош противника, стварно би то била бомба кад би га довели. 

• Like 2
Posted

Pored Nunna definitivno najbolji napadač u El, onih par utakmica u Žalgirisu pješke igrao i sipao redom

Ovo bi promijenilo dosta stvari a prije svega i sezonske bi išle ko lude poslije ovakvog eventualnog potpisa

• Like 4