Jump to content

Recommended Posts

Posted

Skup večeras u Guči:

Pumpalo se danas u svim mestima gde su izbori, odlična akcija studenata.

Tako je Novosađani. :smiley53:

Glavu gore ljudi, idemo do kraja u ovoj borbi. Prelepa slika:

• Like 8
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, Volter said:

Pumpalo se danas u svim mestima gde su izbori, odlična akcija studenata.

Za neka mesta su džabe krečili:

Urednik Ozonpressa: Ogromna prednost SNS-a u Lučanima zbog fabrike "Milan Blagojević" u kojoj je ljudski život najmanje vredan

Bolje da su im svima obećali posao u Milanu Blagojeviću, ali takav  da zarade bar 2000 evra i da ne moraju ni da dolaze ne posao. Pa u tim Lučanima su maltretirali onog čoveka kome je poginuo sin.

Posted

Godinu dana od najmasovnijeg skupa u istoriji ove zemlje!

Godinu dana kako je Srbija ustala protiv nakaradnog, kriminalnog i mafijaškog režima!

Godinu dana kako je režim na čelu sa psihopatom pucao u svoj narod iz zvučnog topa!

Raspiši izbore kukavice! 

Samo Studenti Srbiju Spasavaju

• Like 4
  • Pumpaj! 2
Posted
10 hours ago, DJ_Vasa said:

Za neka mesta su džabe krečili:

Urednik Ozonpressa: Ogromna prednost SNS-a u Lučanima zbog fabrike "Milan Blagojević" u kojoj je ljudski život najmanje vredan

Bolje da su im svima obećali posao u Milanu Blagojeviću, ali takav  da zarade bar 2000 evra i da ne moraju ni da dolaze ne posao. Pa u tim Lučanima su maltretirali onog čoveka kome je poginuo sin.

3 4 mesta su odmah otpisana

Posted

U jednom kraju u jednom velikom gradu u Srbiji je čitav kvart prekriven plakatima. Na plakatima piše da je Osoba X p*dofil, tu je njegova slika, tu je njegova adresa, tu je priča o tome kako startuje decu koja izlaze iz škole. Stotine plakata. Uz napomenu da se građani ukoliko ga vide obrate policiji.

Čovek je, prema priči lokalnog zbora i komšija, jedan od organizatora ili barem učesnika zbora. Ima decu koja idu u školu u kraju. 

• Ruke su vam krvave! 11
Posted

Tek sam danas saznao kako jaku tajnu službu ima Hrvatska. Organizirali su prosvjede u Srbiji s ciljem rušenja Vučića. Ako prosvjedi ne uspiju, ide se na drugu fazu plana koji je Hrvatska skovala sa Albanijon i Kosovom. Zajednički vojni napad na Srbiju. Sva sreća pa je Aleš nabavio nove rakete da se može obraniti od napada zlog saveza sklopljenog da uništi njega i Srbiju. 

Vi 2026. na vlasti imate vladara jbt. 

• Like 2
Posted
6 hours ago, Bugl Khan said:

Tek sam danas saznao kako jaku tajnu službu ima Hrvatska. Organizirali su prosvjede u Srbiji s ciljem rušenja Vučića. Ako prosvjedi ne uspiju, ide se na drugu fazu plana koji je Hrvatska skovala sa Albanijon i Kosovom. Zajednički vojni napad na Srbiju. Sva sreća pa je Aleš nabavio nove rakete da se može obraniti od napada zlog saveza sklopljenog da uništi njega i Srbiju. 

Vi 2026. na vlasti imate vladara jbt. 

Kad neko upoređuje Plenkovica i njega...

Taj gad je mešavina Gebelsa i najgorih diktatora, slično sad I Orban od njega prepisuje i celu kampanju vodi protiv Ukrajine...

• Like 1
Posted (edited)

U subotu. Postavio sam ja tada na temi o studentskim protestima nekoliko tvitova, između ostalih i ovaj skup u Guči. Imali su studenti 14. marta akciju u ovim mestima gde se održavaju lokalni izbori - Budi glas promene. U Guči jeste bilo ludilo, mislim da su i studenti bili malo iznenađeni brojem ljudi.

Edited by Volter
  • Thanks 1
Posted

Mislim da bi bilo odlično na dan održavanja izbora po ovim mestima u Srbiji da budu protesti u svim ostalim mestima, naročito u većim gradovima, kako mostrum ne bi orkove mogao da koncentriše samo na ta mesta gde su izbori. 

