Romantik Posted Saturday at 06:58 PM Posted Saturday at 06:58 PM Slazem, ali u ovom slucaju iz razloga sto sam misljenja da su ta dva bolida bukvalno izjednacena.
033zero330 Posted Sunday at 04:37 AM Posted Sunday at 04:37 AM Noris je čak imao prednost do poslednje barijere i opet nije uspeo. 1
Downforce Posted Sunday at 05:59 AM Posted Sunday at 05:59 AM Tezak, tezak smor. Trke kamiona na Suzuki.
Hertzog Posted Sunday at 06:12 AM Posted Sunday at 06:12 AM Pre da ce biti izmedju Maxa i Piaeteija. Al generalno tezak smor od trke. Bukvalno se nista ne desava
staneC Posted Sunday at 06:20 AM Posted Sunday at 06:20 AM Zašto u Mclarenu ne puste Piastrija islred Norrisa? Debilana. Ako ne prestigne Maxa, rati poziciju.
JPM Posted Sunday at 06:22 AM Posted Sunday at 06:22 AM Ponovo Red Bull pokazna vezba o taktici Meklarenu.
Downforce Posted Sunday at 06:26 AM Posted Sunday at 06:26 AM On 4/6/2025 at 6:20 AM, staneC said: Zašto u Mclarenu ne puste Piastrija islred Norrisa? Debilana. Ako ne prestigne Maxa, rati poziciju. Expand Nema ovde prestizanja. Nema razlike u brzini, nema mesta da se obidje... Ocaj. 2
Hertzog Posted Sunday at 06:26 AM Posted Sunday at 06:26 AM Ubedljivo najgora trka u poslednje vreme. Cenim da ce dugo drzati taj status. 1
Xpert Posted Sunday at 06:28 AM Posted Sunday at 06:28 AM Meni je od svega najfascinantnije to da Lando nije uspeo nijednom da uđe u DRS zonu. Zaista perfektna vožnja šampiona.
alberto.ascari Posted Sunday at 06:29 AM Posted Sunday at 06:29 AM Toeto, Max doktor. Neće ovi nice guys ništa uraditi ni ove godine. Dogodine, videćemo, sve će biti drugačije. 1
Hertzog Posted Sunday at 06:32 AM Posted Sunday at 06:32 AM On 4/6/2025 at 6:29 AM, alberto.ascari said: Toeto, Max doktor. Neće ovi nice guys ništa uraditi ni ove godine. Dogodine, videćemo, sve će biti drugačije. Expand Upravo tako, Lando mi uopste nije sampionski kalibar. Nesto na fazon Buttona, imam osecaj da se izvinjava vozacima sto ih je prestigao. Bori se i na momente pokaze agresivnost ali nista dostojno velikih sampiona. Hoce li osvojiti titulu, mozda i hoce, ali da ce ostaviti neki dubljo trag u F1, nesto sumnjam 3
Radoye Posted Sunday at 06:35 AM Author Posted Sunday at 06:35 AM Danas undercut nije radio i jedina sansa za Meklaren je bila da ostave jedan bolid duze na stazi da ima cisti vazduh kao sto je Mercedes to uradio sa malim Kimijem. Posto imamo brzi bolid da za tih par krugova bez Maksovog ometanja pokusamo da smanjimo razliku i onda jos u finisu imamo svezije gume. Ali nama su danas taktiku radili majstori iz Ferarija. Ocekujem za 2-3 trke najvise rotaciju Hadjar - Cunoda. Smor od trke, jedina promena pozicije u top 10 Hamilton pretekao Hadjara... 2
alberto.ascari Posted Sunday at 06:36 AM Posted Sunday at 06:36 AM Jbt, slušam intervju PIA pa NOR, oni danas izgleda nisu vozili istu trku.
Nicklord Posted Sunday at 06:59 AM Posted Sunday at 06:59 AM Meklaren je morao da da Pijastriju (kao vozaču iza na stazi) rizičniju strategiju danas. Ovako bukvalno nisu mogli ništa da urade. Premala je razlika između timova generalno. Podelili su se u 3 klase u suštini i nema obilaženja tu nekog više. Max/Meklaren, Ferari/Mercedes i svi ostali
JPM Posted Sunday at 07:23 AM Posted Sunday at 07:23 AM On 4/6/2025 at 6:32 AM, Hertzog said: Upravo tako, Lando mi uopste nije sampionski kalibar. Nesto na fazon Buttona, imam osecaj da se izvinjava vozacima sto ih je prestigao. Bori se i na momente pokaze agresivnost ali nista dostojno velikih sampiona. Hoce li osvojiti titulu, mozda i hoce, ali da ce ostaviti neki dubljo trag u F1, nesto sumnjam Expand Sta je trebalo da uradi konkretno? Precenjuje se prednost koju ima Mclaren. To je mozda 3 desetinke u kvalifikacijama. U trci to mozda ne bude ni toliko. Jedina sansa je bila pit stop. Ovo je losa procena pitwalla Mclarena. Najgore sto su mogli da urade, oni su uradili. Amaterski. 1
Downforce Posted Sunday at 07:29 AM Posted Sunday at 07:29 AM Bilo kome da su dali tu drugaciju strategiju na kraju bi ispalo da je onaj sa povoljnijom bio favorizovan. Iz tog razloga su isli na oboje sa istom strategijom. Sto je problem kad imas Maksa na P1. On je sam i on ce sigurno ici sa najpovoljnijom u startu. RB ima jednog pretendenta na titulu, a oni imaju dva. I to je to.
MC Thunder 2 Posted Sunday at 10:12 AM Posted Sunday at 10:12 AM (edited) Meklaren ima najbolji auto, ali nije bolji od sledeceg (Mercedes, Red Bul?) toliko koliko je Red Bul bio od ostalih do prve trecine prosle sezone. Ili jeste, ali ni Lando ni (za sada) Oskar nisu kalibar Maksa. Mercedes izgleda dosta dobro, ali Rasel ne izvlaci iz bolida za sada koliko bi mozda mogao i trebao (mada nije bas ni predaleko), a Kimi zna da pogresi onako pocetnicki i uprkos tome je toliko talentovan da i dalje drzi vecinu grida iza sebe. Rukiji generalno sve bolji. Kimi, Ajzak, Oli imaju sta da pokazu, narocito prvi P.s. prijatno sam iznenadjen odsustvom emocionalnih reakcija na onaj izlazak iz boksa. Sve je bilo cisto, nema tu mesta za trku, jasno je da je Maks prvi zauzeo mesto za izlazak Edited Sunday at 10:14 AM by MC Thunder 2
alberto.ascari Posted Sunday at 10:24 AM Posted Sunday at 10:24 AM Meni je danas bilo ok što je Leclerc bio komotno ispred Russella, manje ok mi je bilo što je Antonelli bio još komotnije ispred Lewisa.
MC Thunder 2 Posted Sunday at 10:36 AM Posted Sunday at 10:36 AM Luis ga je stigao na 0.5 kada je Kimi izasao na tvrdim iz boksa, pomislio sam da klinac nema sanse protiv Luisa, lagan drs, tvrde nezagrejane gume...kad ono medjutim
Nicklord Posted Sunday at 11:32 AM Posted Sunday at 11:32 AM Odustao je Hamilton od trke čim ga nije obišao i Kimi zagrejao gume posle prvog kruga. Radio je to i prošlih par godina u Mercedesu kad vidi da nema šansi
lemiwilli Posted Sunday at 02:56 PM Posted Sunday at 02:56 PM Jedino pravo uzbudjenje na ovoj trci su bile jucerasnje kvalifikacije gde je Maks, a to se svi slazemo, pokazao velicinu. Sve ostalo je za zaborav. Meni je jos simpaticna bila komunikacija Hamiltona sa inzinjerom. Tako to bude kad is svapskog tima predjes u zabarski. Ko ce koga nauciti svome videcemo, ali ja se nadam da ce Luis utegnuti zabare, ali mozda rezultata bude tek sledece godine. Cekam da proradi Sajnc u ovom mom Williamsu, iako ga nisam simpatisao mnogo sad, moram, pa i za odabira strategije sa mekim gumama u zadnjem stintu. Nije dalo rezultat ali na ovoj trci nikom nista nije dalo rezultat.
staneC Posted Sunday at 04:36 PM Posted Sunday at 04:36 PM Max o Norrisovom izlazu iz boxa 😂😂😂 https://www.instagram.com/reel/DIGdHfaiIKt/?igsh=NWF6dXM4Z21iYjZ1 1
Recommended Posts