Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Eddard said:

Nego, ko je ova ćelava budala na RTS-u, što me je iznervirao u roku od dve rečenice?

U tvojoj struci se dotični zove zove glans penis.

• Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted
4 minutes ago, DJ_Vasa said:

Odlučuju za studentske proteste, ali mogla bi i opozicija da izvadi prst iz dupeta i da nešto uradi. Osim nekoliko cirkusa i saopštenja, ne sećam se da su se nešto pretrgli od posla. Ona deca krv pljuju mesecima, a njih maltene mrzi da se probude pre podneva.

Iskreno mislim da opozicija apsolutno nema nikakav uticaj na narod, cak bi mozda vise stete i naneli nego sto bi doprineli cilju.

• Like 4
Posted (edited)
11 minutes ago, Eddard said:

Jako idealizovan pogled na svet. 

Nego, ko je ova ćelava budala na RTS-u, što me je iznervirao u roku od dve rečenice?

Apsolutno i mene momentalno. Krndelj nepismeni, on kolumnista ja sam akademik. Beda od negatora..sramota, nije ni za pijacu a kamoli lokalni medij. Na sta je spao RTS.

Duduleja...auuuh.

Edited by Janne240
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, Eddard said:

Jako idealizovan pogled na svet. 

Šokirana sam da ti tako misliš 😛 

Stoji sve što je @Smrtokapa napisao, faks ne implicira visok IQ, socijalnu inteligenciju ili moral. Ali i te kako može da se stekne opšta informisanost i promene neke stvari kod sebe. Ja sam živi dokaz 😊

• Ha-ha 1
Posted

Vukadinovic je solidan, pljuckavac, Timofejev je otupeo ko bubreg. Ne znam sta zapinje toliko da studenti treba odma da sruse ceo ovaj megakorumpirani rezim i da je Vucic nedodirljiv.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Ali i te kako može da se stekne opšta informisanost i promene neke stvari kod sebe. Ja sam živi dokaz 😊

😊

Može, ali ne mora, niti je ikakva garancija da će se to i desiti. 

Posted

Znači studenti su sami opalili zvučni top jer im protest nije uspeo, pa da promene temu. 

Ja sam srećan što ne moram da gledam vaše televizije i ne znam šta mi bi da to večeras uradim. 

• Like 1
  • Pumpaj! 2
Posted
9 minutes ago, Eddard said:

Baš to htedoh da napišem, ovaj šatro Euronewsov kolumnista Vladimir Harkonen me je naterao da izađem iz stana i napravim krug po kraju koliko je krenuo da mi ide na kurac.

"Studenti ne mogu da urade ništa", ajde okej, mišljenje je kao dupe, ali "zahtevi su nelegalni", "nelegalno je blokiranje raskrsnica, a mene odnese pauk kad se parkiram", more dabogda ti pauci organizovali blokade u usnoj duplji...

• Like 6
Posted
16 minutes ago, DameTime said:

Ima raznih likova na svim fakultetima, ali realno posle 3 godine studija, ako stvarno studiraš, trebalo bi da ipak nisi potpuni retard i da umeš da sastaviš prosto-proširenu rečenicu. 

Tokom zivota sam sretao razne obrazovane ljude, mnogi su imali i visoka naucna zvanja. Uvek se desilo da je bar jedan "intelektualac" neopevano tele, koje nije u stanju da razmislja o bilo cemu, cak se desavalo da ni svoju struku ne razumeju.

Da bi covek zavrsio bilo koji fakultet, samo treba da imadobru straznjicu da zagreje stolicu i reprodukuje sta se od njega trazi. Cak i natehnickim fakultetima, bar u vreme kad sam ja studirao(prosli vek), nisi morao mnogo da razmisljas, samo pokupis zadatke sa prethodnih ispita i naucis da ih resavas. Za 3 roka ce se desiti da ti ulete pitanja koja si naucio. 🙂

Nemojte se deprimirati, mnogo novih stvari se razvije posle fakulteta u slucaju onih koji znaju da misle.

🙂

P.S.

