Tex_Willer Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, DJORDJE said: Dobro razmisli pre nego se odlucis na taj potez. Poznanici se vratili pre koju godinu iz Kanade, bolje se zivi u Srbiji sa kanadskim penzijama, sve dok nije krenulo zdravlje da ih izdaje i suocili se sa zdravstvenim sistemom u Srbiji. To nažalost apsolutno mogu da potvrdim, mi praktično nemamo specijalista u najboljim godinama, ili su pred penzijom, ili mlade osobe, koje nisu dovoljno ispraksovane.
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Izgleda hulja nije očekivao reakciju naroda, deluju iznenađeno kod Rektorata. Vidim da sada dovlače pojačanja, verovatno će napasti protestante nešto kasnije.
crepiillupo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, DJORDJE said: Dobro razmisli pre nego se odlucis na taj potez. Poznanici se vratili pre koju godinu iz Kanade, bolje se zivi u Srbiji sa kanadskim penzijama, sve dok nije krenulo zdravlje da ih izdaje i suocili se sa zdravstvenim sistemom u Srbiji. Ovde u Kanadi, kao i drugde, pocne kuknjava cim se pomene zdravstveni sistem. Ali ako se uporedi sa Srbijom, razlika je drasticna. Na primer, od 'kasni mi' pa dok dete ne zakmeci, mlada majka ce platiti ravno nula dolara. Zdravstveno osiguranje je univerzalno, sve platimo kroz porez. Ko ima mala primanja, jedva da ista plati, ali usluga koju dobija je identicna. Ne postoji koncept placanja kljucnih zdravstvenih usluga iz svog dzepa. Izuzetak zu zubari, naocare, fizioterapija i slicno, sto je uglavnom pokriveneo 'benefitima' koje obezbedjuje firma za koju radis. 1
le piaf Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dovlači ih sad sa svih strana, ali ne može on toliko da ih plati da ga vole koliko mi možemo da ga mrzimo džabe Moj Beograde, vreme je da izađeš na ulice 2
fancy Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako se krene ne sme se stati. Mada mislim da neće krenuti danas.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Da promenimo sve ne možemo, al beležićemo ovakve idiote željnih dokazivanja Nepomeniku. Edited 5 hours ago by Volter 5
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U gradu Boru na većini mesta je imao ispod 48% podršku( da je bio referendum vise bi protiv njega glasali), a na par mesta ispod 35%. Sjajan je trend u urbanijim delovima koji ipak nisu ni top 15-20 po veličini.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo što je policija pronašla je presmešno, no kada oni interpretiraju čemu to služi onda dobije drugu dimenziju.
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tu je u prvim redovima i momak kome se zamera šajkača i nošenje zastave: Nije prvi put: 4
mare80 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Dobro, barem su panduri jednom u životu videki neku obrazovnu ustanovu iznutra ... Edited 4 hours ago by mare80 3 1
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Oni zamaskirani su u jednom trenutku izgurani, usrali su se i povukli. Jedan visoki zamaskirani je prilikom napada i dok se čovek branio, dobio ozbiljan nokaut, zadržao ga kolega. Onda dolaze panduri u punoj opremi.
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prilično borben govor rektora. Nekako mi je uvek zvučao suzdržan ali večeras više nego konkretan. 1
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije ni rektor bez putera na glavi, al to je sad nebitno, Nepomenik mu je podigao rejting do nebesa. Toliko ga mrzi da je na konferenciji rekao kako bi ga na izborima ubedljivo pobedio, opteretio se Đokićem. 3
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da citiram Dumbledora: Voldemort himself created his worst enemy, just as tyrants everywhere do! Have you any idea how much tyrants fear the people they oppress? All of them realize that, one day, amongst their many victims, there is sure to be one who rises against them and strikes back! I još jednom: Perhaps those who are best suited to power are those who have never sought it. Nenadležni je sam označio rektora Đokića kao protivnika koji mu predstavlja najveću opasnost. 4 1
crepiillupo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I hajde da se obezbedi prvi na listi bude Đokić, a ne ovaj skoro pa prezimenjak: https://sportklub.n1info.rs/tenis/novak-djokovic-posetio-bosanske-piramide/
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Volter said: Nije ni rektor bez putera na glavi, al to je sad nebitno, Nepomenik mu je podigao rejting do nebesa. Upravo ovo, u očima javnosti je sve drugo sada nebitno, rektor je heroj nacije, a to je pogotovo u očima studenata. Srećom je ovaj toliko zglajznuo u svojoj poremećenosti, pa je čoveku lansirao kampanju (naravno, daleko od toga da je sve ovo prijatno rektoru i zaposlenima u Rektoratu, koji su faktički taoci UKP-a). Zamišljam da sad sedi u predsedništvu ili gde je već, gleda ove snimke i jede se od muke. I to mi pričinjava zadovoljstvo, najiskrenije. 4
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Klotzen said: Izgleda hulja nije očekivao reakciju naroda, deluju iznenađeno kod Rektorata. Vidim da sada dovlače pojačanja, verovatno će napasti protestante nešto kasnije. Naravno da je ocekivao, zato je i poslao kerove u rektorat. Zar se ovako ponasa pobednik sa 10:0 i covek koji je preksinoc rekao da pruza ruku porazenim? To sto je ostao da analizira cifre u nedelju navece je rezultiralo ovim. Da neko ne bi pricao da je doo do toga da pokret koji nema vodju, nema PROGRAM, nema infrastrukturu ima maltene pola glasova ajde da pricamo o ustasama, revoluciji obojenoj, bla bla bla. Ako kojeg studentabteroristu i prebijemo to je plus. Svestan je Zvala da se igra sa vatrom ali izgleda da mu ponestaje opcija.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da je vreme za jos jedan masovni izlazak na ulice Beograda. Godinu dana stariji i mudriji. 9 1
Recommended Posts