Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Papadac said:

I onda Sarac napise da na skupstini nijedno ime nije spomenuto... posten Cigan ne zna kome da veruje vise 🤣

Нема ми уопште смисла да се на скупштини расправља и одлучује о играчком кадру. Не пита се ни тренер, ни спортски директор, ни председник, него скупштина доноси одлуку ко иде а ко остаје? Ма како да не...

• Like 5
Posted
35 minutes ago, Papadac said:

I onda Sarac napise da na skupstini nijedno ime nije spomenuto... posten Cigan ne zna kome da veruje vise 🤣

Bukvalno, covjek se kune da nikakva imena nisu spominjana, ostajemo polako bez bilo kakvih izvora informacija 🥲

Posted

ne postoji igrac koji nama valja, a da bilo koji od tih igraca potpise za komsije bilo bi kukanja kako smo ih mi propustili...

sto se tice Rivera sa njim nema nekih iznenadjenja, znamo sta dobijamo...kao i uvek kad je prelazni rok treba sacekati da se kompletira tim pa da se donese konacni sud...za sada po ovim pojacanjima (racunam da su Rivero i Nwora nasi) mislim da nam trebaju mozda i dva bas jaka igraca na lopti na bekovskim pozicijama da zaokruzimo roster i da zadrzimo Petruseva naravno ..

Posted
2 minutes ago, hakeem said:

ne postoji igrac koji nama valja, a da bilo koji od tih igraca potpise za komsije bilo bi kukanja kako smo ih mi propustili...

sto se tice Rivera sa njim nema nekih iznenadjenja, znamo sta dobijamo...kao i uvek kad je prelazni rok treba sacekati da se kompletira tim pa da se donese konacni sud...za sada po ovim pojacanjima (racunam da su Rivero i Nwora nasi) mislim da nam trebaju mozda i dva bas jaka igraca na lopti na bekovskim pozicijama da zaokruzimo roster i da zadrzimo Petruseva naravno ..

Jest,samo na osnovu dugogodišnjeg iskustva to kompletiranje rostera se ne završi sjajno..

• Like 1
Posted

Ali prica kako smo se dogovorili sa Riverom za 10 minuta... U to ne bih mogao da poverujem i da sam na ko zna kakvim opijatima. 

Mislim samo zamislite da ste Rivero, imate iza sebe 3 EL sezone i neko vas danas u 15:20 pozove i kaze zaintresovani smo da dodjes kod nas u klub i vec u 15:30 mu odgovarate sa "Vazi, dogovorili smo se". Kad menjate posao valjda uzmete par dana da razmislite o ponudi, posavetujete se sa porodicom, pregovarate o plati, poziciji na novom radnom mestu, popricate o tome sta se od vas trazi itd... Ako je covek za 10 minuta bio u fazonu vazi dolazim onda nesto s njim ozbiljno nije u redu

• Ha-ha 4
Posted
2 hours ago, Guru said:

Ali Rivero opcija B ako ne može da se potpiše Hol :lol_2: Kakav genijalan klub, tu očigledno niko nema apsolutno nikakvu košarkašku ideju i viziju, uzmu listu EL igrača i krenu redom... Šteta što nećemo saznati ko je bio opcija C, vrlo moguće neki mekani streč centar tipa Plajs, jer šta ima veze, sve su to EL centri, važno dovesti nekog od njih i mirni smo.

Čim sam pročitao Markossov post, ovo je prva stvar na koju sam pomislio. Ovaj "front office" nema nikakv plan, ni viziju kakav roster žele da sklope i kakvi igrači su jim za to potrebni. Ovo je čisti dokaz da je tome tako. Nažalost

• Like 1
Posted
On 6/26/2025 at 11:23 AM, GameChanger said:

Problem je sto njegovim dolaskom popunajvas drugu i trecu opciju na centru, a da pri tome ne znas ko ti je prva sto je ludilo mozga.

Potencijalni trio Filip-Hol-Izundu moze samo slucajno da odbrani nesto, nijedan od njih nije zamena za Bockovo prisustvo na terenu, ni blizu.

Ako nam je do CV-a, mogli smo Kevarijusa Hejsa da pokupimo, a mogli smo i Odijasea koji je po karakteristikama mnogo prilagodjeniji za El od Izundua.

Povlacim rec, mozemo mi gore od ovoga ocigledno.

Posted (edited)

Pa bilo je price da smo bili u kontaktu sa Riverom pre pola godine, tako da su mozda obe strane vec imale neku saglasnost oko uloge. Makabi igra vec dve godine u Beogradu tako da vec zivi lik tu tako da mu je ovo najbolja moguca "promena" tako da mi nije tesko da poverujem da su pregovori bili brzi.

Inace, meni deluje da kada nasi ne uspeju iz nekog razloga da zakljuce dogovor oni kao da se dogovore da isti igrac dodje sledece godine 😀 Bilo je prica da smo cimali prosle godine Odzeleja a evo ga i drugi igrac sa te liste... "Steta" sto se Kori Higins penzionisao jer bismo i njega sada doveli - taman nam fali igrac takvog profila - jos je pritor i star i ispovredjivan...

