shonke Posted March 14 Posted March 14 31 minutes ago, Kooineeperk said: Daj Bože... ali nismo mi te sreće.
Perkos2 Posted March 14 Posted March 14 Oslobodioci i to pravi, oslobodili su ovaj namučeni narod straha. To je nešto što se nikad ne sme zaboraviti. 15 2 1
Clash Posted March 14 Posted March 14 Je li ko prosao skoro autoputem NS-BG sad? Hoce ovaj moj klipam da krene za jedno sat vremena pa ako je neko isao je li sve ok, nisu nista blokirali?
mrd Posted March 14 Posted March 14 2 minutes ago, Nikola said: Nije fer da se tako izvuče. Najbolje ko Causevsku. Za mirnu tranziciju vlasti sa mladom i postenom osobom kao zamena, najbolje da ga strefi srcka i kabooom. Ne zelim to nikome, ovo je sad samo partija karata. 🙂 4 minutes ago, Clash said: Je li ko prosao skoro autoputem NS-BG sad? Hoce ovaj moj klipam da krene za jedno sat vremena pa ako je neko isao je li sve ok, nisu nista blokirali? sedaj sa njime i pumpajte. 🙂
Clash Posted March 14 Posted March 14 Ovo veceras mu dodje kao dnevna zurka za Novu godinu a sutra je docek. 1
Volter Posted March 14 Posted March 14 8 minutes ago, Clash said: Hoce ovaj moj klipam Ne vređaj omladinu matori prdonjo, pa i neka dobijem ban zbog ove uvrede. 6 3
Klotzen Posted March 14 Posted March 14 11 minutes ago, Clash said: Je li ko prosao skoro autoputem NS-BG sad? Hoce ovaj moj klipam da krene za jedno sat vremena pa ako je neko isao je li sve ok, nisu nista blokirali? Moj brat je krenuo iz NS ok 16h autoputem, kaže čisto ko da nema ništa u BG, na naplatnim rampama manja gužva. Tako da ako ima gde da noći neka ode večeras. Mada može da spava i u kolima ako ih ne ide više od dvoje 🙂 1
mrd Posted March 14 Posted March 14 starci more, ne dirajte omladinu. Pomozite im da urade ono sto mi nismo, a trebali smo. 1 2
Nikola Posted March 14 Posted March 14 Kakva energija dece skaču, pevaju smeju se posle toliko kilometara... gotov si bre smrdo jedna lažljiva i lopovska. 2 1 2 1
JohnnyDragon Posted March 14 Posted March 14 https://www.instagram.com/reel/DHMUaAlshyI/?igsh=NXh6NGtpcDN3OWY= Pumpaj!!!
Clash Posted March 14 Posted March 14 1 minute ago, Klotzen said: Moj brat je krenuo iz NS ok 16h autoputem, kaže čisto ko da nema ništa u BG, na naplatnim rampama manja gužva. Tako da ako ima gde da noći neka ode večeras. Mada može da spava i u kolima ako ih ne ide više od dvoje 🙂 Pisao sam vec ovde da su me ispalili za prevoz u subotu. Od tada su promenili jedno 45938 varijanti kad ce ici i koliko ce ih ici. Na kraju kaze da imaju neki stan u BG ( nadam se da je tako) i kaze opusteno, cucemo se. Sledeci odgovori na majcine poruke ce verovatno biti ok, da, ne, ok, ok, ne smaraj, ok… 1 2
Tom Bombadil Posted March 14 Posted March 14 (edited) Nego radi li taj bla bla car još uvek? Edited March 14 by Tom Bombadil
Klotzen Posted March 14 Posted March 14 Izgleda se nešto događa kod ćacilenda. Evo pink zakazao specijalku u 22h.
