Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, mindgame said:

ložiš nas brate priznaj 😂

Veruj mi da ne ..stvarno mi nije to cilj..imam informaciju da pregovaramo sa metuom 

Posted
11 minutes ago, Gardista said:

Veruj mi da ne ..stvarno mi nije to cilj..imam informaciju da pregovaramo sa metuom 

Imam i ja neku informaciju koja je dosta sigurnija od rekla kazala price...

• Ha-ha 1
Posted

Jel mi se cini ili se svakog leta pojavi neko sa plavom pozadinom na profilnoj koji dodje insajderise, kune se u svoje informacije cak i govori banujte me ako nisam u pravu i na kraju bude banovan

• Like 3
  • Ha-ha 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Ja opet ponavljam nisam insajder ,volim Zvezdu i radim u Fudbalskom klubu…nisam rekao da dolazi vec da se pregovara sa njim…a da je povredjen to znam i ja ali verovatno se prati situacija..

Takodje Vasa ima dogovor sa Drcelom😎

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, Gardista said:

Ja opet ponavljam nisam insajder ,volim Zvezdu i radim u Fudbalskom klubu…nisam rekao da dolazi vec da se pregovara sa njim…a da je povredjen to znam i ja ali verovatno se prati situacija..

Dogovorili se da nece doci.

• Thanks 1
  • Ha-ha 18
Posted
3 minutes ago, Gardista said:

images.jpeg

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 43
  • Tuzno 2
Posted
2 minutes ago, Gardista said:

Momci okej je sve evo ne pisem vise ..

mozete slobodno da me banujete ..

mislim da te niko ne osudjuje ili ponižava ako si se uvredio nekim slučajem, samo je normalno da je svima cudno jer je bas bas s neba pa u rebra. Sve najbolje. 

• Like 2
Posted

Ne znam gdje bih mogao da napisem, moram ovde jer je ovo jedina tema otvorena, a mora se napisati da se ne bi slucajno zaboravilo.

Janis Sferopulos je tri puta zaredom izgubio od Spartaka Subotice.

• Like 24
Posted
17 minutes ago, MGinobili20 said:

Додати човека у дозвољене инсајдере ако Васа потпише, огроман је то трансфер

Pratim ovo i dižem na davanje statusa ekskluzivnog insajdera ako dođe Vasa.

Posted

Mogu samo da vam kazem da informacije dobijam od coveka koji je sponzor kluba.Prosle godine mi je covek rekao sva pojacanja pre nego sto su objavljenja ..tako da je covek pouzdan …recicu vam samo da se ozbiljno pregovara sa Metuom..toliko imam da kazem..posto vidim da generalni ljudi nemaju poverenja i sve im je lupanje gluposti itd ..nemam razloga za tim..samo sam dosao da podelim informaciju koju imam ..necu vise pisati 

• Like 7
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4
Posted
3 minutes ago, Gardista said:

Mogu samo da vam kazem da informacije dobijam od coveka koji je sponzor kluba.Prosle godine mi je covek rekao sva pojacanja pre nego sto su objavljenja ..tako da je covek pouzdan …recicu vam samo da se ozbiljno pregovara sa Metuom..toliko imam da kazem..posto vidim da generalni ljudi nemaju poverenja i sve im je lupanje gluposti itd ..nemam razloga za tim..samo sam dosao da podelim informaciju koju imam ..necu vise pisati 

Da nije ovo Gobeljic? 

Salim se.. a sta kazu Metu i Vasa znaci?