Perkos2 Posted Wednesday at 05:23 PM Posted Wednesday at 05:23 PM 4 hours ago, Volter said: Nepomenik: Ako je pop onaj što je okupirao SPC a uovu ga Profiterije tog ću ja da nagazim 1
Volter Posted Wednesday at 05:51 PM Posted Wednesday at 05:51 PM Quote Studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Beogradu objavili su snimak na kojem se vidi kako bivša ministarka, a profesorka na ovom fakultetu, Darija Kisić, skida deo makete na kojoj je lik Miloša Pavlovića, poznatijeg kao "glavni Ćaci", u prostorijama Instituta za medicinsku statistiku i socijalnu medicinu "Silos", koji je u okviru ovog fakulteta.
Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 10:24 PM Posted Wednesday at 10:24 PM Privedeni zbog grudvanja. Aj ‘ leba ti..
Volter Posted Thursday at 05:20 PM Posted Thursday at 05:20 PM Naravno oni su u Senatu ugurali poslušnike. Glasali su tajno jer ološi nemaju hrabrosti za javno glasanje. Al sve će se nekad saznati i naplatiti.
Don Dusko Posted Thursday at 06:13 PM Posted Thursday at 06:13 PM 52 minutes ago, Volter said: Naravno oni su u Senatu ugurali poslušnike. Glasali su tajno jer ološi nemaju hrabrosti za javno glasanje. Al sve će se nekad saznati i naplatiti. Za sta se glasalo?
HAMMER Posted Thursday at 06:18 PM Posted Thursday at 06:18 PM 5 minutes ago, Don Dusko said: Za sta se glasalo? za i protiv
Volter Posted Thursday at 06:20 PM Posted Thursday at 06:20 PM 6 minutes ago, Don Dusko said: Za sta se glasalo? https://n1info.rs/vesti/jelena-kleut-nije-izabrana-u-zvanje-redovne-profesorke/ 1
nemanjaol Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mi smo stigli jos pre 2. Nije bilo guzve na putu tada, ne znam da li se u medjuvremenu promenilo. Mada u ovom kaficu u kom sedimo se cuju naglasci ljudi koji nisu iz Novog Sada
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo najavljivanje "sad ili nikad" protesta počinje da smara. Večeras je bilo ok, ništa spektakularno. Fino popunjen trg ali ne krcat. Po meni nekih 10k ljudi je bilo. Ne treba najavljivati ovako protest, malo me podseća na one čuvene huljine konferencije za štampu "večeras jako važno saopštenje ...." . Problem sa bombastičnim najavama je da ljudi posle neće doći na neki protest koji je jako bitan jer će misliti da ih hajpuju sa bombastičnim najavama. Treba biti umeren za ovakve da kažem "redovne" proteste a kada se pravi nešto ozbiljno e onda udri bombastično. Bilo je dosta hladno pa su ljudi krenuli da se razilaze dosta brzo no rekao bih za NS jedan ok zimski protest. 4
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa i nisu se ljudi brzo razišli, rekao bih da su se brzo skupili tačno u 6. Skup je trajao kratko, taman koliko treba. Ja sam sabajle stigao kod rođaka. Šetao gradom a grupice studenata su na Trgu bile dosta ranije pre početka protesta, misilo sam i pitati nešto al sam znao da neću dobiti odgovore na ono što me zanima. Dobio sam od njih papirič u vezi današnjag protesta i dve tačke budućeg programa. Bio sam pesimista što se brojke tiče, al su ljudi verovatno zbog zime gledali da dođu tačno u 6, odjednom se stvorila masa. Zadovoljavajući broj a moglo je biti i više. Novi skup su najavili 27. u Beogradu.
Recommended Posts