Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
Just now, Čvarkov said:

Pokušao je, ali ugovor je bio već overen.

Koliko li smo ugovora izoveravali pre njega?

Just now, NikadProtivKaline said:

ovo su sad drcelina pojacanja

tomic ce posle da dovede svoja

A gde je tu veseli Sfero?

Posted

Pored 12-13 igrača koji su imali ugovore za sledeću sezonu se dovede još 8 pojačanja i rezultat toga je da ti fale još 3 startera na ključnim pozicijama... Kao da prelazni rok vode 3-4 osobe koje: a) su potpuni diletanti, b) međusobno uopšte ne komuniciraju, c) kombinacija a i b.

• Like 32
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Nisam ljubitelj Rivera i njegove igre, ali posle ovoliko mračenja - momak mi polako postaje simpatičan...

Što se tiče spoljnih pozicija, plače se po navici jer ne gledamo dalje od EL iskusnjara. Sada smo doveli momka iz LŠ, potvrđeno da za ostatak gledamo više opcija preko bare - al' ne vredi, ni to ne valja...

• Like 10
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, zvezdale said:

Mislim da bi se pre 5 sezona lakse docekao dolazak Djoke Šalića na poziciji centra nego sada dolazak igraca koji belezi 10+ poena u Evroligi.

Takodje upuceniji govore da ce on biti bekap.

Stvarno da je neko pre 5 sezona ovo pricao, ne bi niko poverovao haha..

Secam se dolazak Landry Nnoka iz Albe kao prvog centra i vecina Zvezdaske javnosti je bila prezadovaljna tim transferom, sada za bekapa ne odgovara igrac sa 10+ poena i 4+ skoka..

Mozda recimo jer nam je budzet 5x veci u odnosu na tada?

Posted (edited)
9 minutes ago, MarioKempes said:

Nisam ljubitelj Rivera i njegove igre, ali posle ovoliko mračenja - momak mi polako postaje simpatičan...

Što se tiče spoljnih pozicija, plače se po navici jer ne gledamo dalje od EL iskusnjara. Sada smo doveli momka iz LŠ, potvrđeno da za ostatak gledamo više opcija preko bare - al' ne vredi, ni to ne valja...

Svaki prelazni rok mi gledamo vise opcija preko bare, pa odjednom nam ove dovedene druge/trece opcije postanu prve..

Edited by tejlor
  • Like 1
Posted
9 minutes ago, Guru said:

Pored 12-13 igrača koji su imali ugovore za sledeću sezonu se dovede još 8 pojačanja i rezultat toga je da ti fale još 3 startera na ključnim pozicijama... Kao da prelazni rok vode 3-4 osobe koje: a) su potpuni diletanti, b) međusobno uopšte ne komuniciraju, c) kombinacija a i b.

Meni to liči da im menadžeri nude slobodne igrače i ako je igrač "dobar"(evroligaški) oni uzimaju bez obzira da li im treba na toj poziciji.

Posted
11 minutes ago, Guru said:

Sta nas to cudi s obzirom da znamo koja 2 idiota nam sede u upravi.

• Like 1
Posted
Just now, Taki said:

Meni to liči da im menadžeri nude slobodne igrače i ako je igrač "dobar"(evroligaški) oni uzimaju bez obzira da li im treba na toj poziciji.

Meni liči da su naši u fazonu daj da dovedemo prvo, da ne zakasnimo, pa ćemo posle da razmišljamo po kom modelu ćemo da se razilazimo sa postojećima koji su označeni kao višak. Ajmo realno, šta je Drčeli problem da li će da plaća deo nečije plate i kada taj igrač ode. Kako je zaradio te pare, tako ih i troši

• Like 4
Posted
2 hours ago, Čvarkov said:

Sećam se te tekme, tata tema je još bila otvorena. 🙃

Forumski život deli se, na pre i posle tate.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Cavani said:

30 poena dade covek sve ispod samog kosa, nijedno zakucavanje.

Ima jedan naš isti takav u nba, nek zaliči makar 10% na njega, bićemo zadovoljni.

Posted
13 minutes ago, Webad said:

Ja se izvinjavam za off...jel zna neko da li je kabengele potpisao za nekog? Pominjao se ovde pa zato pitam

Dubai

• Like 2
Posted

I još nešto: sramota je to što klub na zvaničnom sajtu sada već upadljivo izbegava da navede dužinu ugovora novih igrača. Za poslednjih 6 pojačanja su to lagano preskočili, što nikako ne može biti slučajnost. 

• Like 18
Posted
2 minutes ago, Guru said:

I još nešto: sramota je to što klub na zvaničnom sajtu sada već upadljivo izbegava da navede dužinu ugovora novih igrača. Za poslednjih 6 pojačanja su to lagano preskočili, što nikako ne može biti slučajnost. 

Na dve godine je Rivero.

• Like 4
  • Ha-ha 6
  • Tuzno 4
Posted
27 minutes ago, Markoss said:

Na dve godine je Rivero.

@Chaos Is Me sta sad kazes? :D

27 minutes ago, Čvarkov said:

Definitivno nisu normalni. Sledeće leto će gledati kome da ga uvale.

Vidim ja ti ces da posecujes pdf obavestenja sto cesce.

• Ha-ha 1