MC Thunder 2 Posted Saturday at 05:01 PM Posted Saturday at 05:01 PM (edited) Sainz od starta sezone vozi/gresi kao pocetnik and not a good one. Edited Saturday at 05:02 PM by MC Thunder 2
alberto.ascari Posted Saturday at 05:13 PM Posted Saturday at 05:13 PM Kakav krš od piste. Race directory sprdnja.
Radoye Posted Saturday at 05:21 PM Author Posted Saturday at 05:21 PM 22 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sta uradise ovi ljudi iz Mercedesa sa Kimijem? Sto ga ne pustise do kraja da uzme bodove? Msm znam da ga je Maks opalio u boksu, ali nije uopste trebao u boks vec furaj zelene do cilja, malo je to krugova 2 sekunde po krugu su slikovi brzi od interki. Da su ostavili Kimija napolju i da nije bilo udesa svi bi napravili redaljku na njemu, zavrsio bi taman tu gde je ovako zavrsio. Direkcija trke opet montira. Samo da se dize tenzija i da bude frka za Netflix...
JPM Posted Saturday at 06:36 PM Posted Saturday at 06:36 PM 1 hour ago, Radoye said: 2 sekunde po krugu su slikovi brzi od interki. Mislim cak i mnogo vise. Jedno vreme je samo u sektoru 2 to bilo 2 sekunde. Tako da bi jedno 3 kruga bilo dovoljno da se stigne a u cetvrtom i prestigne.
Dzoni_m Posted Saturday at 07:33 PM Posted Saturday at 07:33 PM Gledao sam highlights, jebote mi smo takticki dobro odigrali…….sjebali smo se sutra. Znaci nema trika da nesto grande ne useru sutra.
MC Thunder 2 Posted Saturday at 09:19 PM Posted Saturday at 09:19 PM (edited) 2 hours ago, JPM said: Mislim cak i mnogo vise. Jedno vreme je samo u sektoru 2 to bilo 2 sekunde. Tako da bi jedno 3 kruga bilo dovoljno da se stigne a u cetvrtom i prestigne. Mozda mi je matematika pogresna, ali hipoteticki svako ko je bio iza Kimija a otisao na zamenu ce onda kasniti za njim 20+ sekundi, a ostao je jednocifren broj krugova. Ukoliko je razlika 2.5 sekunde npr, nije bilo dovoljno krugova za prestizanje tog minusa. Ili nesto propustam u racunici. Edited Saturday at 09:19 PM by MC Thunder 2
Radoye Posted Saturday at 09:53 PM Author Posted Saturday at 09:53 PM 32 minutes ago, MC Thunder 2 said: Mozda mi je matematika pogresna, ali hipoteticki svako ko je bio iza Kimija a otisao na zamenu ce onda kasniti za njim 20+ sekundi, a ostao je jednocifren broj krugova. Ukoliko je razlika 2.5 sekunde npr, nije bilo dovoljno krugova za prestizanje tog minusa. Ili nesto propustam u racunici. Sto je staza suvlja to su interke losije, pregrevaju se i raspadaju. Ako je razlika na 8 krugova do kraja bila 2,5 sekunde u poslednjem krugu mozda bi bila i 6-7-8 sekundi. 1
MC Thunder 2 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Maks školuje. Iako je Mclaren daleko najbolji auto i kvalifikacioni krug se ne moze porediti sa rejs pejs, tog coveka nikako ne smes otpisati u borbi za titulu. Kimiju zelim srecu i da makar zadrzi poziciju, a Jukija polako jede pritisak, iako je za sada nesto bolji id vecine Maksovih suvozaca (izuzev Rikarda i Pereza iz prve 2 sezone).
staneC Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Max i Alonso https://www.instagram.com/reel/DJMUgqnsApA/?igsh=MXZmaDV5bWlyOWcyZA==
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ozbiljna opasnost od pljuska. Nebo izgleda kao da ce nesto da se iskenja na stazu.
MetalHead Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Williams ide na podium danas. Samo ne znam koji, pa nisam imao muda to i da stavim i u nasu Fantasy prognozu. 1 1
Dzoni_m Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I jos se zali. Za sta? Omaiso tacku kocenja totalno. Opet Lando ispao gospodin. Vratio i obisao opet. 1
Hertzog Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Dobra trka za sada, al moram da primet, koji smo mi qrac od ekipe 🤣 1 1
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Odlicna trka. Mclaren u svom univerzumu. Maxu je mozda bilo pametnije da se ne bori toliko zustro, jer je izgubio enormno puno vremena, a svakako je izgubio obe pozicije. Edited 9 hours ago by Xpert
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Piastri je daleko bolje pripremao napad na Maksa. Lando je veoma neodlucan, nikad ne ide all in, zato ga Maks ovako jebe, zna ga u mozak. Piastri ne jebe zivu silu. 2
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ferariju bi bilo pametno da rotiraju vozace, sto pre. Tj, vec je uveliko to trebalo biti uradjeno. P.S. 'Bogovi' strategije. Edited 9 hours ago by Xpert
Recommended Posts