Helena Posted Wednesday at 09:14 PM Posted Wednesday at 09:14 PM 54 minutes ago, alcesta said: E nije nego, sad još da kukamo što će publika da navija za njega za promenu u šta nisam ni preterano sigurna, btw. Ne treba njemu da se inati ceo stadion, dovoljno je da identifikuje par šargarepa navijača i da se fokusira na njih, ali mislim da su prošla vremena kad je to moglo da ga izvuče, sad su tu godine, kondicija, problemi s formom a bogami i mentalna blokada protiv Sinera, kome u zadnje vreme nije u stanju da uzme set ni kad ovaj igra loše a kamoli kad igra dobro. Ali ovo je treće polufinale na trećem slemu ove godine, tako da ne može čovek ni biti nezadovoljan, on je faktički treći na svetu i opravdava to mesto, a sad mislim da je treći i u trci. Kako trenutno stvari stoje, Novaku je jedina nada za 25. titulu da mu neki Dimitrov skloni Sinera iz žreba. Ko zna, moguće je, dok još igra ima i nade Ali ja bukvalno mislim to za navijanje Jbg,15 godina igraš u toj atmosferi, mator si da se menjaš. Ne kažem ja da mu nije drago, ali rezultat izostaje Inače, SK piše da se Čilić baš BAŠ jako žalio na teren.
Drug Crni Posted Wednesday at 09:18 PM Author Posted Wednesday at 09:18 PM Dobre opservacije @jevrem69 i za retern i posebno za servis. To sam i ja primetio - tehnika je odlična, pogađa sjajno uglove, ali nema dovoljno penetracije u loptici. I danas mu Koboli u par navrata zabija vinere iz reterna nakon odličnih servisa. Skrenuo sam pažnju tokom meča Frica protiv Fokine da mi je CC nikad sporiji. Možda ima i do toga zaista.
McLeod Posted Wednesday at 10:18 PM Posted Wednesday at 10:18 PM Teren jeste sporiji i to naravno najvise odgovara Djokovicu od svih, a Sineru najmanje
Molina23 Posted Thursday at 12:41 AM Posted Thursday at 12:41 AM (edited) Od matorog očekujem onu njegovu štrebersku reakciju. Da sam spremi meč i izvadi neki trick shot i jebe u mozak Janika koliko god treba. Kao što je kratkom fh dijagonalicom otvarao teren i uništio Nadala u 1/2 finalu RG 2021. Može i okrene Karlitosa za savet, jebote stvarno frustrira ovaj match up. Ako ga ponovo dobije posle 3 brutal poraza kontam da definitivno odlaže penziju do 2027. i totalnog gašenja. Edited Thursday at 12:43 AM by Molina23 2
Geronimo Posted Thursday at 09:15 AM Posted Thursday at 09:15 AM Iskreno mislim da se i ovde samo Djokovic pita. Sve sto je Siner odigrao kako ovde, tako i na travi uopste nije zastrasujuce. Sad, to sto se Djokovic pita i ne mora da bude dobro i moze se zavrsiti vrlo bolno...
McLeod Posted Thursday at 09:26 AM Posted Thursday at 09:26 AM Jedini znak pitanja je koliko ima goriva u rezervoaru. Mada sa Sinerom na travi ne mora to da bude odlucujuce, moze da bude bitno. I isto, bilo bi dobro da dobije prvi set, a on je u skoro svakom prvom setu ovde brljao. 1
jevrem69 Posted Thursday at 09:46 AM Posted Thursday at 09:46 AM (edited) Em je gubio prve setove, em je u narednim setovima cesto znao da izgubi brejk prednosti koji je napravio u ranoj fazi tih setova ................... plus ova povreda, o kojoj ce se vise znati tokom dana ........................... Edited Thursday at 09:46 AM by jevrem69
Mina D. Harker Posted Thursday at 11:27 AM Posted Thursday at 11:27 AM Ni ja nisam optimista. Naravno da ću se nadati dok to bude opravdano&moguće, ali ako je Siner sa povredom dobio mladog i snažnog Šeltona u 3 seta, mislim da tu objektivno nema mjesta za visoka očekivanja. Takođe se nadam da se nije (ozbiljnije) povrijedio. 1
Besni lala Posted Thursday at 11:29 AM Posted Thursday at 11:29 AM 1 minute ago, Mina D. Harker said: ... Naravno da ću se nadati ... I ja. 1
McLeod Posted Thursday at 12:27 PM Posted Thursday at 12:27 PM Selton je napredovao, ali je i dalje buzga. Nije on neki reper.
Mina D. Harker Posted Thursday at 12:56 PM Posted Thursday at 12:56 PM Nisam nešto ispratila njegovu igru, znam da je odličan server; samo pretpostavljam da može da bambara od jutra do sjutra - kao uostalom i Siner. 😃 Za Novaka je pitanje, bar u ovim godinama.
