Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mogu na detelinari da nadu parking koji nije propisan a da ne blokiraju nikog. Sutra sigurno nece ici da kontrolisu ko se propisno parkirao. Oko sajma bude mesta jer je vikend, samo tu mora da se porani jer ce tu vecina ici jer je poznato mesto.
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://n1info.rs/vesti/obustavljen-saobracaj-putnickih-vozova-do-novog-sada/ Hehe opet ne radi voz. 1
McLeod Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, DameTime said: U poslednje vreme sam baš "u treningu" što se tiče šetnje, imam 15K koraka dnevno, često i više, a drugarica mi kaže - ti si 'ladno mogla peške u NS. Sad mi žao što nisam krenula... Mislim da oni prelaze oko 30k dnevno, ali ko zna 🙂 Tu je zapravo najveci problem obuca i nacin hodanja, nije toliko kondicija. Posle odredjenog vremena se iskljucis.
deez nuts. Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, McLeod said: Mislim da oni prelaze oko 30k dnevno, ali ko zna 🙂 Tu je zapravo najveci problem obuca i nacin hodanja, nije toliko kondicija. Posle odredjenog vremena se iskljucis. Ma ona ponese knjigu, malo seta, malo cita, malo gleda zeljka. 2
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo sad javljaju kako ce biti specijalna emisija gde ce otkriti kako studenti planiraju haos i izazivanje gradjanskog rata...Same old same old. Bukvalno se ponavljaju. 2
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kontam da će ići priča da blokaderi planiraju da izazovu incident u kom će poginuti nekoliko ljudi i za to će da optuže vlast. To će imati odjek da one neodlučne odzove od odlaska u NS a njima daje alibi da organizuju neke incidente i da kaže "jesmo vam rekli ?" . Nadam se da će redarska služba biti žestoka sutra da im ne dozvolimo da opet naprave sranje i za to optuže nas.
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, McLeod said: Mislim da oni prelaze oko 30k dnevno, ali ko zna 🙂 Tu je zapravo najveci problem obuca i nacin hodanja, nije toliko kondicija. Posle odredjenog vremena se iskljucis. Juče sam bila na 18K, tako da možda bih i izgurala.
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Uhapsili Baculova izgleda.Smetao im... Kao planirao da se sam otruje i da optuzi Vucica.
deez nuts. Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Uhapsili Baculova izgleda.Smetao im... Taj lik mi smrdi od starta. 1 1
nemanjaol Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Razmišljam ovog jutra kako će morati nešto da urade. Ovo je trenutno za njih katastrofa pošto pokazuje da studenti mogu da ponovo mobilišu i aktiviraju ljude na nivo sličan onom sa početka godine. Odnosno ovo mu dođe kao neka generalna proba za mobilizaciju pred kampanju. Tako da SNS mora nešto da proba da uradi, makar samo za njihovu publiku da ublaži efekat ovih snimaka. Pretpostavljam da je i to ideja sa ovim sada, a da se neće usuditi da zaista naprave neko sranje na samom događaju sutra. 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 43 minutes ago, Don Dusko said: Uhapsili Baculova izgleda.Smetao im... Sad će baraba da ga optuži tokom obraćanja u 17:15 da je postavio eksploziv pod nadstrešnicu...
nemanjaol Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da treba svi da pogledaju. Dok sam gledao shvatio sam da mi o žrtvama skoro ništa nismo ni čuli ni saznali. Nekako su samo postali broj i ostali pretrpani dnevno političkim spinovima. 2 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://w3.srbvoz.rs/redvoznje Quote 31.10.2025 Obustava saobraćaja svih vozova za prevoz putnika 13:48 ,,Srbijavoz” a.d. obaveštava korisnike usluga da je dana 31.oktobra 2025. godine, primljen poziv koji je sadržao anonimnu dojavu da su na svim vozovima i prugama postavljene eksplozivne naprave. Intenzivno sarađujemo sa Ministarstvom unutrašnjih poslova na razrešenju nastale situacije.Prinuđeni smo da privremeno obustavimo saobraćaj svih vozova u cilju zaštite života putnika i posada vozova. Molimo putnike da se do potpune normalizacije saobraćaja pre polaska na stanicu informišu putem sajta www.srbijavoz.rs ili putem Kol centra na telefon 011 360 28 99. Zahvaljujemo se putnicima na razumevanju. Nesposobni čak i neko novo "obrazloženje" da smisle...
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Nesposobni čak i neko novo "obrazloženje" da smisle... Deluje da ih bukvalno zabole da smišljaju bilo šta bolje od ovoga. Prosto su bahati. 7
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za koliko tacno moze da se smanji broj prisutnih ljudi ovim otuznim, po stoti put repriziranim shenaniganom? Hiljadu, dve hiljade? U vakuumu, da zanemarimo da je ovo uvek dodatni boost za one koji se mozda lome. Toliko je blamantno i u krajnjoj liniji besmisleno i bez bilo kakvog prakticnog znacaja. Samo se odasilje poruka da si uplasen, usran kao grlica. 8
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 53 minutes ago, nemanjaol said: Razmišljam ovog jutra kako će morati nešto da urade. Ovo je trenutno za njih katastrofa pošto pokazuje da studenti mogu da ponovo mobilišu i aktiviraju ljude na nivo sličan onom sa početka godine. Odnosno ovo mu dođe kao neka generalna proba za mobilizaciju pred kampanju. Tako da SNS mora nešto da proba da uradi, makar samo za njihovu publiku da ublaži efekat ovih snimaka. Pretpostavljam da je i to ideja sa ovim sada, a da se neće usuditi da zaista naprave neko sranje na samom događaju sutra. Pa pokušavaju da urade sve što mogu svih ovih godina, obustavljaju prevoz, uvode neke fantomske radove na putu, svi informeri i ostala splačinijada upregnuti do maksimuma, lažu, lažu, lažu i ne znaju više gde će sa lažima, ostaje im još samo njihov jedini adut - nasilje, s tim što sad i cela Evropa gleda ovo kroz prizmu rezolucije, a stežu i sankcije NIS-u i ostali problemi za kartel. Uradili su oni i previše svih ovih godina, ponestaje ideja, a nije da pričamo o genijalcima nego o ćacadi. 1
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Molim samo da se Vučić ne potcenjuje. To je greška koju plaćamo deceniju i po. 6
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: Nesposobni čak i neko novo "obrazloženje" da smisle... Ja sam očekivao da bar najave najezdu ćudovišta iz svemira, Godzilu, King Konga, meteorite, cunami, tajfun ili nešto u šta bi se lakše moglo poverovati.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro ovo sa vozovima ne putuju svi u Novi Sad zbog protesta ima neko ko je bolestan....No znamo da vlast zabole dupe za takve.
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 hours ago, Klotzen said: Gledajući tačke okupljanja biće ceo grad blokiran od 10-12 sigurno a najverovantije od 9-13 Mislim da će i večeras Novi Sad neko vreme biti blokiran.
Recommended Posts