McLeod Posted February 7 Share Posted February 7 I ja ne verujem u to vise. United Media siri portfolio na druge stvari ali trenutno nema logike da prodaju. Kao ni SBB. Pogotovo sad jer ako bi isli na SBB to je kupi i ugasi, a to kosta milijardu evra, ako ne i dve. U ovom trenutku ne mogu oni to da iskesiraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted February 7 Share Posted February 7 Više je nego dovoljno da ih kupi yettel, oni su i onako poslušne kujice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted February 7 Share Posted February 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 16 hours ago, fancy said: Oho Navijači Partizana izneli četiri zahteva pred Više javno tužilaštvo: „Klub je postao paravan za pranje novca“ Sto bi se reklo na (polu)casnom jugu: Nismo isti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 7 Share Posted February 7 Šta je sa Milovanom, ocem kom si bez trunke srama rekao da mu sin nije radio na modnoj pisti? Šta je sa roditeljima dece na koju si slao svoje sns batinaše? Šta je sa roditeljima onih ljudi koji su poginuli zbog vašeg nemara i kriminala? Mrš. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 10 hours ago, srlepajce said: Alal vera ovoj zeni, ovako treba sa njima That look Koferče: Ja vam kažem, u policiji nema partijskih kadrova Senka: A... Molim? Edited February 7 by DameTime 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 Urnisala ga Moram vratiti da odgledam celu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 7 Share Posted February 7 E zato Vučić neće nikad osloboditi medije. Sa normalnim novinarima oni bi pali sa vlasti za godinu dana jer jednostavno nemaju odgovore na većinu afera koje su napravili. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 Brankica Stankovic i insajder su najavljivali start ove emisije danima Vrlo je moguce da je žvala trazio od rts bas taj termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 7 Share Posted February 7 19 hours ago, fancy said: Oho Navijači Partizana izneli četiri zahteva pred Više javno tužilaštvo: „Klub je postao paravan za pranje novca“ Quote „Partizan je postao paravan za pranje novca – javna sredstva su se slivala u klubove, ali su se nenamenski trošila i javnost je s pravom ljuta! Kako smo došli do toga da država ulaže milione u JSD, a stadion se raspada, bazen nema vodu, sportisti i sportski radnici nemaju osnovne uslove za rad? Gde je završio novac građana republike Srbije namenjen za razvoj mladih ljudi u nekada najuspešnijem sportskom kolektivu sveta?!? Poslednjih 12 godina klubovi u sastavu JSD Partizan, naročito FK Partizan, nažalost postali su mesto za lično bogaćenje njegovih funkcionera, mesto za pravljenje karijere i bogaćenje mladih menadžerskih agencija koje su nastale paralelno sa dolaskom iste te uprave koja je napravila i najveći finansijski gubitak kluba, bez bilo kakve ambicije i želje da se napravi respektabilan rezultat kako na domaćem tako i na međunarodnom planu“, piše između ostalog u saopštenju udruženja „Od Partizana ništa – za Partizan sve“. U sva 4 zahteva se pominje eksplicitno period od 2012. godine do sada 😄 A zasto samo od 2012. godine, mene bas interesuje sta je bilo i pre toga?! "Mani sad to, tad je bila neka druge vlast" E pa to, to, ta druga, da se zagrebe i po grobarskoj i po zvezdaskoj vlasti. Zajedno u aps ako treba. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 7 Share Posted February 7 Just now, Kooineeperk said: A zasto samo od 2012. godine Aj molim te takve priče prebaci na sport pa se ponudite drugim moderatorima na tacni, ovo ovde je stavljeno u kontekstu sadašnjih protesta u Srbiji - a ne navijačkog natkurnjavanja. 8 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 7 Share Posted February 7 U Bogaticu narod upao u opstinu upravo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 7 Share Posted February 7 Hahahah obožavam ih ❤️ 3 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted February 7 Share Posted February 7 Puurfect! 😍 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 7 Share Posted February 7 Novosađani, sprem'te se za nove goste... https://n1info.rs/vesti/vucic-na-sretenje-veliki-skup-na-kome-ce-biti-doneta-narodna-deklaracija-o-vojvodini/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 Joj koliko je iritantan Aca i koliko je samo bjezobrazan. Bezobrazno cedo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted February 7 Share Posted February 7 Prosto ne mogu bez stvaranja imaginarnih neprijatelja. To je temelj njihove idiotske politike. Ajde baš da vidim taj skup kako će da izgleda. Očekujem da to bude u SPENS-u, uz rekordan broj murije koja će blokirati prilaze. Valjda su svjesni da na otvorenom ne mogu praviti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted February 7 Share Posted February 7 53 minutes ago, Stiletto said: Novosađani, sprem'te se za nove goste... https://n1info.rs/vesti/vucic-na-sretenje-veliki-skup-na-kome-ce-biti-doneta-narodna-deklaracija-o-vojvodini/ Žalim slučaj, imam neka posla u Kg taj vikend 6 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 2 minutes ago, duško matić said: Žalim slučaj, imam neka posla u Kg taj vikend Popis u Soliteru preko putatm ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 7 Share Posted February 7 U vrhu Telekoma pricaju da oni kupuju SBB, preko tih nekih ceha/slovaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 7 Share Posted February 7 16 minutes ago, duško matić said: Žalim slučaj, imam neka posla u Kg taj vikend Skup tacno kod mene u 9 ujutru koliko sam video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 7 Share Posted February 7 Gledao sam sad prilog na N1 o tome kako su poceli protesti u Despotovcu. To sam video vec, covek je stajao sam u Resavici, jos manjem mestu kod Despotovca, a onda se pojavio drugi - covek je presao 200 kilometara iz Rakite, ako se secate, gde su bili uspesni protesti u odbrani Rakite od mini hidroelektrane, jer je i on stajao na pocetku sam i nije hteo da dopusti da taj covek stoji sam ❤️ Najteze je stati drugi. Posle toga ide lavina. Poceo sam da placem dok sam ga slusao. 8 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, Stiletto said: Novosađani, sprem'te se za nove goste... https://n1info.rs/vesti/vucic-na-sretenje-veliki-skup-na-kome-ce-biti-doneta-narodna-deklaracija-o-vojvodini/ Ali pazi ovo, NARODNA DEKLARACIJA O VOJVODINI?! To bi trebalo biti tačno šta? Ovo nešto kao kad Čović piše saopštenja u vezi stvari koje niko i ne pominje. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted February 7 Share Posted February 7 17 minutes ago, deez nuts. said: U vrhu Telekoma pricaju da oni kupuju SBB, preko tih nekih ceha/slovaka. To Lučić trtlja već mesec dana. PPF je prodao većinski paket u yettelu u istocnoj evropi za preko 2 mlrd eur i sad imaju dosta keša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts