Xpert Posted May 3 Posted May 3 Sprint: 1. Piastri 2. Norris 3. Antonelli Q: 1. Norris 2. Piastri 3. Verstappen
Alek The Great Posted May 4 Posted May 4 1. Norris 2. Verstappen 3. Piastri 4. Russell 5. Antonelli 6. Leclerc 7. Sainz 8. Albon 9. Hamilton 10. Tsunoda FL Russell
Romantik Posted May 4 Posted May 4 1. Nor 2. Pia 3. Maks 4. Kimi 5. Rus 6. Sai 7. Lec 8. Alb 9. Cunoda 10. Ham FL Noris
JPM Posted May 4 Author Posted May 4 1. Norris 2. Piastri 3. Verstappen 4. Antonelli 5. Russell 6. Leclerc 7. Sainz 8. Albon 9. Hamilton 10. Tsunoda FL Antonelli
Alexkg Posted May 4 Posted May 4 Race 1. Nor 2. Pia 3. Ver 4. Ant 5. Rus 6. Sai 7. Lec 8. Alb 9. Ham 10. Tsu Fl Nor
alberto.ascari Posted May 4 Posted May 4 R 1 VER 2 PIA 3 ANT 4 RUS 5 NOR 6 LEC 7 SAI 8 HAM 9 ALB 10 HAD FL PIA
Xpert Posted May 4 Posted May 4 1. Norris 2. Piastri 3. Verstappen 4. Russell 5. Antonelli 6. Leclerc 7. Sainz 8. Albon 9. Hamilton 10. Tsunoda FL: Norris
mitarmitar Posted May 4 Posted May 4 1.Ver 2.Nor 3.Pia 4.Ant 5.Russ 6.Sai 7.Lec 8.Ham 9.Alb 10.Tsu Fl:Pia
fancy Posted May 4 Posted May 4 1. Ver 2. Pia 3. Nor 4. Ant 5. Lec 6. Rus 7. Ham 8. Sai 9. Tsu 10. Alb Fl. Pia
MetalHead Posted May 4 Posted May 4 R: 1. Nor 2. Ver 3. Pia 4. Ant 5. Rus 6. Alb 7. Lec 8. Sai 9. Ham 10. Tsu FL Pia
JPM Posted May 5 Author Posted May 5 Cestitke @Radoye na osvojenom vikendu. Ja emuliram Ferari, poceo sam mrljavo, pa lose, sad sam katastrofalan i konfliktan sam sa sobom. Moracete da mi dajete moralnu podrsku...veze si nemam u ovome. Sve zalbe do sledeceg cestvrtka, pred trkacki vikend, u 23h.
Romantik Posted May 5 Posted May 5 Ulazem protest, nisi dobro pricitao pravila kada si preuzeo vodjenje prognoze, tamo jasno stoji da nije dozvoljeno da Xpert i Metalhead budu ispred mene na tabeli
mitarmitar Posted May 5 Posted May 5 57 minutes ago, Romantik said: Ulazem protest, nisi dobro pricitao pravila kada si preuzeo vodjenje prognoze, tamo jasno stoji da nije dozvoljeno da Xpert i Metalhead budu ispred mene na tabeli A mitar sme?
Romantik Posted May 6 Posted May 6 Gore navedena dvojica su mi se zamerila od ranije, ostatk ekipe jos uvek nije, sto ne znaci da nece da se promeni do kraja sezone 🙂
JPM Posted May 6 Author Posted May 6 36 minutes ago, Romantik said: Gore navedena dvojica su mi se zamerila od ranije, ostatk ekipe jos uvek nije, sto ne znaci da nece da se promeni do kraja sezone 🙂 Evo Mitar ti se nicim izazvan zamera. Ja se ne bih zamerio navijacu Grozana bas nikad, ali dobro...
JPM Posted Friday at 08:26 PM Author Posted Friday at 08:26 PM Kvalifikacije 1. Norris 2. Piastri 3. Russell
Recommended Posts