Jump to content

Recommended Posts

Posted

Toliko je glupo da mi stvarno ima smisla ona teorija da oni ovako samo bacaju koske da se mi sablažnjavamo glupostima i nebitnim temama.

Mada podjednako je verovatno i da su ih svi redom odjebali, zamisli Božić provedeš sa ekipom koja je bila tamo, pa ti takva posle bude čitava godina

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, fancy said:

Da li je 17. potvrđen za Novi Sad?

Ne drži me mesto...

Potvrđen, biće više detalja narednih dana.

Što se tiče lokalnih izbora u Kuli, studenti iz Novog Sada su podržali inicijativu ''Mladi Kula''.

https://www.instagram.com/p/DTI_CGSjVEl/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

DS se danas oglasio i takođe ih podržao i stavio se na raspolaganju. Ostali iz opozicije prema najavama imaće zajedničku listu i udruženo izlaze na izbore u Kuli. 

Posted
21 minutes ago, Volter said:

A joj blamiranja, iz kombija pevala.

Može sad pod ruku sa koleginicom da peva "Hajde zovi me noćas u 3, iz kombija, iz kombija i ti i ja" 😄

• Like 1
Posted

''Policija, policija, ajde narodna policijo radite svoj posao. Sram vas bilo, ove levo policijo, ne ovaj pošten svet''. Okupili joj pedesetak naprednjaka da je slušaju. Prošle godine bila na Informeru za novogodišnju noć. Bravo za Čačak!

• Thanks 1
Posted

Ponosan na Čačane. Studentsko djelovanje u prethodnih godinu i jače je podiglo svjest i oslobodilo straha građane. 

Nema šta, samo jedno - NEKA NIKAD I NIGDE NEMAJU VIŠE MIRA!

• Like 2
Posted

Krenule su odmah i zajebancije na račun njenih tekstova:

Ja nisam rođena da se grudvam s vama, u ovo vreme burno.

Što sam tražila, to sam dobila.

Još pamtim Užice i Čačak.

Grudvo moja, grudvo ljuta.