Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Stiletto said:

Šta znači broj 16 koji piše sprejom na svakom stubu zgrade SNS u Novom Sadu koja je razlupana? 

16 poginulih pod nadstresnicom.

• Thanks 1
Posted

Jel moguce da u Bg,sugavi zardinjeri svaki put rasteruju ljude na isti nacin? Mislim da nam treba pomoc novosadjana.Brdo cacija je u kneza milosa bilo koji su ponovo napali pirotehnikom  mirne gradjane.A onda krecu zandari da jure ljude koji nista nisu radili,jbt!

Posted
11 minutes ago, Stiletto said:

Šta znači broj 16 koji piše sprejom na svakom stubu zgrade SNS u Novom Sadu koja je razlupana? 

Broj ubijenih po nadstrešnicom.

Posted

Nova taktika policije - suzavci. Čim ugledaju veću grupu ljudi oni bace suzavac. Idioti, nisu ni pomisili da bace suzavac na ove sa pirotehnikom a bili su i oni pogođeni. Jurnuli su na naše.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Pletilja said:

16 ubijenih pod nadstresnicom?

Shvatio posle prvog posta, nije moralo baš šestoro da mi objašnjava 🙂

• Ha-ha 1
Posted

U NS su demolirane i prostorije SNS u Stražilovskoj ulici gde je sve juče počelo. Sada idu prema Kosovskoj ulici gde je neka manja kancelarija SNS, ali koliko čujem tamo su panduri već stigli pa ako je neko u koloni neka prenese.

Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Shvatio posle prvog posta, nije moralo baš šestoro da mi objašnjava 🙂

Sorry, nisam videla prvih 5, obrisala sam.....😶

• Ha-ha 1
Posted (edited)
9 minutes ago, srlepajce said:

Ovo sigurno nisu policajci u civilu. Neki od njih zamaskirani, a jedan koliko vidim sa lancem.

Edited by Volter
Posted
10 minutes ago, Volter said:

Nova taktika policije - suzavci. Čim ugledaju veću grupu ljudi oni bace suzavac. Idioti, nisu ni pomisili da bace suzavac na ove sa pirotehnikom a bili su i oni pogođeni. Jurnuli su na naše.

Da bi sto pre rasterali ljude. Jbg razvuceni, iscrpljeni, nema ih dovoljno. Krvav poso al neko mora da ga radi...lol.

Posted
31 minutes ago, Volter said:

Slika u svetu? Mislite na onu iz EU? Pa oni dobro znaju ko je Aleksandar Vučić, ko je jedna strana a ko druga. Nema potrebe da brinete zbog toga. Čak mislim da ovo iz Novog Sada nije planski, da je planski on bi širom Srbije dozvolio demoliranje. Izgleda da su mu se batinaši iz Novog Sada umorili, loše su prošli pa im je potreban predah. 

Mislim da su pustili ovo u NS, da su samo stavili kordon murije ne bi nista bilo ako nema cacija.

Ali pitam se kako ce ovo primiti postobaoci lika i dela vodjinog? 
Mislim zaklinju se da ce braniti svoje kuce( prostorije stranke) do poslednje kapi krvi a sad se povukli kao picke.

Vucevic je danas tupio kako nikad nece odatupiti, bla bla bla.

Valjda ce pokoji sa jos malo mozga zapitati kako ce njemu penziju da sacuvaju kad ne migu svoju kucu.

• Like 1
Posted (edited)

Zato u BG policija zajedno sa cacijima bije i hapsi.Ovo je strasno!Jos ovo krme sere na na nekoj konferenciji.

Edited by ivkebgd
Posted

Dačić - Masovni napadi na policiju u Beogradu, oko 3 hiljade ljudi, svi su videli ko prvi napada...sad je počeo da ponavlja ono što je Kukavica već reko.

Posted

Za mene je SPS uvek bio gori nego Sns i nadam se da sada oni koji su racunali na Ivicu kao tas na vagi,  sto je uvek bio vide koje je to govno.

I dobro je sto sam sebi zakucava ekserw u kobceg.

Je li i ovo izvan konteksta Dacicu da deset policajaca gaze coveka?

• Like 2
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 6
Posted
31 minutes ago, Klotzen said:

U NS su demolirane i prostorije SNS u Stražilovskoj ulici gde je sve juče počelo. Sada idu prema Kosovskoj ulici gde je neka manja kancelarija SNS, ali koliko čujem tamo su panduri već stigli pa ako je neko u koloni neka prenese.

Otišla je masa ka Trgu slobode, tj. čini se da idu ka SRS, kod Gondole.

Doduše ima na Trgu kobaja (republike) još nekog sajta sa policijom. Malo se sad sve raširilo 

Posted
Just now, uvrnuto said:

Otišla je masa ka Trgu slobode, tj. čini se da idu ka SRS, kod Gondole.

Doduše ima na Trgu kobaja (republike) još nekog sajta sa policijom. Malo se sad sve raširilo 

Joj, sto sam otisao kuci, ono ruglo od radikalnog legla treba zapaliti ali zapaliti zaozbilje

2 minutes ago, freethrow said:

Za mene nije gori od SNS/SRS, ali da treba zajedno da završe na ropotarnici historije, da.

Ne znam, za ova govna mogu da kazem kao olaksavajucu okolnost da su glupi oa ajde, ali ovi u SPS dobro znaju sta rade i koji je efekat toga. A nista manji lopovi nisu. I jos sve kao sa stilom i smeskom.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, realno *w said:

Naravno, ogroman broj ljudi u Vrbasu, baš su se zainatili ljudi. Policije i žandarmerije 3 puta više nego prošli put. Naravno, ima i duplo više ćacija, mada vidim da nije Stoletova ekipa, nego valjda Veterničani.

Update:

Koje su to pi..tine...

Sa naše strane došao haos ljudi, niko kući ne ide, došlo puno ljudi iz okolnih mesta. Ima nas bukvalno 5 puta više. I naravno ovi manji od mahovog zrna. Puštaju se kosovske pesme, mašu zastavama, nema više onih drogiranih, napucanih koji se zaleću ka masi, nema kamenja, vatrometa... Protest u više gradova, pa nemaju dovoljno ljudi.

Uglavnom, srušen je mit o 20-30-40.000 huligana koji čekaju kao zapete puške na Vučićev znak u raznim gradovima. Čim je protest u više gradova, nemaju koga da pošalju. 

A o lokalcima da ne pričamo, od 1000 registrovanih članova koliko imaju u opštini, ne znam da li je došlo 50ak ljudi, nabilo se u mračne zadnje redove da ih niko ne prepozna od sramote.

Edited by realno *w
  • Like 7