Volter Posted Saturday at 07:24 PM Posted Saturday at 07:24 PM Skup večeras u Guči: Pumpalo se danas u svim mestima gde su izbori, odlična akcija studenata. Tako je Novosađani. Glavu gore ljudi, idemo do kraja u ovoj borbi. Prelepa slika: 8 1
DJ_Vasa Posted Saturday at 09:27 PM Posted Saturday at 09:27 PM 2 hours ago, Volter said: Pumpalo se danas u svim mestima gde su izbori, odlična akcija studenata. Za neka mesta su džabe krečili: Urednik Ozonpressa: Ogromna prednost SNS-a u Lučanima zbog fabrike "Milan Blagojević" u kojoj je ljudski život najmanje vredan Bolje da su im svima obećali posao u Milanu Blagojeviću, ali takav da zarade bar 2000 evra i da ne moraju ni da dolaze ne posao. Pa u tim Lučanima su maltretirali onog čoveka kome je poginuo sin.
Dzo23 Posted Sunday at 06:42 AM Posted Sunday at 06:42 AM Godinu dana od najmasovnijeg skupa u istoriji ove zemlje! Godinu dana kako je Srbija ustala protiv nakaradnog, kriminalnog i mafijaškog režima! Godinu dana kako je režim na čelu sa psihopatom pucao u svoj narod iz zvučnog topa! Raspiši izbore kukavice! Samo Studenti Srbiju Spasavaju 4 2
Tex_Willer Posted Sunday at 07:50 AM Posted Sunday at 07:50 AM 10 hours ago, DJ_Vasa said: Za neka mesta su džabe krečili: Urednik Ozonpressa: Ogromna prednost SNS-a u Lučanima zbog fabrike "Milan Blagojević" u kojoj je ljudski život najmanje vredan Bolje da su im svima obećali posao u Milanu Blagojeviću, ali takav da zarade bar 2000 evra i da ne moraju ni da dolaze ne posao. Pa u tim Lučanima su maltretirali onog čoveka kome je poginuo sin. 3 4 mesta su odmah otpisana
moonovermarin Posted Sunday at 08:05 AM Posted Sunday at 08:05 AM U jednom kraju u jednom velikom gradu u Srbiji je čitav kvart prekriven plakatima. Na plakatima piše da je Osoba X p*dofil, tu je njegova slika, tu je njegova adresa, tu je priča o tome kako startuje decu koja izlaze iz škole. Stotine plakata. Uz napomenu da se građani ukoliko ga vide obrate policiji. Čovek je, prema priči lokalnog zbora i komšija, jedan od organizatora ili barem učesnika zbora. Ima decu koja idu u školu u kraju. 11
Volter Posted Sunday at 03:11 PM Posted Sunday at 03:11 PM (edited) Proglašena lista "Knjaževac uz studente" posle usvajanja žalbe - tražiće da budu prvi na glasačkom listiću https://nova.rs/vesti/politika/proglasena-lista-knjazevac-uz-studente-posle-usvajanja-zalbe-trazice-da-budu-prvi-na-glasackom-listicu/ Al se studenti ovde neće zaustaviti, tražiće da budu prvi na glasaćkom listiću. Edited Sunday at 03:15 PM by Volter 3
Volter Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ceo grad blokiran, policija na svakom koraku. Miš, još malo će i vojsku da angažuje. 1
Bugl Khan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Tek sam danas saznao kako jaku tajnu službu ima Hrvatska. Organizirali su prosvjede u Srbiji s ciljem rušenja Vučića. Ako prosvjedi ne uspiju, ide se na drugu fazu plana koji je Hrvatska skovala sa Albanijon i Kosovom. Zajednički vojni napad na Srbiju. Sva sreća pa je Aleš nabavio nove rakete da se može obraniti od napada zlog saveza sklopljenog da uništi njega i Srbiju. Vi 2026. na vlasti imate vladara jbt. 2
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, Bugl Khan said: Tek sam danas saznao kako jaku tajnu službu ima Hrvatska. Organizirali su prosvjede u Srbiji s ciljem rušenja Vučića. Ako prosvjedi ne uspiju, ide se na drugu fazu plana koji je Hrvatska skovala sa Albanijon i Kosovom. Zajednički vojni napad na Srbiju. Sva sreća pa je Aleš nabavio nove rakete da se može obraniti od napada zlog saveza sklopljenog da uništi njega i Srbiju. Vi 2026. na vlasti imate vladara jbt. Kad neko upoređuje Plenkovica i njega... Taj gad je mešavina Gebelsa i najgorih diktatora, slično sad I Orban od njega prepisuje i celu kampanju vodi protiv Ukrajine...
fancy Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pratim studente Šumadije na IG i vidim da je u Guči bilo ludilo - jedino ne znam kad je to bilo, post je od pre dan-dva... https://www.instagram.com/reel/DV5XpeHjDMl/
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) U subotu. Postavio sam ja tada na temi o studentskim protestima nekoliko tvitova, između ostalih i ovaj skup u Guči. Imali su studenti 14. marta akciju u ovim mestima gde se održavaju lokalni izbori - Budi glas promene. U Guči jeste bilo ludilo, mislim da su i studenti bili malo iznenađeni brojem ljudi. Edited 6 hours ago by Volter 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mislim da bi bilo odlično na dan održavanja izbora po ovim mestima u Srbiji da budu protesti u svim ostalim mestima, naročito u većim gradovima, kako mostrum ne bi orkove mogao da koncentriše samo na ta mesta gde su izbori. 9
Bugl Khan Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 9 hours ago, Tex_Willer said: Kad neko upoređuje Plenkovica i njega... Taj gad je mešavina Gebelsa i najgorih diktatora, slično sad I Orban od njega prepisuje i celu kampanju vodi protiv Ukrajine... Iskreno, stvarno ne znam detalje što se dešava kod vas. Znam samo crnohumorne dijelove kada je uzeo bocu Likvija i rekao da je sok, kad je natjerao ove oko sebe da jedu sendviče s podrigezerom, kad je, u jeku epidemije korone (dok su u Bergamu umirali doktori, sestre, pacijenti) u Italiji, na TV doveo doktora koji je pozvao žene da idu u Milano u shopping jer nije gužva, kad se pojavio na Hr granici kao "običan" čovjek (bez najave, bez organizacije, bez dovoljno osiguranja) i čudio se zašto mu Ustaše ne daju da posjeti Jasenovac..... Mislim, znao sam ko je i šta je, ali nisam znao što je u stanju izgovorit. Lažem, znam da priča bajke već 30 godina, ali nisam znao novo do kojeg seže ludilo. Pa da Hrvatska ima tajnu službu koja je u stanju to napraviti, Aleč ne bi bio zanimljiv.
Milutinov Tata Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Mislim da bi bilo odlično na dan održavanja izbora po ovim mestima u Srbiji da budu protesti u svim ostalim mestima, naročito u većim gradovima, kako mostrum ne bi orkove mogao da koncentriše samo na ta mesta gde su izbori. I lideri opozicije bi mogli da se rastrkaju po mestima gde se odrzavaju izbori, ako bude negde frke da reaguju.
Tex_Willer Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 27 minutes ago, Bugl Khan said: Iskreno, stvarno ne znam detalje što se dešava kod vas. Znam samo crnohumorne dijelove kada je uzeo bocu Likvija i rekao da je sok, kad je natjerao ove oko sebe da jedu sendviče s podrigezerom, kad je, u jeku epidemije korone (dok su u Bergamu umirali doktori, sestre, pacijenti) u Italiji, na TV doveo doktora koji je pozvao žene da idu u Milano u shopping jer nije gužva, kad se pojavio na Hr granici kao "običan" čovjek (bez najave, bez organizacije, bez dovoljno osiguranja) i čudio se zašto mu Ustaše ne daju da posjeti Jasenovac..... Mislim, znao sam ko je i šta je, ali nisam znao što je u stanju izgovorit. Lažem, znam da priča bajke već 30 godina, ali nisam znao novo do kojeg seže ludilo. Pa da Hrvatska ima tajnu službu koja je u stanju to napraviti, Aleč ne bi bio zanimljiv. On je mnogo više od svega toga, ima svoje paravojne organizacije slično kao Musolini 30-tih godina, ne veruje nikome oko sebe, pogotovo ne policiji I vojsci( oterao je najcasnije ljude iz obe grupacije, a doveo na visoke pozicije čiste kriminalce, koji I fizički lice na klasične batinase). Kriminalcima se brišu dosijei i na taj način ih je držao u cacilendu, ali i po potrebi ih oblaci u policijske uniforme da biju narod i unose totalnu polarizaciju društva. Pre neki dan je studente poredio sa talibanima, kako su oni najgori sloj društva, a obraća se samo 60+ grupaciji jer jedino su oni ostali zombirani njegovim bljuvotinama( sa svim kradjama i pred najšire koalicije on nema iznad 44-45% zbirno). Mediji u Srbiji su čisto zlo, evo sad Srpski narod na Kosovu je totalno integrisan u Kosovski sistem, a oni to predstavljaju kao pobedu Vucica na jedan totalno sizofren način, informer i Pink tu prednjače, a kod njih najviše i gostuje ratnih zločinaca. Ja sam bio klinac, ali solidno se sećam vremena Tadića i Josipovića, to su bila vrlo koretna vremena, pogotovo što je od rata prošlo tek 15-tak godina. Jedina sreća je što smo u Evropi, da smo komšije Kini i Rusiji, ili negde u Africi taj bi bio u egalu sa Eritrejskim diktatorom. Srpski književnik Vladislav Petkovic Dis je napisao jedno monumentalno delo naši dani, e takvo vreme nam je i danas nažalost, samo delo je vrhunski pogodilo mentalitet naroda.
Recommended Posts