Mina D. Harker Posted Thursday at 01:27 PM Posted Thursday at 01:27 PM Šta se čini od padanja u nesvijest u publici, je li moguće da je londonsko sunce toliko jako? 🙂 Sabe razdijeli svu svoju vodu dok Amanda jok; šta ti je topla slovenska duša vs surovi kapitalista. 😆
alcesta Posted Thursday at 01:29 PM Posted Thursday at 01:29 PM (edited) 2 hours ago, Mina D. Harker said: samo pretpostavljam da može da bambara od jutra do sjutra Ne može. Snage ima ali nema kontrolu da drži lopticu u terenu, ima rupu na bekhendu i kad se zaleti na jednu stranu nema teorije da pokrije teren na drugoj. Tačno je da manje bezglavo lupa nego ranije ali i dalje izbacuje previše lopti u aut samo zato što ih raspaljuje iz sve snage kad nema potrebe i poklanja jeftino poene i kad nije u lošoj poziciji. Dobro je što Novak igra sutra drugi meč ako je ovako vruće Pojavila se stara Sabalenka i napravila duplu na set loptu. Amandi svaka čast kako riternira danas. Kakva drama. Sad kad je Sabalenka preživela meč loptu verovatno će izvući ovo. Ipak neće, bravo za Anisimovu Edited Thursday at 03:16 PM by alcesta 1
jevrem69 Posted Thursday at 03:33 PM Posted Thursday at 03:33 PM Grdne muke i propustena mec lopta za nasu Teodoru Kostovic, tako da nista od polufinala za nju. Po konstituciji dosta podseca na Aleksandru Krunic, po nacinu radovanja na Olgu, najveci problem u igri joj je sto lopticu udara ravno, bez imalo spina i na taj nacin je prosula brdo poena, ukljucujuci i zicer iz forhenda na mec loptu protivnice. Takodje je tanka u igri na mrezi, voleje ne odigrava dobro. Izgubila je od mlade Cehinje koja je tek 26 na juniorskoj listi, ali je i prosle godine igrala polufinale Vimbldona. Ima materijala da nasa Teodora postane solidna igracica, ali cini mi se da joj treba kvalitetan trener za tako nesto.
Barker Posted Thursday at 03:36 PM Posted Thursday at 03:36 PM Preskocio trening danas Novak! Pretpazljivost samo, nadam se. 1 1
jevrem69 Posted Thursday at 03:39 PM Posted Thursday at 03:39 PM 2 minutes ago, Barker said: Preskocio trening danas Novak! Pretpazljivost samo, nadam se. ne valja nikako ...................
Drug Crni Posted Thursday at 03:45 PM Author Posted Thursday at 03:45 PM (edited) Zašto ja ranije nisam gledao Amandu Anisimovu? Kakvo prijatno iznenađenje od igračice! Oduševio me njen bekhend prevashodno, ali ima prilično zaokruženu igru, a ima i mesta za dalji napredak. Neki detalji se mogu doterati, neke stvari ispolirati..ne bi joj naškodilo da malčice više i razmišlja u igri. Sabalenka me tokom celog turnira uopšte nije impresionirala; kao da se samo čekala rivalka koja će umeti da uzme ponuđeno do kraja. I Belinda igra dobar turnir, pametna je, iskusna, ali ipak mislim da Iga pobeđuje. Edited Thursday at 03:45 PM by Drug Crni 1
alcesta Posted Thursday at 04:12 PM Posted Thursday at 04:12 PM (edited) Anisimova je došla do polufinala RG mislim negde još pre korone, onda je bila senzacija slično Miri Andrejevoj. Svi su očekivali mnogo od nje, a onda joj je umro otac pa se skroz raspala na neko vreme, pa se vratila pa se opet raspala srećom uzela je pauzu i očito uspela da se sastavi, lepo je što se vraća u vrh ponovo. Edit: jesu li i vama ove reklame počele da se rastežu preko celog ekrana ili je to samo kod mene? Edited Thursday at 04:20 PM by alcesta 1
Boxy Posted Thursday at 04:50 PM Posted Thursday at 04:50 PM Nema veze sa trenutnim mecevima, ali sam na areni videla reklamu za arena premium 4,5 i arena tenis. 1
McLeod Posted Thursday at 04:59 PM Posted Thursday at 04:59 PM Da mi je neko pricao da ce Iga ove godine posle onako loseg RGa da osvoji Vimbldon ne bih verovao.
Gromovnik Posted Thursday at 05:26 PM Posted Thursday at 05:26 PM (edited) 26 minutes ago, McLeod said: Da mi je neko pricao da ce Iga ove godine posle onako loseg RGa da osvoji Vimbldon ne bih verovao. U to ime....😀 Edited Thursday at 05:26 PM by Gromovnik 2 1
McLeod Posted Thursday at 06:06 PM Posted Thursday at 06:06 PM Bacio si pare em je Iga generalno mnogo bolja em je Amanda rekla da nije mogla ni da sanja da ce biti u finalu. To je pokazatelj ogromnog mentalnog praznjenja, a Igi je ovo business as usual.
alcesta Posted Thursday at 06:09 PM Posted Thursday at 06:09 PM I Iga je prvi put ovde u finalu, a ovo je Vimbldon, neće joj baš biti svejedno, ume i ona da se pogubi povremeno. Mislim da u teoriji Anisimova može da je dobije ali samo ako zadrži prisebnost i ne razmišlja o tituli, što će mislim i ostati u domenu teorije.
Drug Crni Posted Thursday at 06:27 PM Author Posted Thursday at 06:27 PM Kvote snažno favorizuju Alkaraza protiv Frica sutra. Jasno je zašto i jasno je da je teško tome kontraargumentovati. Međutim, Alkaraz je ovde izgubio dva seta od Fonjinjija, set od Štrufa i set od Rubljova. Fric je o mojim očima veoma napredovao poslednjih par godina, trava mu veoma odgovara and i see a battle, not a cakewalk. Za drugi meč sam već izrekao očekivanje. 1
Recommended Posts