Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 7/1/2022 at 3:44 PM, alcesta said:

Ko je to?

RTS-ov stalni dopisnik iz Čikaga, ovaj put i "specijalni izveštač" sa Vimbija. 

Izveštaji su mu komedija

• Thanks 1
Posted (edited)

Marijin smisao za humor :classic_ninja:

Kaže ovaj na SK vestima da Anisimova igra protiv Francuskinje Han, pri čemu ime lepo piše na ekranu :classic_rolleyes:

Edited by alcesta
Posted

Jeste, on je.

Inače, sad sam gledala njegov profil, nisam našla na tirade o Nikovom nasilju, dok je Zvereva ubijao sa tekstovima.

Doduše, ova cura se i obratila sudu, ne novinaru.

Inače, Anglosaksonci se ponašaju kao da je ženskim finalom W završen.

• 3 weeks later...
Posted

Nije normalan ovaj što je prenosio finale Kicbila. Počeo da hvali ceremoniju kako je to možda jedini turnir gde nema dosadnih govorancija nego su igrači u fokusu. Prvo sam pomislila kako očigledno Vimbldon ne gleda jer su mi prva asocijacija bili govori sponzora, a on umesto toga od svih primera izvadio kako nema potrebe da se zahvaljuju skupljačima loptica :frusty:

Posted

"Kakvo zadiranje u privatnost. Dobro je da on nije drzao telefon i otvorenu galeriju,nego ona koja je slikala selfi". :Hail:
Visko u trenutku kada kamerman u Umagu zumira telefon jedne devojke koja je bila sa momkom.

Mozda je ovakav,mozda je onakav..Visko je za mene komentatorski genije. Bio i ostao.

• Like 1
Posted

Ja već ne znam kako stati ovome na kraj:classic_rolleyes:

Naslov je "Srbija joj ovo oprostiti neće" a reč je o Lauri Klark, onoj što ju je Novak pogodio.

Em je naslov takav, em je verovatno lažni profil (ima 250 folovera) em je sam tvit napisan 2017...Al eto, moj klik su dobili:classic_rolleyes:

https://www.novosti.rs/sport/tenis/1141468/novak-djokovic-najnovije-vesti-jues-usopen-diskvalifikovan-linijski-sudija-voli-rafu-rafael-nadal-fotografije-tenis-sport

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Viško non stop priziva da Kirgios napravi neki skandal, nedostaje mu onaj njegov stari temperament. Nema veze što je imao fenomenalnih poena, zna se zašto je dobar za tenis :classic_ninja:

Edit: a po ovom nesrećniku koji trenutno prenosi meč igraju MonfiLs i Krisi :frusty:

Edited by alcesta
  • Tuzno 1
  • 2 weeks later...
Posted

Gill Gross 

When I was a US Open ballboy in 2013, I worked a juniors match between Tommy Paul and Borna Coric. Afterwards, I told a crew member that Coric's backhand "is like Djokovic." And he laughed in my face. I still think about this. That take wasn't so bad at all.

FaZpva6UsAEUjaN?format=jpg&name=small

It's so cool that someone uploaded a YouTube video of me ballboying in slow motion

• Ha-ha 1
Posted

Ne znam šta da kažem na ovo, sem da je taj dan bilo Preobraženje :lol_2:

Doduše, odmah se i ogradio sa statistical  i odmah su smislili klepanicu MSOAT pa je još smešnije.

• WOW 1
Posted

Opelka opeglao Bena na tw-nije mu jasno zašto mu dopuštaju da ide na KZN :lol_2: 

Kazao mu i da mrzi Novaka.

Opelka ima minjone ili šta već voli od mene ❤️

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Legnem ja sinoc u krevet i reko' da pogledam nesto tenisa na miru..kad ono na ES1 neki zenski dubl,a na ES2 - nista...repriza nekog meca od prethodnog dana.. :furious: Ja razumem da im je cilj da sto vise ljudi privuku kupovini Plejera,ali bas buvljacki manir od velike tv kuce..

Posted

To sam i ja sinoc isto pomislila, nisam mogla da verujem da pustaju snimak i zenski dubl, a u tom trenutku je bilo singl meceva :thumbdown: