Bugl Khan Posted July 9 Posted July 9 1 hour ago, BattleBender said: Bellingham, najbolji i najhajaltovani primer kad se izvrsi filter fudbalskog menja i gledalaca. Ko je drkao na njega kao fudbalera, i smatra ga generacijskim cudom od igraca, sebe bi trebalo da ogranici na komentarissnje fudbala sa "U što dobra tekma" ili "Baš smoran meč". Ako vec postoji repetativni fenomen engleskog fudbalera koji je precenjen, on je to odveo na više visine. Pamtim baljezganja od prošle sezone kad ga je usralo da zabije 12 golova iz 4 šanse.
Drug Crni Posted Thursday at 12:11 PM Posted Thursday at 12:11 PM (edited) Ja ostajem pri tvrdnji, da je Belingemova prva sezona u Realu jedna od najboljih debitantskih sezona jednog fudbalera u nekom velikom klubu. Ono je bilo nešto neverovatno. I nije ni bilo realno da se ponovi. Videh hajlajce PSG - Real. Ubi ih Pariz ko granom. Već je u prvom poluvremenu trebala da pukne petarda u mreži Kurtoa. Fascinantno je kako su Sveci održali formu i bukvalno nastavili da igraju gde su stali u finalu Lige šampiona. Edited Thursday at 12:11 PM by Drug Crni 1
Stiletto Posted Thursday at 12:26 PM Author Posted Thursday at 12:26 PM Ipak treba biti pošten i reći da Džud ima velikih problema sa povredom poslednjih par meseci, da igra pod injekcijama i da ide na operaciju odmah posle Svetskog klupskog. Na teren se vraća tek pred Novu godinu. A Real je sinoć ubila odbrana. Kada u prvih deset minuta Raul Asensio i Ridiger bukvalno poklone po gol ode i moral i spremljena taktika u peršun i protiv slabijih timova, a kamoli protiv PSŽ. Crveni Hujsena u poslednjem minutu četvrtfinala ih je preskupo koštao. 1
Ludi za Poli Posted Thursday at 12:29 PM Posted Thursday at 12:29 PM Xabi je zbog Trentove povrede netom prije meca nazalost odlucio da igra sa trojicom u napadu cime je tim izgubio sav balans koji je imao dok se igralo sa 4 veznjaka i rezultat je bio pucanje u svim linijama. Na to su jos dosla dva poklonjena gola iz 2 individualne greske stopera u prvih 10 minuta, katastrofa je bila neizbjezna. Sam je rekao na pressu poslije meca da je startanje sa trojicom u napadu bilo greska. Takodjer bez Huijsena iznosenje lopte je bilo jako tesko protiv presinga PSGa. Mbappe i Gonzalo trebaju biti starteri u napadu dok god je Vini ovoliko retardiran i stetan, u sredini cetvorka Tchouameni-Fede-Arda-Jude ima sav balans i kvalitet. Carreras iz Benfike ce biti novi lijevi bek, Trent je desno (mada mislim da bi ga Dani mogao zakucati na klupu ako se uspije vratiti na nivou prije povrede), a stoperi bi trebali bit Huijsen i jos jedno pojacanje jer mi Rüdiger iskreno djeluje da je fizicki dobro pao i nisam siguran da je pametno pouzdati se na njega kao startnog stopera naredne sezone. 1
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 01:32 PM Posted Thursday at 01:32 PM (edited) Meni jej Čuameni ozbiljno precijenjen igrač. Kaisedo iz Čelsija je životinja za njega. Edited Thursday at 01:33 PM by Shunsuke Nakamura 1
Drug Crni Posted Thursday at 04:29 PM Posted Thursday at 04:29 PM 4 hours ago, Ludi za Poli said: a stoperi bi trebali bit Huijsen i jos jedno pojacanje jer mi Rüdiger iskreno djeluje da je fizicki dobro pao i nisam siguran da je pametno pouzdati se na njega kao startnog stopera naredne sezone. A šta je sa Asensiom?
Ludi za Poli Posted Thursday at 04:34 PM Posted Thursday at 04:34 PM 4 minutes ago, Drug Crni said: A šta je sa Asensiom? Nije materijal za startera. Kao opcija s klupe je ok. U Alabu i Edera nakon ovakvih povreda se nema smisla pouzdati.
Drug Crni Posted Thursday at 04:39 PM Posted Thursday at 04:39 PM Kod Reala je slično kao kod Zvezde - čim neko pokaže potencijal kreće se sa hajpom, a kad se dese prvi kiksevi, odmah otpis. Ne znam..ti više gledaš Reala i bolje procenjuješ, ali baš mi je to nekako naglo da ga se šalje na klupu.
Ludi za Poli Posted Thursday at 07:57 PM Posted Thursday at 07:57 PM 3 hours ago, Drug Crni said: Kod Reala je slično kao kod Zvezde - čim neko pokaže potencijal kreće se sa hajpom, a kad se dese prvi kiksevi, odmah otpis. Ne znam..ti više gledaš Reala i bolje procenjuješ, ali baš mi je to nekako naglo da ga se šalje na klupu. Pa on je isplivao kao starter jer su svi stoperi povrijedjeni bili. Cak ni u Canteri nije slovio za najveceg talenta na CB. Daleko od toga da je neki panj al jednostavno u ovom trenutku on nije materijal za startera Madrida. Evo samo na ovom CWC u 3 meca koja je poceo je napravio neku katastrofalnu gresku. Prvo penal protiv Al Hilala, onda crveni u 7. minuti protiv Pachuce i sinoc protiv PSG poklon gol ni iz cega.
Miki28 Lakers in 5 Posted Sunday at 07:51 PM Posted Sunday at 07:51 PM PSG odjednom zaboravio igrati fudbal 1
Stiletto Posted Sunday at 09:29 PM Author Posted Sunday at 09:29 PM I osvoji Čelzi Svetsko klupsko. Svaka im čast. Potcenio ih je PSŽ mnogo u finalu.
Stiletto Posted Sunday at 09:51 PM Author Posted Sunday at 09:51 PM (edited) Trampača lično deli pehare i medalje. Zemljo otvori se! Edited Sunday at 09:53 PM by Stiletto
Recommended Posts