Clash Posted Saturday at 11:53 AM Posted Saturday at 11:53 AM 20 minutes ago, Drug Crni said: Evo,Hohštapler upravo najavio da je "sledeće subote kraj" Pa moze biti samo njegov kraj posto studenti kazu da je kraj kad oni kazu. A nemam uopste dilemu kome da verujem. 1
Smrtokapa Posted Saturday at 11:57 AM Posted Saturday at 11:57 AM "Nemoj da je neko spustio tenzije." Malo treba razmisliti i šta ovo može da znači. Najveće moguće spuštanje tenzije bi bilo pretvaranje potencijalne energije u kinetičku i da onda ta energija ne postigne ništa. Mislim da nenadležni priželjkuje scenario nalik onom iz 2020. Znači fizički sukobi 15. marta, napadi na policiju, primena represivnih mera, uništen centar grada i da se svi probudimo 16. marta a ovi nam se ponovo obrate sa informera i pinka. Treba njih juriti po ulicama, a ne zaletati se na žandarmeriju ili tako nešto. Sledeće subote treba da se desi nešto što će da označi kraj ove faze i prelazak u sledeću, gde će moći da se nastavi pumpanje i podizanje tenzija. Sa ovim buđenjem malih mesta po Srbiji probijena je prva linija njihove odbrane, ali ono što se napada je jedna tvrđava sa nekoliko nivoa bedema. Potkopavaj! 9
implant Posted Saturday at 12:21 PM Posted Saturday at 12:21 PM Ostaviću Giorgiu Balonni ovde, nek se nađe: 1
DameTime Posted Saturday at 12:44 PM Posted Saturday at 12:44 PM Kakav s/o za Anu Nikolić sada transparentom: UMESTO POKLONA ISPUNI ZAHTEVE I ODLAZI 😇 2
Урош19 Posted Saturday at 04:22 PM Posted Saturday at 04:22 PM (edited) Kakva briljantna ideja našeg vrhovnog vođe, sad je uspeo da blokira i NBG do ko zna kad Edited Saturday at 04:22 PM by Урош19
Helena Posted Saturday at 04:44 PM Posted Saturday at 04:44 PM Tviter piše da je Šarović odveden u urgentni. Ima snimak saniteta.
srlepajce Posted Saturday at 05:07 PM Posted Saturday at 05:07 PM vi ste mi delovali kao neki docent 🤣 13
Constantin Posted Saturday at 06:40 PM Posted Saturday at 06:40 PM Interesantno...većina šatora ... isti model...a svi iste starosti. Tek raspakovani 1
Kooineeperk Posted Saturday at 07:06 PM Posted Saturday at 07:06 PM 25 minutes ago, Constantin said: Interesantno...većina šatora ... isti model...a svi iste starosti. Tek raspakovani Iste zastave imaju, postavljeni isti stubovi grejaci na plin (da se 'cke ne posmrzavaju)... 2
srlepajce Posted Saturday at 07:39 PM Posted Saturday at 07:39 PM Ovo da se skandira J.bo vise ono vpdru 4 1
DJ_Vasa Posted Saturday at 07:43 PM Posted Saturday at 07:43 PM 18 minutes ago, Helena said: Ne znam koliko je sve ovo pouzdano. Prema izjavi deluje sasvim živahno i zdravo: https://n1info.rs/vesti/pusten-nemanja-sarovic-ne-idemo-vise-kod-caka-idemo-na-trg-kod-pravih-djaka/
Drug Crni Posted Saturday at 07:45 PM Posted Saturday at 07:45 PM Sve što im kopni autoritet,razvodnjava jačinu;sve što talasa naprednjačku zamućenu vodu - korisno je. Pa i hapšenje Šarovića i možebitni igrokaz sa eventualnom policijskom brutalnošću. Šarović,naravno,sve ovo ne radi zbog toga što veruje u demokratiju i slobodu,već zbog lične osvete prema Oskaru. Ali,u tome im pravi pičvajz. Da li ga neko polako ovim putem priprema za neko jako lice opozicije ili neke nove vlasti? Nije nemoguće..podvaljivalji su nam već kukavičja jaja,ovo ne bi bilo prvo. Još ako je radikalsko koje Srbi vole.. No,da ne idem (trenutno) nepotrebno u tom pravcu. Planiram da dođem sledeće subote u Beograd. Mora nas biti bar 300k na ulicama.Neka velika institucija/ustanova se mora "uzeti". Cenim da je najveća šansa za RTS. Mislim da je tamo većina zaposlenih za promene. Jer,masa