shonke Posted March 14 Posted March 14 2 minutes ago, Clash said: Pisao sam vec ovde da su me ispalili za prevoz u subotu. Od tada su promenili jedno 45938 varijanti kad ce ici i koliko ce ih ici. Na kraju kaze da imaju neki stan u BG ( nadam se da je tako) i kaze opusteno, cucemo se. Sledeci odgovori na majcine poruke ce verovatno biti ok, da, ne, ok, ok, ne smaraj, ok… PUMPAJ CLASHE JUNIORE!!! 7 minutes ago, JohnnyDragon said: https://www.instagram.com/reel/DHMUaAlshyI/?igsh=NXh6NGtpcDN3OWY= Pumpaj!!! Ja mislim da sad ima jedno 100k ljudi na ulicama po BG!!! 3 minutes ago, Klotzen said: Izgleda se nešto događa kod ćacilenda. Evo pink zakazao specijalku u 22h. Na kamerama naxija se ne vidi ništa. Javljam sa lica mesta, uskoro kreće kolona od sa zvezdare. 2 2
Kooineeperk Posted March 14 Posted March 14 4 minutes ago, Klotzen said: Izgleda se nešto događa kod ćacilenda. Evo pink zakazao specijalku u 22h. "Obojena revolucija", bla bla bla "provokacije, uvrede" bla bla bla "policija ih eto cuva"... Nista se nije desilo. 1 2
Čvarkov Posted March 14 Posted March 14 https://n1info.rs/vesti/vlada-izmenila-uredbu-intervetnoj-jedinici-sira-ovlascenja-i-vise-opreme/?fbclid=IwY2xjawJBdjxleHRuA2FlbQIxMQABHWzMNQs_n6zqP01NgHvu2-V1Yz8uKl3ZLZg-RUzvD8oK5nDPi0VORc3rMg_aem_X0lDN1n2Rlq-lAnCAwQsmQ https://n1info.rs/vesti/studenti-iz-kragujevca-ostali-bez-prevoza-do-beograda-bia-skinula-tablice-sa-autobusa/?fbclid=IwY2xjawJBY65leHRuA2FlbQIxMQABHZWsNc0TH9GjxVywH8Ke-pqbk6uJJw9EdMPSPVoGfo_41XtfDJodMshESA_aem_oxl0BixQa5n1oiKjTpt6Kg Ambasada Rumunije je zatražila izvinjenje od Informera zbog njihove vesti da Rumuni planiraju da pljačkaju stanove po Beogradu tokom protesta. https://n1info.rs/vesti/doktorka-ucenjuje-roditelje-tesko-bolesne-dece-podrska-cacijima-zbog-terapije/?fbclid=IwY2xjawJBa-tleHRuA2FlbQIxMQABHZQDutIvLUSaFzYJwsvt6hQgM1KzE9uIuL2fsiAoXjuSM-ilMBAfvMjqvQ_aem_u_VrlxcA2quRl6nkilD64w Ceo dan sam završavao obaveze koje sam imao za ceo vikend pa eto iznad par linkova i vesti na koje sam naleteo, a mislim da nije bilo ovde. Uspeo sam sve da završim da bih mogao sutra da ispratim forum, vesti, uživo proteste, društvene mreže. Jbg, trenutno nisam bio u mogućnosti da dođem u Srbiju i da vam se pridružim pa mi ostaje da serem na forumu i pumpam od kuće. A studentima još jednom svaka čast na svemu što su uradili do sada kao i svima vama koji posećujete ovaj naš kutak i pružate im podršku kad i gde god možete. Verujem da ste svi trenutno u ovom raspoloženju, još jednom spavate i kreće jako pumpanje: Želim vam sreću i da budete bezbedni! 5 7
implant Posted March 14 Posted March 14 (edited) Sve puno od Slavije do Terazija, nema šanse da se od Londona probijem na mesto dočeka. Tj. ima, ali uz ozbiljno guranje. Edited March 14 by implant 2
Plavi Dres Posted March 14 Posted March 14 (edited) Ima snimak bežanije iz Ćacilenda. Objafio ZLF na mrežama. Edited March 14 by Plavi Dres 3 10 1
mrd Posted March 14 Posted March 14 4 minutes ago, Čvarkov said: Ambasada Rumunije je zatražila izvinjenje od Informera zbog njihove vesti da Rumuni planiraju da pljačkaju stanove po Beogradu tokom protesta. Treba da im se posteno napominju familije. P.S. Posle delimo plen. 🙂 1
Drug Crni Posted March 14 Posted March 14 7 minutes ago, Čvarkov said: Ambasada Rumunije je zatražila izvinjenje od Informera zbog njihove vesti da Rumuni planiraju da pljačkaju stanove po Beogradu tokom protesta. Hvala DJV što im je ovom izjavom navukao Lauru Koveši na vrat 1 9 7 2
shonke Posted March 14 Posted March 14 Nisam bio u KG kod mekovog solitera ali je kg omladina prošla pred mog solitera na zvezdari! Oni su se sastali sa decom iz šeste bg gimnazije sad ce da krenu ka centru. Ima jedno hiljadu ljudi ovde! Evo plačem, pičkaa sam, dok gledam ovu decu sad. Idem opet do centra uporedo sa njima. Traka na bulevaru ka cvetku ide saobraćaj, SVI TRUBE. Slike kasnije. PUMPAJ BREEE 9 7
Recommended Posts