nemanjaol Posted Friday at 01:32 PM Posted Friday at 01:32 PM Toliko je glupo da mi stvarno ima smisla ona teorija da oni ovako samo bacaju koske da se mi sablažnjavamo glupostima i nebitnim temama. Mada podjednako je verovatno i da su ih svi redom odjebali, zamisli Božić provedeš sa ekipom koja je bila tamo, pa ti takva posle bude čitava godina 1 1
Volter Posted Friday at 01:52 PM Posted Friday at 01:52 PM 1 hour ago, fancy said: Da li je 17. potvrđen za Novi Sad? Ne drži me mesto... Potvrđen, biće više detalja narednih dana. Što se tiče lokalnih izbora u Kuli, studenti iz Novog Sada su podržali inicijativu ''Mladi Kula''. https://www.instagram.com/p/DTI_CGSjVEl/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== DS se danas oglasio i takođe ih podržao i stavio se na raspolaganju. Ostali iz opozicije prema najavama imaće zajedničku listu i udruženo izlaze na izbore u Kuli.
Volter Posted Sunday at 08:55 AM Posted Sunday at 08:55 AM Lepe se i plakati, ali čujem da ćacijevci patroliraju gradom i skidaju ih.
Don Dusko Posted Sunday at 09:55 AM Posted Sunday at 09:55 AM Ovo je sigurno odgovor na onu debilnu objavu filozofskog. 4
Eddard Posted Sunday at 09:58 AM Posted Sunday at 09:58 AM Htedoh baš da pitam, na šta reaguju? Šta je bilo u toj objavi?
Volter Posted Sunday at 10:04 AM Posted Sunday at 10:04 AM 5 minutes ago, Eddard said: Htedoh baš da pitam, na šta reaguju? Šta je bilo u toj objavi? 4 2
Volter Posted Monday at 05:52 PM Posted Monday at 05:52 PM Otkrivamo detalje studentskog skupa u Novom Sadu: Prvi put će biti predstavljene osnovne ideje izbornog programa https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-u-blokadi-skuptrg-slobode-izbori-novi-sad/ 3
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Demonstranti gađali grudvama Anu Bekutu za vreme održavanja dočeka Nove godine u Čačku https://www.danas.rs/vesti/drustvo/protest-cacak-docek-nove-godine/ Ćaci pevači i pevačice ko popišani na koncertima. Mislim da im je najbolje da održavaju koncerte u prostorijama naprednjaka. https://www.instagram.com/reels/DTe2IHTjALs/ A joj blamiranja, iz kombija pevala. Edited 5 hours ago by Volter 1 5
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 21 minutes ago, Volter said: A joj blamiranja, iz kombija pevala. Može sad pod ruku sa koleginicom da peva "Hajde zovi me noćas u 3, iz kombija, iz kombija i ti i ja" 😄 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ''Policija, policija, ajde narodna policijo radite svoj posao. Sram vas bilo, ove levo policijo, ne ovaj pošten svet''. Okupili joj pedesetak naprednjaka da je slušaju. Prošle godine bila na Informeru za novogodišnju noć. Bravo za Čačak! 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ponosan na Čačane. Studentsko djelovanje u prethodnih godinu i jače je podiglo svjest i oslobodilo straha građane. Nema šta, samo jedno - NEKA NIKAD I NIGDE NEMAJU VIŠE MIRA! 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bakuta vice policija, narodna policija pomagajte. Hahahahahah muzika za moje usi. 1
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Krenule su odmah i zajebancije na račun njenih tekstova: Ja nisam rođena da se grudvam s vama, u ovo vreme burno. Što sam tražila, to sam dobila. Još pamtim Užice i Čačak. Grudvo moja, grudvo ljuta. 2
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel ona sada bliska SPS i dalje ili je pokopala i njih i presla u SNS. Ne vidim nista u medijima na tu temu.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bliska je SPS-u, podržava ovaj režim. Evo njen drug Dačić se oglasio i izjavio da je policija identifikovala 11 osoba koje su gađale grudvama Bekutu. Kaže sad je na tužilaštvu da se izjasni da li tu ima dela ili nema dela.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Volter said: Bliska je SPS-u, podržava ovaj režim. Evo njen drug Dačić se oglasio i izjavio da je policija identifikovala 11 osoba koje su gađale grudvama Bekutu. Kaže sad je na tužilaštvu da se izjasni da li tu ima dela ili nema dela. Ali kako su brzi... Kad ce da identifikuju one koji su bacali vatromet u Vrbasu? 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nepomenik: Quote „Očekujem da večeras dobijem izveštaj policije da li su ti huligani uhapšeni ili ne. Ovo je ja mislim veliko upozorenje građanima Srbije. Ako to danas rade, dragi Čačani, Beograđani, Novosađani, svi ostali, šta bi radili da dođu na vlast. Jahali bi popove i silovali žene, i ne šalim se kad to kažem. Ako ovo rade za Novu godinu, vi vidite da imate posla sa ljudima koji nisu baš u vinklu. I to je sve proizvod patološke mržnje koje su neke medijske platforme proizvodile i pumpale godinu dana“.
Utopista Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Eno i Tadić kuka nad teškom sudbinom jadne, nesrećne i nedužne ljubavnice njegovog ortaka Mrkonjića za kojim je javno plakao. Mrkonjićem koji je bio deo mafije koja je i ovde i po komšiluku pljačkala, prebijala, silovala, ubijala, i sa kojim se Tadić pomirio... I taj je odavno zreo za jahanje što se mene tiče.
Tex_Willer Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 38 minutes ago, Utopista said: Eno i Tadić kuka nad teškom sudbinom jadne, nesrećne i nedužne ljubavnice njegovog ortaka Mrkonjića za kojim je javno plakao. Mrkonjićem koji je bio deo mafije koja je i ovde i po komšiluku pljačkala, prebijala, silovala, ubijala, i sa kojim se Tadić pomirio... I taj je odavno zreo za jahanje što se mene tiče. Dobro je rekao Protic još 2006g nakon smrti Milosevica, vi ćete sa njima u kolo se uhvatiti uskoro, lepo ovde jadikujete nad sudbinom tiranina.
Recommended Posts