Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zamisli kakav smec promasi covek. Ovo je blokada u mozgi i strah od ovog napaljenka.. Nista drugo .Uso mu je u glavu nakon nekoliko uzastopnih poraza ..

Na identican nacin gubi 3 seta, apsolutno identican.

Edited by Saxon01
Posted (edited)

Ali Banjac sa izjavama tipa "Ima samo 23 godine, a publika je protiv njega" i "Treba se smejati, ipak je mlad covek" to je za antologiju 😂

Edited by jevrem69
Posted

Nema nista od ovoga , Nole se usro ko grlica. Ovog preko puta ne mogu da smislim . 

Steta mogao je do Rolan Garosa... Kakve neshvatljive greske , strasno... Blokada  totalna 

Posted (edited)

Dosta toga je ovde zavisilo i od njega, u svakom slucaju, odigrao je dva tesna seta, od kojih je jedan svakako zasluzio da dobije. S obzirom da mu pre turnira u Zenevi nismo davali sanse za prolazak vise od cetvrtog kola, ovo je neki, veliki uspeh. Neka se spremi za Vimbldon, izvuce pouke iz ovog meca i da pokusa da verovatno po poslednji put u karijeri dobije Sinera. Mislim da je i to jedan od razloga zasto jos uvek igra.

Edited by jevrem69
Posted

Kroz citavu karijeru Nole je znao poklanjati meceve ovim nekim likovima za razliku od Federera i Rafe koji su ovakve na pjesackom gazili i tu su jedino bili bolji od Djokovica. 

Posted

Još 2016. sam govorila da više uzme taj RG i da završi.

Evo, devet godina posle, mi nismo zadovoljni :wicked:

Prošle godine nisam htela da gledam finale OI, ubeđena da će izgubiti i da neću da kvari letovanje.

Nisam verovala kad smo se vraćali koliko su ljudi bili glasno i veseli, a ja nisam mogla da verujem

Novače, hvala TI :heart:

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Ajde realno, šta ste vi očekivali od Novaka koji do pre 15 dana ništa na zemlji nije odigrao? I generalno igra tanku sezonu za njegove standarde. I ima punih 38 godina, m?

Previše je večeras grešio, a ima u tome i Janikovih zasluga. Po meni, ovo je trenutno jako dobar rezultat za Đokovića i dobar je i nastup, igra. Ima na čemu da bazira optimizam i igru na W.

I meni je Siner favorit u nedelju.

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Borky said:

Kroz citavu karijeru Nole je znao poklanjati meceve ovim nekim likovima za razliku od Federera i Rafe koji su ovakve na pjesackom gazili i tu su jedino bili bolji od Djokovica. 

Ovim nekim likovima? Daj brate. Pa Federer da je u mladosti imao naspram sebe Alkaraza i Sinera ne bi kurca osvojio. Dobro Hale i Bazel bi, to ovi ne igraju. 

• Like 2
Posted

Dobro.

To tako ide...

Žao mi samo što ne znamo Ko mu je bio protivnik večeras... niti možemo više da se pouzdamo u to.

Nema veze. 

Uživajmo još malo. :classic_happy:

...

"shadows and dust".

Posted
4 minutes ago, Ace Rimmer said:

Trebao je na vrijeme u u penziju nego se tu sramoti, kao zadnji luzer igra. Liči na Roddicka protiv Federera u prajmu.

38 punih godina ima, igra SF RG protiv prvog igrača sveta-da, baš se sramoti. .

• Like 3
Posted

Okej je ovo kao priprema za Wimbledon. S obzirom kako je igrao 2025 do sada, bolja priprema od ocekivane.

A protiv Sinera uvek, moral nalaze, navijao bih za njega samo da igra sa nekim Ćacijem. 

Tako da, nadam se da Karlitos resava u nedelju prevaranta.

• Like 3
Posted

Nisam gledao zbog nekih obaveza a i generalno izbegavam da gledam ovog lika koji mi je jedan najodvratnijih sportista ono uopste, otprilike očekivan rezultat, samo se nadam da nije palo neko grljenje na mreži na kraju meča.

Posted
4 minutes ago, Elias said:

Nisam gledao zbog nekih obaveza a i generalno izbegavam da gledam ovog lika koji mi je jedan najodvratnijih sportista ono uopste, otprilike očekivan rezultat, samo se nadam da nije palo neko grljenje na mreži na kraju meča.

Jeste :classic_biggrin:

Ali nije bilo ono 3:0, nego regularno :classic_laugh:

Posted
12 minutes ago, Molina23 said:

Ovim nekim likovima? Daj brate. Pa Federer da je u mladosti imao naspram sebe Alkaraza i Sinera ne bi kurca osvojio. Dobro Hale i Bazel bi, to ovi ne igraju. 

Nista oni nisu bolji od Berdiha, Delpa, Wavrinke... 

Posted (edited)

Zajeban je džindžer, nema priče. Novaka ubija kretanjem, uglovima, riternom koji su zapravo njegov forte. Stvarno izgleda kao da igra sa svojom mršavijom verzijom od 191. Napreduje stalno, stuff mu je odličan, plus i tu elitnu logistiku i PR da peglaju imidž i crnu mrlju koja ga prati. Matori je dao maksimum, očajnu sezonu šljake je pretvorio u malu bajku ulaskom u 1/2 finale. Vrlo solidan zamajac za Vimbi i novu istoriju. 

Biće baš opasno finale. Navijam za 5 krvavih setova i pun gas od obojice. Da konačno vidimo ko je bolji na vrhuncu. 

Edited by Molina23
  • Like 8