Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ja objektivno nijesam fan Monekea, odnosno smatram ga predvidljivim igračem ali on jeste top5 igrač na svojoj poziciji i veliko je pojačanje na toj poziciji. Cijena od 1.7 miliona po sezoni djeluje dosta prihvatljivije u odnosu na one priče o 2.5 miliona. Problem je što smo svi svjesni da ne postoji neka dublja analiza i vizija prilikom sastavljanja tima. Sferopulos tu dođe kao neki posmatrač, jave mu ono kad završe stvar. Može Moneke? Pa.. može, daj. 

• Like 7
Posted

Odbio je 1.7m po sezoni pre mesec dana i to uvredjeno. Neverovatno mi deluje da je sad prihvatio to. Jutros kad sam pisao sam cuo da 2.2 trazi.

Toliko je i Jabari u Partizanu dobio…

• Like 11
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Odbio je 1.7m po sezoni pre mesec dana i to uvredjeno. Neverovatno mi deluje da je sad prihvatio to. Jutros kad sam pisao sam cuo da 2.2 trazi.

Znaci i on je zavrsen?

Ako mozes resi nsm nedoumice,ostaje li Kalinic da prekinemo sa ovim nagadjanjima?

Posted
1 minute ago, Markoss said:

Znaci i dalje nemas info da je zavrsen, onda da sacekamo...

Mozda je u ovih mesec dana video da nije preterano trazena roba na trzistu...

Posted

napokon jedan fighter i hustler.ovaj tim naprosto vapi za takvim igračima koji imaju neumornu energiju i nikada ne staju( ono šta se naziva motor u engleskom govornom području). jeste da nije nikakva pretnja izvana ali ima zato druge prednosti koje će nam nadam se itekako koristiti.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Moguce da nije dobio adekvatnu ponudu ni od jedne ekipe,u smislu te cifre koju je trazio...Pa je na kraju prihvatio nasih bednih 1.7M😄

Just now, Stefi88 said:

Znaci i dalje nemas info da je zavrsen, onda da sacekamo...

Mozda je u ovih mesec dana video da nije preterano trazena roba na trzistu...

Meridian potvrdio,mislim da je to,to..

Posted

Meni se kod ovog potpisa Monekea najviše dopada mogućnost da izvučemo više od Mekintajera, kad nam već ne gine njegov ostanak i važna uloga.

I ovi ostali (posebno Carter i Nwora) mi se čine kao dobar fit za košarku koja njemu najviše odgovara.

Elem, ajmo novi presek... Očekujem još dva igrača (startni bek i još jedan centar) + bekap pleja (izvesno Lo).

1: CMM, Lo?, Miljenović

2: X, Carter, Nedović

3: Kalinić?, Nwora, Ojeleye, Dobrić

4: Moneke, Davidovac

5: Petrušev?, Y, Izundu + Bolomboy?

• Like 6
Posted

Jao sad ce oni naslovi u novinama kako je Chima dosao jer mu se svidja Janisova ideologija.

Markose, jebiga nije trebalo da pises da dobijaju isto...moralo je da nas kosta bar jedno 300k manje.

Ok, salu na stranu, ako su svi povrojani dogovoreni, nama ostaje da otkupimo Petruseva i dovedemo jos jednog beka, ballhandlera pre svega.

Posted
1 minute ago, JPM said:

Jao sad ce oni naslovi u novinama kako je Chima dosao jer mu se svidja Janisova ideologija.

Markose, jebiga nije trebalo da pises da dobijaju isto...moralo je da nas kosta bar jedno 300k manje.

Ok, salu na stranu, ako su svi povrojani dogovoreni, nama ostaje da otkupimo Petruseva i dovedemo jos jednog beka, ballhandlera pre svega.

Treba nam i centar stvarno, malo je Petrušev i Izundu. 

Posted
Just now, StiviKivi said:

Da nije velika razlika u (eventualnim) primanjima na godišnjem nivou, ja bi pre ostavio Kenana pored Cartera nego Nedovića.

Оставио бих га једино на аеродрому

• Like 3
  • Ha-ha 11
Posted
1 minute ago, StiviKivi said:

Da nije velika razlika u (eventualnim) primanjima na godišnjem nivou, ja bi pre ostavio Kenana pored Cartera nego Nedovića.

Samo ako ga bas niko nece.

Doveli smo Cartera koji je slabotelesan. Vise od jednog takvog ne treba da se ima u timu.

1 minute ago, Shunsuke Nakamura said:

Treba nam i centar stvarno, malo je Petrušev i Izundu. 

Pa Boki kad se odduri.

Posted

Moneke u ovom sistemu plata u Evroligi sigurno u svom prajmu zaslužuje i cela 2 miliona. Tako da se ne treba baviti tim stvarima, treba biti zadovoljan ako dodje legit cetvorka posle dugo vremena.

Naravno ostatak tima treba posložiti smisleno.  

Zna li @Markoss da li se potpuno odustalo od Samnera koji je navodno bio velika želja Janisa?

Posted (edited)
5 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Оставио бих га једино на аеродрому

I ja bih ako možemo da ga utopimo. Ali da se radujem pre situaciji da ostane Nedović nego Kenan , to ne.  

Edited by StiviKivi
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, StiviKivi said:

I ja bih ako možemo da ga utopimo. Ali da se radujem pre situaciji da ostane Nedović nego Kenan , to ne.  

То како је Кенан одиграо против Бајерна у плеј ину, сваки дерби против Партизана, ову серију против Спартака и већински део сезоне је да га не бих задржао ни пре Николе Радичевића.

Он може сад отићи само у Кину или Јапан да игра кошарку.

• Thanks 2
Posted
48 minutes ago, StiviKivi said:

Pozicija 3 : Nwora & Kalinić
Pozicija 4 : Moneke & Odželej 

Ima snage , ima šuta , ima čak znanja i sa loptom...

Ima i defanzive...

Ja sam generalno po prirodi optimista.

Ne mogu da kažem da ovo izgleda loše.

Ako Filip ostane to je sasvim dobra ekipa za pozicije 3 do 5.Naravno uz veliki upitnik za Boloboja.

Trenutne bekove bih nekako i progutao(kenan, kumara i carter) da imamo boljeg startnog pleja a da cmm bude rezervna opcija

Posted

Potpis Izundua mi je najbezvezniji do sad. Jako je upitno da li je kadar da iznese ulogu bekap petice u evroligi, a kao treći centar je nepotreban, jer je tu mizernu ulogu mogao i Mitrović da iznese.

A ako dovedemo još jednog centra uz njega i Petruševa, pravi se ozbiljna gužva povratkom Bolomboja, gde će taj isti Izundu verovatno ispasti iz 12.

Teški nonsens... 

• Like 3