Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
3 hours ago, Perkos2 said:

svaka ova od db ubačena lista imaće svoje kontrolore na biračkim mestima i činiti većinu u biračkom odboru, pomagaće hulinim lopovima da što više pokradu ili sruše biračka mesta gde osete da su u minusu

oproban metod još od izbora na severu Kosova ali gurala se tad glava u pesak, sad su usavršili sve to, imaju policiju uz sebe i radiće mnogo veće lopovluke bez pardona

Ovo je meni bio jedan od jačih utisaka kada sam bio u BO na beogradskim izborima pre dve i po godine, nisu se pojavili kontrolori velikog broja opozicionih i "opozicionih" lista (Dveri, NDSS, jeremićevci, ludoradulevci) jer su nezainteresovani i skupljeni sa koca i konopca, ali su se zato pojavili kontrolori Usame Zukorlića, koji, gle čuda, nisu bili pripadnici etničke manjine, poznavali su se sa kontrolorima sns-a i nisu delovali kao da su tu pali sa Marsa.

Povećanje broja lista samo po sebi ne donosi mnogo njima, pogotovo ako bude jedna ujedinjena lista protiv režima ljudi će biti nabrijani i dovoljno informisani, a višak opcija i kod režimskih glasača stvara zbun, tada je bio nezanemarljiv broj listića na kojima je bilo zaokruženo i 1 i 2 jer matorci obožavaju i sns i sps pa ne mogu da se odluče. :classic_biggrin:

Ne brine me ovo preterano, svakako su oni i dosadašnji metodama imali mogućnosti da imaju više kapaciteta na BO nego što imaju ljudi, tu su bili slotovi za Mišu Vacića, lažne Ruse, tetoviranog dr Žujovića, Ćale ovo je za tebe-a, Srbiju na zapadu i Čedu Jovanovića koji se isto može izvaditi iz zamrzivača ili već kakve bele tehnike u kojoj je trenutno smešten.

Edited by Smrtokapa
Posted

ja pamtm izbore 90-tih po Kosovu,gde u nekom selu dođeš kao kontrolor jedine opozicije a tamo te čekaju sps,radikal,jul, arkanovac,romska partija ili neka manjinska. svi povezani kao crvca, nude dogovor, pritiskaju, prete ako nečeš da sarađuješ u muljaži i mnogo još toga. na kraju ostaneš sam, ovi iz opozicije i ne dođu da te pokupe sa bitračkog mesta,ako se smilije neko od ovih da te prebace do prvog autobusa, dođeš u svoju stranku a oni kažu što se nisi izborio sa svima njima da ne pokradu izbore. ovi danas su još organizovaniji a plaši me da opozicija sem DS nema neki kapacitet da pokriva biračka mesta a za loklane izbore je svaki glas važan.  

Posted
1 hour ago, Smrtokapa said:

Ovo je meni bio jedan od jačih utisaka kada sam bio u BO na beogradskim izborima pre dve i po godine, nisu se pojavili kontrolori velikog broja opozicionih i "opozicionih" lista (Dveri, NDSS, jeremićevci, ludoradulevci) jer su nezainteresovani i skupljeni sa koca i konopca, ali su se zato pojavili kontrolori Usame Zukorlića, koji, gle čuda, nisu bili pripadnici etničke manjine, poznavali su se sa kontrolorima sns-a i nisu delovali kao da su tu pali sa Marsa.

Povećanje broja lista samo po sebi ne donosi mnogo njima, pogotovo ako bude jedna ujedinjena lista protiv režima ljudi će biti nabrijani i dovoljno informisani, a višak opcija i kod režimskih glasača stvara zbun, tada je bio nezanemarljiv broj listića na kojima je bilo zaokruženo i 1 i 2 jer matorci obožavaju i sns i sps pa ne mogu da se odluče. :classic_biggrin:

Ne brine me ovo preterano, svakako su oni i dosadašnji metodama imali mogućnosti da imaju više kapaciteta na BO nego što imaju ljudi, tu su bili slotovi za Mišu Vacića, lažne Ruse, tetoviranog dr Žujovića, Ćale ovo je za tebe-a, Srbiju na zapadu i Čedu Jovanovića koji se isto može izvaditi iz zamrzivača ili već kakve bele tehnike u kojoj je trenutno smešten.

Sve ok, samo dr Zujovic nije deo te ekipe.