Edited by m0k1
Posted
47 minutes ago, ZvezdaBL said:

Bukvalno, covjek se kune da nikakva imena nisu spominjana, ostajemo polako bez bilo kakvih izvora informacija 🥲

Onda veruj Sarcu sta da ti kazem 

Nigde nisam napisao da  ce Kampaco doci, vec da se razmislja o njemu zato sam i nasao izraz stidljivo

Zaista ljudi i Markos i ja pisemo sta cujemo, zasto uvek potreba da se neka rec izvlaci iz konteksta 

• Like 14
  • Thanks 2
Posted (edited)

Rivero + Moneke 🤡 vec mi se zgadila nasa ekipa a nije jos ni gotov prelazni rok. Samo jos Paris Lee fali pa da se obesim za prvu granu sto vidim

Edited by grati
  • Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Ovakva selekcija i gomilanje svega i nicega je stvarno genijalna. 

Do sad je Jole defanzivno krpio i zatvarao rupe koje su sejali bekove, sad ce ovi spolja da vade fleke od centara.
Kako dobijes ideju da na Filipa* koji je ispod proseka defanzivac, dovedes jos goreg Rivera? To njje rupa, to je krater na 5. Vasarska kosarka. 

Ne pomaze ovde tri Milana Tomica , vec samo motka. 

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
22 minutes ago, Mile1 said:

Onda veruj Sarcu sta da ti kazem 

Nigde nisam napisao da  ce Kampaco doci, vec da se razmislja o njemu zato sam i nasao izraz stidljivo

Zaista ljudi i Markos i ja pisemo sta cujemo, zasto uvek potreba da se neka rec izvlaci iz konteksta 

Zar nije Kampaco potpisao na 4 godine sa Realom?

Naravno da se ugovor da raskinuti, ali to vuce obestecenje plus 3 miliona godisnje koliko ima u Realu.

Posted
11 minutes ago, Gromovnik said:

Naravno da se ugovor da raskinuti, ali to vuce obestecenje plus 3 miliona godisnje koliko ima u Realu.

Ima oko 1.5mil neto godišnje i ugovor još ovu sezonu (potpisao na 3god). Sva priča oko njega ima smisla jedino ako ga Skariolo precrta u nekoj potencijalnoj rekonstrukciji Reala, a i tada je veliko pitanje.

• Like 1
Posted
1 hour ago, hakeem said:

Bas tako, Rivero je extra opcija bio i ostao samo da se ne izjalovi. Ovo mracenje samo ignoriši 🤢

Meni deluje fantastično ovaj obris buduce ekipe

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
12 minutes ago, Gromovnik said:

Jel Bruto ili Neto ima 3 miliona godisnje?

Ma to se mozda onako pominjalo, ko zna koliko igraca se pomene i prodje, ponudi se itd...

Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Jel Bruto ili Neto ima 3 miliona godisnje?

Ma to se mozda onako pominjalo, ko zna koliko igraca se pomene i prodje, ponudi se itd...

Samo najjači ostaju. 💪💪💪

Posted (edited)
7 minutes ago, MarioKempes said:

Ima oko 1.5mil neto godišnje i ugovor još ovu sezonu (potpisao na 3god). Sva priča oko njega ima smisla jedino ako ga Skariolo precrta u nekoj potencijalnoj rekonstrukciji Reala, a i tada je veliko pitanje.

Kada je potpisao, spanski As je objavio da je na 4 godine, samo je eurohoops pisao da je na 3.

Nekako mi je pouzdaniji As kada je Real u pitanju, to je veza koja traje decenijama.

Ugovor je na 3 miliona godisnje bruto .
Realno, ako je to 1.5 milion neto, to je dzabe za takvog igraca. Za te pare Real nece naci pleja ni pribliznog kvaliteta.

Mnogo losiji igraci sad dobijaju te ili vece pare.

Edited by Gromovnik
Posted

Kad sam otvorio jutros forum pomislio sam jbt koji nam je cemu ovaj pesimizam. Ozvanice Ojeleja padaju tu komentari u vezi njega sve onako mlohavo, kad ono u po bela dana Rivero done deal kod nas, krenuli svi da se samoubijaju a i ja se pridruzujem. Bukvalno ne znam sta nasi misle. Kakav je plan sa Petrusevim? Situacija oko bekova isto? Mi ako ne dovedemo ozbiljnog jos jednog pleja i jos jednog ozbiljnog beka mozemo da budemo rekreativo ekipa, sevnucemo par puta i to je to. Mile je izasao sa nekim info onda dolazi onaj mufljuz na tviteru i demantuje i kaze kako se nijedan igrac nije spominjao koji su navedeni ovde na forumu… Ne znam sta bih rekao, nadam se samo da Tomic i uprava znaju sta rade..

Posted
4 minutes ago, Markoss said:

Dovodimo Lazara Stefanovica sa koledza. Partizanov klinac, nemam pojma kakav je. Ko zna vise nek kaze koju.

Deluje zanimljivo na onome sto se da videti,inace koji je to klinac sto ga vijamo iz KLS-a,navodno ce biti neocekivan potpis? Ili je to propalo

Posted
9 minutes ago, Markoss said:

Dovodimo Lazara Stefanovica sa koledza. Partizanov klinac, nemam pojma kakav je. Ko zna vise nek kaze koju.

Grashoper Freestyler