Ne znam da li ovo da pisem ovde, ili na gerijatriji. 🙂 

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Može, ali ne mora, niti je ikakva garancija da će se to i desiti. 

Ništa nije zagarantovano, naravno, ne moramo baš toliko da četvorimo dlaku 😁

3 minutes ago, mrd said:

Tokom zivota sam sretao razne obrazovane ljude, mnogi su imali i visoka naucna zvanja. Uvek se desilo da je bar jedan "intelektualac" neopevano tele, koje nije u stanju da razmislja o bilo cemu, cak se desavalo da ni svoju struku ne razumeju.

Da bi covek zavrsio bilo koji fakultet, samo treba da imadobru straznjicu da zagreje stolicu i reprodukuje sta se od njega trazi. Cak i natehnickim fakultetima, bar u vreme kad sam ja studirao(prosli vek), nisi morao mnogo da razmisljas, samo pokupis zadatke sa prethodnih ispita i naucis da ih resavas. Za 3 roka ce se desiti da ti ulete pitanja koja si naucio. 🙂

Nemojte se deprimirati, mnogo novih stvari se razvije posle fakulteta u slucaju onih koji znaju da misle.

🙂

P.S.

Ne znam da li ovo da pisem ovde, ili na gerijatriji. 🙂 

Ma sve ok, sa tim se slažem 😁

Posted
24 minutes ago, DameTime said:

Ima raznih likova na svim fakultetima, ali realno posle 3 godine studija, ako stvarno studiraš, trebalo bi da ipak nisi potpuni retard i da umeš da sastaviš prosto-proširenu rečenicu. 

Ne mora da znaci.Imas onih koji uce napamet i dobro im to ide....Jbg.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, Eddard said:

Znači studenti su sami opalili zvučni top jer im protest nije uspeo, pa da promene temu. 

Ja sam srećan što ne moram da gledam vaše televizije i ne znam šta mi bi da to večeras uradim. 

Ne brini, ja sam zabranio u kuci da se gleda televizija, a zivim u Kaliforniji, koja je u principu prilicno otvorena po pitanju informacije. Samo ujutro da se cuje kakav je saobracaj i koji autoput da se koristi.

Jutros u jutarnjem izvestaju snimili matorog, koji je kljucem na parkingu ogrebao SvastiCar. I onda, patetika, nisu krivi oni koji su kupili teslu, vec neko 2. 🙂

TV je stetan, samo filmovi i u weather-report. 🙂 

Posted
7 minutes ago, Smrtokapa said:

Baš to htedoh da napišem, ovaj šatro Euronewsov kolumnista Vladimir Harkonen me je naterao da izađem iz stana i napravim krug po kraju koliko je krenuo da mi ide na kurac.

"Studenti ne mogu da urade ništa", ajde okej, mišljenje je kao dupe, ali "zahtevi su nelegalni", "nelegalno je blokiranje raskrsnica, a mene odnese pauk kad se parkiram", more dabogda ti pauci organizovali blokade u usnoj duplji...

A sto pauci nisu odvozili traktore po Pionirskom parku?

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Ne mora da znaci.Imas onih koji uce napamet i dobro im to ide....Jbg.

Ja napisah "ako stvarno studiraš", mislila sam da sam bila jasna, odnosi se i na uključivanje bar minimum kritičkog mišljenja, ne samo bubanje informacija napamet.

• Like 1
Posted
19 minutes ago, NikolaTest said:

Iskreno mislim da opozicija apsolutno nema nikakav uticaj na narod, cak bi mozda vise stete i naneli nego sto bi doprineli cilju.

Ne razumem šta bi im falilo da organizuju paralelne proteste i akcije. Ako očekuju da će im dobra vila osloboditi PTC i da će akademskim debatama dobiti glasove, onda bolje da se bave čuvanjem ovaca, tu bi bili uspešniji. Ne znam koji đavo čekaju sada, kada se cela zemlja digla protiv SNS-a, pa da samo kopiraju bar nešto od onoga što su studenti uradil za ovih nekoliko meseci, kao što je recimo tabananje stotinama kilometara. Neka uvale svilene guze u automobile, pa ako treba, da idu do svake seoske pijace i ubeđuju ljude da valjaju čemu, inače će doći u poziciju da izgube i pored tolikog odijuma prema vladajućoj stranci.

