freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Side note: šta su fripalestajneri? Je l to nešto pogrdno? Side note: šta su fripalestajneri? Je l to nešto pogrdno?
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Volter said: E jbg Vaso, onog trenutka kad budu raspisani izbori neće oni biti održani odmah sutra pa će neko uspeti da sakrije listu i program. Imaćeš vremena da upoznaš kandidate i pročitaš program. Lista i nije toliko bitna ako se drži programa, a jasno sam napisao da je nepostojanje programa „važno na međunarodnom, dok je na domaćem bitno onima koji imaju neki novac”. Da pojednostavim – kada bi se formirala vlast, odmah bi došao neko iz EU da pita da li nova vlast jeste ili nije za pridruživanje EU jer ne mogu fondovi da se beskonačno troše na kandidate koji zapravo ne žele da postanu deo EU. Kada govorim o domaćem planu, oni koji drže kladionice ne bi blagonaklono gledali na to da neko kaže da kladionice treba ukinuti kao u Albaniji. Oni koji žive od uvoza i izvoza bi bili zainteresovani za fiskalnu politiku i kurs evra jer im od toga mnogo zavisi, a to je, opet, vezano sa odnosom prema EU. Ti koji imaju novac lako mogu da kupe i lustrirane sudije, tužioce ili policajce, a to nije baš zgodno. Naravno, ovo su samo primeri, ali nadam se da su dovoljno ilustrativni. 16 minutes ago, Tex_Willer said: ... Meni je glavno pitanje ko će pokupiti ove Vuciceve glasače nakon njegovog pada, ali avaj prvo da se taj pad desi. Ludi Nestor, Francuz, a možda se povampiri i Boškić, ima tu kandidata. Nije nemoguće ni da se neki vrate ili okrenu SPS-u jer su ipak duvali u istu tikvu, ali su po broju svinjarija male mace u odnosu na režim. 15 minutes ago, Stiletto said: Bez uvrede, Vaso, ali ovo mi liči na čoveka koji živi u Beogradu 1942. i govori "ne podnosim nedićevce i četnike, ali još više partizane komuniste. Ma neka ostanu ovi Nemci, nema veze što pobiše tolike ljude, ne mašu mi ni gibanicom ni Lenjinom pred nosem". Mislim, legitiman stav. Ali takvi većinom nisu preživeli rat. Ako su Nemci = režim, onda je analogija pogrešna. Ja jesam rekao za koju opciju bih glasao, a ona se otprilike uklapa u partizane.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, DJ_Vasa said: Da pojednostavim – kada bi se formirala vlast, odmah bi došao neko iz EU da pita da li nova vlast jeste ili nije za pridruživanje EU jer ne mogu fondovi da se beskonačno troše na kandidate koji zapravo ne žele da postanu deo EU. Da je ovo tačno, sns vlast ne bi dobila ni evro, zar ne?
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 29 minutes ago, freethrow said: Side note: šta su fripalestajneri? Je l to nešto pogrdno? Side note: šta su fripalestajneri? Je l to nešto pogrdno? Idioti iz Novog Pazara koji nose njihovu zastavu. Prvi komšiluk im je EU, kojoj će se uskoro pridružiti i CG koja im je praktično iza ćoška i čiju valutu drže u slamarici. Palestina sa ovim protestima ima veze koliko i Gvineja Bisao, Mongolija ili Honduras. 6 minutes ago, DameTime said: Da je ovo tačno, sns vlast ne bi dobila ni evro, zar ne? Status kandidata je i dalje aktuelan, a neki su polako počeli da zavrću, kao npr. Švedska. Ako ovi lepo kažu da nisu za EU, onda se pomoć automatski obustavlja. U međuvremenu je malo stalo sa famoznim klasterima. Nažalost, procedure su takve da se dosta čeka sa zavrtanjem slavine, a za to je kriva birokratija. Edited 1 hour ago by DJ_Vasa
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Volter said: Radivoje Jovović i Marija Vasić napustili PSG https://n1info.rs/vesti/radivoje-jovovic-i-marija-vasic-napustili-psg/ Tako je, bravo! Nadam se samo da neće praviti novu stranku, definitivno nam ne treba 100-ta stranka opozicije. S druge strane nadam se da će se učlaniti u neku posotjeću jer ovako energičan čovek je poželjan u opoziciji danas i bilo bi šteta da se penzioniše. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 27 minutes ago, DJ_Vasa said: Lista i nije toliko bitna ako se drži programa, a jasno sam napisao da je nepostojanje programa „važno na međunarodnom, dok je na domaćem bitno onima koji imaju neki novac”. Nekad me i zbuniš da ne znam šta ti je bitno pri odlučivanju, ne zameri, verovatno je do mene. Ja sam se nadovezao na kasniji tvoj komentar: Quote Iako i danas smatram da u opoziciji ima dosta idiota, nepostojeća lista sa nepostojećim programom kojoj se od političkih manifestacija vidi jedino nošenje loknastog džizusa ili fripalestajnerski ekvivalent, nedavaštvo, neškopaštvo i ostale gluposti je znak za uzbunu. Zato sam i napisao da to nije znak za uzbunu nego će se sve servirati javnosti onog trenutka kad se raspišu izbori. 5 minutes ago, Klotzen said: Nadam se samo da neće praviti novu stranku, definitivno nam ne treba 100-ta stranka opozicije. S druge strane nadam se da će se učlaniti u neku posotjeću jer ovako energičan čovek je poželjan u opoziciji danas i bilo bi šteta da se penzioniše. Neće, rekli su da će se staviti na raspolaganju studentima i da apsolutno podržavaju studentsku listu. Edited 1 hour ago by Volter
Recommended Posts