Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Petar1995 said:

Kolike su sanse da dodje Donta?

Nisam cuo za njega nista, tj nisam pitao da budemo tacni😁, ovo sam kroz pricu saznao, bas su besni svi posle poraza od Spartaka, a na udaru strucnog staba su pre svega domaci igraci koji nisu ulozili dovoljno truda. 

Moje licno misljenje da ce za poziciju 5 morati da pljunu bas dobru lovu ako oce igraca koji pravi razliku. 

Posted
4 minutes ago, Igor_ said:

Nisam cuo za njega nista, tj nisam pitao da budemo tacni😁, ovo sam kroz pricu saznao, bas su besni svi posle poraza od Spartaka, a na udaru strucnog staba su pre svega domaci igraci koji nisu ulozili dovoljno truda. 

Moje licno misljenje da ce za poziciju 5 morati da pljunu bas dobru lovu ako oce igraca koji pravi razliku. 

Pa dovra lova i treba da se pljune 800k je samo otkup

Posted
Just now, Nini3112 said:

Pa dovra lova i treba da se pljune 800k je samo otkup

Ma i za nekog drugog centra, ako oce da dovedu provereno ime mora bas dobra lova, ne vidim neku opciju da je slobodna. 

Posted
20 minutes ago, Igor_ said:

Za domace ne znam, znam da smo probali sa ovim iz Besiktasa ali slaba vajda. 

Trazi se taj bekap plej Kodiju, ali nista za sad. 

Maodo Lo je premija ako bude..

Mi se toliko nerealno ložimo na neka imena tu…

Daj bože i na poziciji 2 da bude neko iznad “proseka”…

Moneke će biti najveće “ime” i to je to.

Kakvi Mićići, Edvardsi…

Posted
20 minutes ago, Sasha said:

Pa logično da će doći dva centra, nećemo sigurno krenuti sezonu bez centra

Pa imamo Luku Mitrovica… 😂

Posted
9 minutes ago, Stefi88 said:

On je slobodan?

Pa rece covek slaba vajda, tako da ne postoje neke sanse da dodje.

slaba vajda ne znaci da ne postoje šanse totalno. Treba uleteti sa jačom ponudom ako nas Vasa bude odjavio (ako već nije). 27 godina, 15 poena u proseku, vredi cima ja sigurno 

5 minutes ago, branko96 said:

Pa imamo Luku Mitrovica… 😂

mislim da napušta klub ovog leta. 

Posted
40 minutes ago, mindgame said:

TOP IGRAČ. Ako postoje šanse da se dovede, treba to dovesti 

Nisam ga gledao, ali 27% za 3 govori da bi se lepo uklopio. Može i sa Kodijem u petorci.

• Like 1
  • Ha-ha 7
Posted

Mislim da je Kenan objavom na instagramu potvrdio da ostaje i sledece sezone. Po meni nije lose, jer sa boljim igracima oko sebe on moze da bude vrlo koristan kao sto je to bilo u Uniksu i Oliju. Ove sezone je bio najopasniji napadac u timu i sve odbrane su se fokusirale na njega, sad ce to biti malo teze pogotovo ako i igraci na 1 i 2 budu potentniji u sutu. Nwora, Ojeleye su isto jako dobri suteri i bice nas mnogo teze braniti.

• Like 4
  • Tuzno 1
Posted

Možda ne bi bilo loše da se svi postovi o Teu prebace na kkcz bivši igrači i treneri. Ovde će se zagubiti, tamo se svakako ne piše često pa će ostati lepa uspomena. Ako mrzi moderaciju sa košarke, može @fancy da odradi. :classic_biggrin:

• Like 3
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, Petar1995 said:

Kenan upravo objavio nesto na inst..nejasna mi je poruka..

Ako on ostaje onda Neda mora da pali inace smo ga ponovo najebali da me izvinete.

I da slazem se da uz bolje sutere i opasnije saigrace Kenan moze biti bolji.

• Like 14
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Ako on ostaje onda Neda mora da pali inace smo ga ponovo najebali da me izvinete.

I da slazem se da uz bolje sutere i opasnije saigrace Kenan moze biti bolji.

Ako Cenan ostaje mislim da nam svakako treba jos 2 igraca, mimo Cartera, videcemo.

Posted

Наравно да неће бити бољи, неће са 35 година научити да креира и за себе и за друге и води лопту, нити ће постати неки фактор у одбрани. Наставиће безобразно да припаљује за 3 и неће се појавити ни у једној битној утакмици. 

• Like 11
  • Thanks 1
Posted
Just now, Bogoljub Gagic said:

Наравно да неће бити бољи, неће са 35 година научити да креира и за себе и за друге и води лопту, нити ће постати неки фактор у одбрани. Наставиће безобразно да припаљује за 3 и неће се појавити ни у једној битној утакмици. 

Kao da nije resio Virtus, Baskoniju, ubacio bitne poene protiv Monaka, odigrao maestralnu tekmu protiv Pao u Pioniru... Ne kazem da je game changer, ali mislim da ce uz bolju sutersku ekipu i on bolje pogadjati jer generalno su ga dobro cuvali protivnicki bekovi bas iz tog razloga sto je jedini u Zvezdi i mogao da pogodi van linije za 3 poena.Svakako ne znam sta se ocekivalo od njega ove sezone, kad je slicnu imao i u Oliju. 

• Like 12