Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Volter said: I u Vranju otkazan protest. Odlično, možemo mi da ratujemo sa batinašima i kerovima, nema potrebe sa ovim mučenicima. Mnogi od njih i ucenjeni, tako da će takvima dovoljna kazna biti što ih šetaju ko kerove i što će ih komšiluk prepoznati. Nema više skrivanja, glasam za SNS zbog neke sitne privilegije a pred komšilukom glumim da sam neutralan i da me politika ne zanima. Tek će ih ponižavati. A jebiga, morali su, tako da će sigurno imati razumevanja kada i mi budemo morali. 2
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, Volter said: I u Vranju otkazan protest. Odlično, možemo mi da ratujemo sa batinašima i kerovima, nema potrebe sa ovim mučenicima. Mnogi od njih i ucenjeni, tako da će takvima dovoljna kazna biti što ih šetaju ko kerove i što će ih komšiluk prepoznati. Nema više skrivanja, glasam za SNS zbog neke sitne privilegije a pred komšilukom glumim da sam neutralan i da me politika ne zanima. Tek će ih ponižavati. Neće oni dobiti nikakvu kaznu. Samo će odrađivati ono što su dobili. Da se nisu učlanili u stranku, čuvali bi ovce ili prali klozete u nekoj drumskoj mehani. A red je da malo odrade apanažu.
deez nuts. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, duško matić said: Otkazan festival 'Ukusi Vojvodine' koji je bio planiran za 13-14.9. u NS, ceo vikend, organizatori kažu da ne mogu da garantuju bezbednost. Pretpostavljam da će isto proći i sa Oktobarfest-om, oni su čak inicijalno najavili Gobline, a pošto su sponzorisani od strane grada, nema šanse da se to i dogodi. Vinski park u Mitrovici otkazan isto. 1
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Otkazuju se filmski festivali, muzički, ako se i održe prisutni su samo naprednjačke ulizice, njihovi pevači ne mogu ni koncert održati, teraju ih ljudi iz svog grada, aktiviste odavno ne šalju, a ranije malo, malo, pa se pojave na vratima, o štandovima i da ne pišem. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Volter said: Ćacijevci nam šalju poruke: Ajoj koliko su nepismeni.
DJ_Vasa Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Ljudi, ovo ne valja: Novi direktor UG u Srbiji, bivši direktor RATEL-a, nenajavljeno došao u firmu
Recommended Posts