MC Thunder 2 Posted Saturday at 05:01 PM Posted Saturday at 05:01 PM (edited) Sainz od starta sezone vozi/gresi kao pocetnik and not a good one. Edited Saturday at 05:02 PM by MC Thunder 2
alberto.ascari Posted Saturday at 05:13 PM Posted Saturday at 05:13 PM Kakav krš od piste. Race directory sprdnja.
Radoye Posted Saturday at 05:21 PM Author Posted Saturday at 05:21 PM 22 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sta uradise ovi ljudi iz Mercedesa sa Kimijem? Sto ga ne pustise do kraja da uzme bodove? Msm znam da ga je Maks opalio u boksu, ali nije uopste trebao u boks vec furaj zelene do cilja, malo je to krugova 2 sekunde po krugu su slikovi brzi od interki. Da su ostavili Kimija napolju i da nije bilo udesa svi bi napravili redaljku na njemu, zavrsio bi taman tu gde je ovako zavrsio. Direkcija trke opet montira. Samo da se dize tenzija i da bude frka za Netflix...
JPM Posted Saturday at 06:36 PM Posted Saturday at 06:36 PM 1 hour ago, Radoye said: 2 sekunde po krugu su slikovi brzi od interki. Mislim cak i mnogo vise. Jedno vreme je samo u sektoru 2 to bilo 2 sekunde. Tako da bi jedno 3 kruga bilo dovoljno da se stigne a u cetvrtom i prestigne.
Dzoni_m Posted Saturday at 07:33 PM Posted Saturday at 07:33 PM Gledao sam highlights, jebote mi smo takticki dobro odigrali…….sjebali smo se sutra. Znaci nema trika da nesto grande ne useru sutra.
MC Thunder 2 Posted Saturday at 09:19 PM Posted Saturday at 09:19 PM (edited) 2 hours ago, JPM said: Mislim cak i mnogo vise. Jedno vreme je samo u sektoru 2 to bilo 2 sekunde. Tako da bi jedno 3 kruga bilo dovoljno da se stigne a u cetvrtom i prestigne. Mozda mi je matematika pogresna, ali hipoteticki svako ko je bio iza Kimija a otisao na zamenu ce onda kasniti za njim 20+ sekundi, a ostao je jednocifren broj krugova. Ukoliko je razlika 2.5 sekunde npr, nije bilo dovoljno krugova za prestizanje tog minusa. Ili nesto propustam u racunici. Edited Saturday at 09:19 PM by MC Thunder 2
Radoye Posted Saturday at 09:53 PM Author Posted Saturday at 09:53 PM 32 minutes ago, MC Thunder 2 said: Mozda mi je matematika pogresna, ali hipoteticki svako ko je bio iza Kimija a otisao na zamenu ce onda kasniti za njim 20+ sekundi, a ostao je jednocifren broj krugova. Ukoliko je razlika 2.5 sekunde npr, nije bilo dovoljno krugova za prestizanje tog minusa. Ili nesto propustam u racunici. Sto je staza suvlja to su interke losije, pregrevaju se i raspadaju. Ako je razlika na 8 krugova do kraja bila 2,5 sekunde u poslednjem krugu mozda bi bila i 6-7-8 sekundi. 1
MC Thunder 2 Posted Sunday at 07:45 AM Posted Sunday at 07:45 AM Maks školuje. Iako je Mclaren daleko najbolji auto i kvalifikacioni krug se ne moze porediti sa rejs pejs, tog coveka nikako ne smes otpisati u borbi za titulu. Kimiju zelim srecu i da makar zadrzi poziciju, a Jukija polako jede pritisak, iako je za sada nesto bolji id vecine Maksovih suvozaca (izuzev Rikarda i Pereza iz prve 2 sezone).
staneC Posted Sunday at 03:21 PM Posted Sunday at 03:21 PM Max i Alonso https://www.instagram.com/reel/DJMUgqnsApA/?igsh=MXZmaDV5bWlyOWcyZA==
JPM Posted Sunday at 07:23 PM Posted Sunday at 07:23 PM Ozbiljna opasnost od pljuska. Nebo izgleda kao da ce nesto da se iskenja na stazu.
MetalHead Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM Williams ide na podium danas. Samo ne znam koji, pa nisam imao muda to i da stavim i u nasu Fantasy prognozu. 1 1
Hertzog Posted Sunday at 08:09 PM Posted Sunday at 08:09 PM ovo Maxovo ponasanje stvarno nije normalno. 1
Dzoni_m Posted Sunday at 08:35 PM Posted Sunday at 08:35 PM I jos se zali. Za sta? Omaiso tacku kocenja totalno. Opet Lando ispao gospodin. Vratio i obisao opet. 1
greenenvy Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM Piastri rekao hvala lepo i sad je sve u dzepu.
Hertzog Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM Dobra trka za sada, al moram da primet, koji smo mi qrac od ekipe 🤣 1 1
Xpert Posted Sunday at 08:40 PM Posted Sunday at 08:40 PM (edited) Odlicna trka. Mclaren u svom univerzumu. Maxu je mozda bilo pametnije da se ne bori toliko zustro, jer je izgubio enormno puno vremena, a svakako je izgubio obe pozicije. Edited Sunday at 08:42 PM by Xpert
JPM Posted Sunday at 08:43 PM Posted Sunday at 08:43 PM Piastri je daleko bolje pripremao napad na Maksa. Lando je veoma neodlucan, nikad ne ide all in, zato ga Maks ovako jebe, zna ga u mozak. Piastri ne jebe zivu silu. 2
Xpert Posted Sunday at 09:03 PM Posted Sunday at 09:03 PM (edited) Ferariju bi bilo pametno da rotiraju vozace, sto pre. Tj, vec je uveliko to trebalo biti uradjeno. P.S. 'Bogovi' strategije. Edited Sunday at 09:04 PM by Xpert
Recommended Posts