sama po sebi,bojim se,neće biti dovoljna..moraće biti neka akcija ovog tipa. Takođe,mislim da treba skandirati samo jednu jedinu stvar: Uhapsite Vučića!! Iz stotina hiljada grla. Samo to. To bi moglo da pokoleba deo policije. Možda natera neki deo BIA da krene protiv njega? Da me shvatite pogrešno. Ja ovo pišem iz sopstvene vizure šta bih voleo,a koliko-toliko deluje ostvarivo. Pitaju se studenti najviše. Danas na protestu čuh da planiraju proširenje svojih zahteva..ne znam. Znam da je sutra 09.mart. Pa onda 12. Pa 15. PUMPAAAJ!!! Edit:dok pisah post,Srle bio brži 10
Janne240 Posted Saturday at 07:48 PM Posted Saturday at 07:48 PM Samo Dole diktator - politicari na robije! to naravno nije poruka od studenta ili samo studenata. Danas je bilo sjajno na ulicama Smedereva, pozitivna energija, od blokade i 15 minuta tisine, tokom setnje gradom i malog hepeninga u samom centru. Neka se samo razliva toplina i stvara energija koja nece stati ni 15. marta sve dok Hulja ne tresne u slomu svoje plutokratije, nepotizma i sebeljublja! 5
Helena Posted Saturday at 07:55 PM Posted Saturday at 07:55 PM 11 minutes ago, DJ_Vasa said: Prema izjavi deluje sasvim živahno i zdravo: https://n1info.rs/vesti/pusten-nemanja-sarovic-ne-idemo-vise-kod-caka-idemo-na-trg-kod-pravih-djaka/ Isti portal piše da je bio u urgentnom, dakle vrv je istinita slika, da je bio na kratkom monitoringu.
fancy Posted Saturday at 07:59 PM Posted Saturday at 07:59 PM (edited) Večeras u Smederevu ludilo i prelepota: ♥️ Kako je počelo: Kako se dogodilo: Edited Saturday at 08:01 PM by fancy 10 2 1 2 1
Constantin Posted Saturday at 08:07 PM Posted Saturday at 08:07 PM 6 minutes ago, fancy said: V I Z I O N A R !!!!! 3 1
JohnnyDragon Posted Saturday at 08:08 PM Posted Saturday at 08:08 PM 8 minutes ago, fancy said: Večeras u Smederevu ludilo i prelepota: ♥️ Kako je počelo: Kako se dogodilo: Jovo, ti si?
implant Posted Saturday at 08:28 PM Posted Saturday at 08:28 PM 15 minutes ago, Constantin said: Slika je lepa, ali treba uzeti u obzir da su spustili štitove i podigli vizire tek posle izvršenog zadatka, obezbeđenja i ispraćanja poslednjeg automobila i autobusa sa Vučićevog mitinga. Ponavljam, sve to lepo izgleda, da je sreće da tako bude uvek, ali suštinski ne govori mnogo. 2
Constantin Posted Saturday at 08:32 PM Posted Saturday at 08:32 PM 3 minutes ago, implant said: Slika je lepa, ali treba uzeti u obzir da su spustili štitove i podigli vizire tek posle izvršenog zadatka, obezbeđenja i ispraćanja poslednjeg automobila i autobusa sa Vučićevog mitinga. Ponavljam, sve to lepo izgleda, da je sreće da tako bude uvek, ali suštinski ne govori mnogo. Meni fokus bio na "jurili smo botove" ovaj twit sa podignutiom vizirima me ne dojmi. Ne verujem ja njima il...oni se "okrenu uz narod" tek kad im dodje dupe uza zid. 1
implant Posted Saturday at 08:36 PM Posted Saturday at 08:36 PM (edited) 3 minutes ago, Constantin said: Meni fokus bio na "jurili smo botove" ovaj twit sa podignutiom vizirima me ne dojmi. Ne verujem ja njima il...oni se "okrenu uz narod" tek kad im dodje dupe uza zid. Izvini, ja video u tvom kvotu Fensijevog posta link do Policija spustila štitove na X-u i sliku Jova Bakića , pa reko' da reagujem. Edited Saturday at 08:37 PM by implant 1
Janne240 Posted Saturday at 08:41 PM Posted Saturday at 08:41 PM ma to su sitne varnice, smicalice... tek da se slika neka tzv represalija. Letela su jaja i psovke bilo je necega ali daleko da je jurnjava po ulicama...nedajbože po Rumunskom scenariju s kraja 80tih.
Recommended Posts