Jump to content

Strawberries and cream, dress code and the Royalty

Recommended Posts

Posted

Pa nije svejedno, Drejper i Bublik igraju u 3.kolu, pa onda ima jos jedno kolo, pa tek onda pobednik ide na Djokovica u QF.

A Djokovic je za 3.kolo dobio Mikelsena, koji je daleko od najtezeg za tu rundu.

Posted
5 minutes ago, Boxy said:

Pa nije svejedno, Drejper i Bublik igraju u 3.kolu, pa onda ima jos jedno kolo, pa tek onda pobednik ide na Djokovica u QF.

A Djokovic je za 3.kolo dobio Mikelsena, koji je daleko od najtezeg za tu rundu.

poenta je da je dobio pobednika meča maltene dva najbolja igrača na travi u ovom trenutku, a Mikelsen je solidan na travi. Za prvo kolo je mogao da mu uleti neki kvalifikanta a ne top 40 igrač ………….. ali tako je, kako je, mogao je i on da odigra neki pripremni turnir da mazne neke bodove …………. koga ima Siner do četvrtfinala a da je zeznut, nisam video njegov žreb? 

• Like 1
Posted
Just now, jevrem69 said:

poenta je da je dobio pobednika meča maltene dva najbolja igrača na travi u ovom trenutku, a Mikelsen je solidan na travi. Za prvo kolo je mogao da mu uleti neki kvalifikanta a ne top 40 igrač ………….. ali tako je, kako je, mogao je i on da odigra neki pripremni turnir da mazne neke bodove …………. koga ima Siner do četvrtfinala a da je zeznut, nisam video njegov žreb? 

I dalje nije isto, jer taj pobednik mora da odigra jos jedan mec, gde moze da podbaci i da izgubi...za 1.kolo se slazem za ranking, ali realno ne moze mu taj nista, vise moze da ga smori Evans u 2.kolu.

Evo ga ceo zreb

1751017860-Zreb-Mudjkarci.jpg

Posted

Djokovic ima prelak zreb za sestog nosioca, ne znam sta ocekujete. Mogao je da mu padne Alkaraz u cetvrtfinalu, Drejper je super. Em najmanje iskusan, em najslabije rangiran od svih koji su mogli da mu padnu.

Sto se tice ostalog, Evans ce verovatno biti drugo kolo, Jubenks ako se povampiri i nadje formu od pre par godina mozda dodje u trecem, ali ne verujem, a i u svakom slucaju Djokovic takve igrace lako resava.

Cetvrto kolo je bas prazno, ovde nema igraca koji moze da mu naudi, najidealnije bi bilo da Deminor prodje tu, Mahac ne verujem da moze da stigne dotle na travi, em je generalno u losoj formi. Najbolji plasman na W mu je drugo kolo. Bublik, Drejper, Koboli i Mensik od nosilaca za cetvrtfinale je stvarno smesan zreb za sestog nosioca.

Evo da uporedimo - peti je Fric, ima Zvereva, Beretinija, Kacanova, Cerundola. Sedmi je Muzeti - Siner, Sapovalov, Dimitrov, Pol (tiha jeza), a osmi je Rune - Alkaraz, Oze Alijasim, Cicipas, Rubljov (najgore je prosao). Mozemo da raspravljamo da li je Fric prosao bolje, ja mislim da nije, ali neka bude i da su tu negde, ovo je fantastican zreb za sestog nosioca.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Boxy said:

Ne znam koga vidis kod Alkaraza, jedini problem moze biti povampireni Feliks, ali on se juce namucio sa Hamadom na travi :classic_wacko:

Pa, rekoh po imenima. Rune čini mi se ima nešto pobeda protiv njega. Zverev je isto neko ime...ali kad se uračuna faktor trave onda ovo sve deluje kao plitak potok za Španca

Bublik jeste nagazna mina. Za svakog bi bio. Problem kod Bublika je, osim glave, i nekonstantnost. On je osvojio Hale, ali ovde može da pukne u drugom kolu npr.od nekog pacera. Naprosto, takav je. Ne "pojavi" se taj dan na terenu i ćao

Miriše na treće finale Alkaraz - Đoković, ali hajde da vidimo.