Neko treba da sutra preuzme republičku vlast, ali ako baš ne žele, neka čekaju da im se pojave neki sa marsa i da ih oduvaju k'o slinu. Čak i onaj  onaj Beli majmun od pre nekoliko godina je za njih intelektualna gromada. Taj je bar pravio cirkus, a oni ni da mrdnu guzicom. Čak i ono kosovsko seljače iz kreni stani nešto radi da im oslobode nepravedno zatvorenog člana, a oni ni da beknu. Da su bar prdnuli u skupštini i da se to čulo, bar bi se prepričavalo dva dana, ali oni ni to ne umeju. Imaš kretene koji imaju zicere svakog dana, a njima su krajnji domet neka mlaka saopštenja.

Posted
1 minute ago, Smrtokapa said:

Dobro bre nemojte sad da vam opet ulećemo mi sa tehničkih fakulteta sa u moje vreme nije se mogao tako faks završiti pričama. :s_d:

Uvek se prepisivalo. 🙂

Ali su visnje bile sladje. :lol_2:

Posted
3 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ne razumem šta bi im falilo da organizuju paralelne proteste i akcije. Ako očekuju da će im dobra vila osloboditi PTC i da će akademskim debatama dobiti glasove, onda bolje da se bave čuvanjem ovaca, tu bi bili uspešniji. Ne znam koji đavo čekaju sada, kada se cela zemlja digla protiv SNS-a, pa da samo kopiraju bar nešto od onoga što su studenti uradil za ovih nekoliko meseci, kao što je recimo tabananje stotinama kilometara. Neka uvale svilene guze u automobile, pa ako treba, da idu do svake seoske pijace i ubeđuju ljude da valjaju čemu, inače će doći u poziciju da izgube i pored tolikog odijuma prema vladajućoj stranci.

Neko treba da sutra preuzme republičku vlast, ali ako baš ne žele, neka čekaju da im se pojave neki sa marsa i da ih oduvaju k'o slinu. Čak i onaj  onaj Beli majmun od pre nekoliko godina je za njih intelektualna gromada. Taj je bar pravio cirkus, a oni ni da mrdnu guzicom. Čak i ono kosovsko seljače iz kreni stani nešto radi da im oslobode nepravedno zatvorenog člana, a oni ni da beknu. Da su bar prdnuli u skupštini i da se to čulo, bar bi se prepričavalo dva dana, ali oni ni to ne umeju. Imaš kretene koji imaju zicere svakog dana, a njima su krajnji domet neka mlaka saopštenja.

To su politikantski diletanti, optuzuju studente da nemaju politicke namere, da su politicki neinstruisani ka nekom konkretnom cilju da bi oni mogli dobiti ovo ono... Klasicne bubasvabe, dustabanlije, nece ti nikud ni pre ni posle protesta.

Posted

Mogu i ja sa društvenog, imam tužnu priču u rangu Jovana Jeremić đak generacije, kad sam polagala psihologiju ličnosti. Treba da se pročita (i skapira) 900-1000 strana, bato, da 3 esejska pitanja, pa ti ispiši 10ak strana dok ti ruka trne... Većina na bubicu, ja hoću da učim (klasična štreberka), ispišem ja to. On čovek daje ocenu za sva 3 pitanja (po kvalitetu odgovora) a kao finalnu ti zalepi, ne prosek, nego najnižu ocenu koju dobiješ. Kaže koleginice, ne mogu da budem siguran da li znate za 9, ali za 7 sigurno znate. I zalepi mi 7, a neko na bubicu dobije 10... 

Ovde sad ide tužna violina :classic_tongue:

8 minutes ago, srlepajce said:

Tuga stvarno

Kao da nije isto mesto u pitanju. Deponija.