• Like 15
Posted
9 hours ago, Tex_Willer said:

Kad neko upoređuje Plenkovica i njega...

Taj gad je mešavina Gebelsa i najgorih diktatora, slično sad I Orban od njega prepisuje i celu kampanju vodi protiv Ukrajine...

Iskreno, stvarno ne znam detalje što se dešava kod vas. Znam samo crnohumorne dijelove kada je uzeo bocu Likvija i rekao da je sok, kad je natjerao ove oko sebe da jedu sendviče s podrigezerom, kad je, u jeku epidemije korone (dok su u Bergamu umirali doktori, sestre, pacijenti) u Italiji, na TV doveo doktora koji je pozvao žene da idu u Milano u shopping jer nije gužva, kad se pojavio na Hr granici kao "običan" čovjek (bez najave, bez organizacije, bez dovoljno osiguranja) i čudio se zašto mu Ustaše ne daju da posjeti Jasenovac.....

Mislim, znao sam ko je i šta je, ali nisam znao što je u stanju izgovorit. Lažem, znam da priča bajke već 30 godina, ali nisam znao novo do kojeg seže ludilo. Pa da Hrvatska ima tajnu službu koja je u stanju to napraviti, Aleč ne bi bio zanimljiv.

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Mislim da bi bilo odlično na dan održavanja izbora po ovim mestima u Srbiji da budu protesti u svim ostalim mestima, naročito u većim gradovima, kako mostrum ne bi orkove mogao da koncentriše samo na ta mesta gde su izbori. 

I lideri opozicije bi mogli da se rastrkaju po mestima gde se odrzavaju izbori, ako bude negde frke da reaguju.

Posted
27 minutes ago, Bugl Khan said:

Iskreno, stvarno ne znam detalje što se dešava kod vas. Znam samo crnohumorne dijelove kada je uzeo bocu Likvija i rekao da je sok, kad je natjerao ove oko sebe da jedu sendviče s podrigezerom, kad je, u jeku epidemije korone (dok su u Bergamu umirali doktori, sestre, pacijenti) u Italiji, na TV doveo doktora koji je pozvao žene da idu u Milano u shopping jer nije gužva, kad se pojavio na Hr granici kao "običan" čovjek (bez najave, bez organizacije, bez dovoljno osiguranja) i čudio se zašto mu Ustaše ne daju da posjeti Jasenovac.....

Mislim, znao sam ko je i šta je, ali nisam znao što je u stanju izgovorit. Lažem, znam da priča bajke već 30 godina, ali nisam znao novo do kojeg seže ludilo. Pa da Hrvatska ima tajnu službu koja je u stanju to napraviti, Aleč ne bi bio zanimljiv.

On je mnogo više od svega toga, ima svoje paravojne organizacije slično kao Musolini 30-tih godina, ne veruje nikome oko sebe, pogotovo ne policiji I vojsci( oterao je najcasnije ljude iz obe grupacije, a doveo na visoke pozicije čiste kriminalce, koji I fizički lice na klasične batinase).

Kriminalcima se brišu dosijei i na taj način ih je držao u cacilendu, ali i po potrebi ih oblaci u policijske uniforme da biju narod i unose totalnu polarizaciju društva.

Pre neki dan je studente poredio sa talibanima, kako su oni najgori sloj društva, a obraća se samo 60+ grupaciji jer jedino su oni ostali zombirani njegovim bljuvotinama( sa svim kradjama i pred najšire koalicije on nema iznad 44-45% zbirno).

Mediji u Srbiji su čisto zlo, evo sad Srpski narod na Kosovu je totalno integrisan u Kosovski sistem, a oni to predstavljaju kao pobedu Vucica na jedan totalno sizofren način, informer i Pink tu prednjače, a kod njih najviše i gostuje ratnih zločinaca.

Ja sam bio klinac, ali solidno se sećam vremena Tadića i Josipovića, to su bila vrlo koretna vremena, pogotovo što je od rata prošlo tek 15-tak godina.

Jedina sreća je što smo u Evropi, da smo komšije Kini i Rusiji, ili negde u Africi taj bi bio u egalu sa Eritrejskim diktatorom.

Srpski književnik Vladislav Petkovic Dis je napisao jedno monumentalno delo naši dani, e takvo vreme nam je i danas nažalost, samo delo je vrhunski pogodilo mentalitet naroda.

• Like 1
  • WOW 1