McLeod Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Sta radi lik jbt, ubaci te u ekstazu pa te baci u septicku jamu. Preznojio sam se treci put. 1
alcesta Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 1 minute ago, McLeod said: Sta radi lik jbt, ubaci te u ekstazu pa te baci u septicku jamu. Preznojio sam se treci put. Na koga li me to podseća 1
Helena Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Ali kako će biti onom ko izgubi...ono, imao sam 2:0...ili stigao sam 2:0
Ledd Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 (edited) 5 minutes ago, Helena said: On ima i veće profesionalce oko sebe. Plus se već definisao kao igrač i teško će se to menjati. Alkaraz mora da menja stručni štab. Ako to nije uvideo nakon što ga je stari Nole nalupao dobro u jako bitnim trenucima, onda ne znam kad će. Ovo uljuljkavanje sa osvajanjem slemova na prirodnim podlogama mu ne pomaže. To može i bez trenera. Edited June 8, 2025 by Ledd 1
Helena Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Just now, Ledd said: Alkaraz mora da menja stručni štab. Ako to nije uvideo nakon što ga je stari Nole nalupao dobro u jako bitnim trenuvima onda ne znam kad će. Ovo uljuljkavanje sa osvajanjem slemova na prirodnim podlogama mu ne pomaže. To može i bez trenera. Ja to više neću ni da pominjem. E sad će igrati drop Bravo ja
Miki28 Lakers in 5 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Pa da vidimo Karlosa, servis gem za titulu
Урош19 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 (edited) Alkatraz odradio Sinera na Nola, dao mu 2 seta i meč lopte da se malo ponada. Edit: Možda sam malo poranio Edited June 8, 2025 by Урош19
Elias Posted June 8, 2025 Author Posted June 8, 2025 Auu sad tek videh je Siner imao 3 vezane ML u 4 setu. Ako ovo izgubi na ovakav način biće u velikom nokdaunu za Vimbldonu. Ajde Karlitose. Ajmo.
Miki28 Lakers in 5 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Auuuu jbt maestralno od Sinnera Kakvo finale. Bravo majstori
jevrem69 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Ovo vec nisam ocekivao, ovako celicno prosledjen odgovor u borbi za opstanak ..................................... farmaceutska industrija Italije je najbolja na svetu 😙 1
Miki28 Lakers in 5 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Kakve poene momci igraju i nakon 5 sati igre
Ledd Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 (edited) Alkaraz ako ovako nastavi svoju karijeru da vodi neozbiljno biće baš gadno po njega. Na betonu (veći deo atp-a) mu Siner neće opraštati a i mnogo je bolji igrač od njega tamo. Skoro je nemoguće da pored njega bude opet br.1 na listi a ne bi me čudilo i da se zadrži samo na tom jednom USO što je već osvojio. Edited June 8, 2025 by Ledd 1
alcesta Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 (edited) Ovo je prvi put da vidim na ES da piše uninterrupted coverage of the deciding set. Lepo bi bilo da im pređe u naviku. Edited June 8, 2025 by alcesta
jevrem69 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 2 minutes ago, Ledd said: Alkaraz ako ovako nastavi svoju karijeru da vodi neozbiljno biće baš gadno po njega. Na betonu (veći deo atp-a) mu Siner neće opraštati a i mnogo je bolji igrač od njega tamo. Skoro je nemoguće da pored njega bude opet br.1 na listi a ne bi me čudilo i da se zadrži samo na tom jednom USO što je već osvojio. To sam i ja pomislio ............... sa druge strane,kada bi kojim slucajem ipak uspeo da pirgavi izvuce mec, mislim da bi to lose uticalo na Alkaraza u narednih par meseci, desavalo mu se to i ranije nakon poraza od Novaka .................. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 Kalav ritern i onda odgovor Karlosa. Jujuju nevjerovatno
jevrem69 Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 na cemu li si mali? Na klostebolu .................... 😅 1
Mina D. Harker Posted June 8, 2025 Posted June 8, 2025 TO BRE dečkonja! Pojećšu sopstvene riječi od prije par sati, i treba!
Recommended Posts