Besni lala Posted Saturday at 11:36 AM Share Posted Saturday at 11:36 AM Nešto nisam puno razmišljao o Kiz, doduše. Sećam se da ima konjaste prednje zube i uprkos tome - divan osmeh - baš iz duše Nema puno dimenzija u igri, bar ne za moj ukus - ali ipak radi posao kad treba. Mnogo gore od nje su osvajale velike titule, a ona je tu već dugo i ne mali broj puta na samoj ivici da uradi nešto veliko. Super. Malo mi je žao što je baš protiv Arine, ali ne biraš protivnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted Saturday at 11:36 AM Share Posted Saturday at 11:36 AM U 90% slucajeva publika zvizdi igracu kad preda mec, ali je strasno sto su to uradili Djokovicu I nemojte ubacivati Federera u pricu jer on nikad nije predao mec, cak i po cenu da pukne set sa 6:0 na svom najomiljenijem turniru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted Saturday at 11:37 AM Share Posted Saturday at 11:37 AM 25 minutes ago, Mina D. Harker said: Mali off i brejk, povodom Australijanaca koje generalno gotivim, pop-kulturno gledajući, ne poznajem nijednog lično. Možda su malo divljina, ponekad? Jedna anegdota iz života, svedočila sam kako na jednom stranom forumu bezobrazni Englez sprda mladu Australijanku: - Sheila, Australija je zemlja osuđenika i kriminalaca (convicts) Ona mu odgovara: - Mate, ne zaboravi odakle su ti osuđenici došli! Eto, ne znam što sam ovo ispričala, ali ne može da škodi. True that - što bi rekla današnja mladež. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted Saturday at 11:42 AM Share Posted Saturday at 11:42 AM (edited) Djokoviceva sportska veličina,utkana čvrsto u ingenijalnost i autentičnost njegove ličnosti u svetu sporta a poslednjih par godina i svetskog društva od kada je politika počela da ima najsnažniji uticaj na sport još od prvih Olimpijskih igara savremenog doba, a tenis specifičan jer se stare tradicijie još drže barem u mainstreamu, osigurali su mu veliki broj poštovalaca ali i osporavatelja To je tako, i kroz istoriju mnogi geniji u svojim oblastima su bili osporavani od strane mediokriteta dok su stvarali. A mediokriteti su često veoma glasni, najčešće iz ličnog osećaja niže vrednosti Scena gde manjina negoduje zvižducima nakon što nije mogao da nastavi borbu za F je baš to- Mediji su naravno za potrebe klikova dodali dramatiku.Šampion je pozdravio sve na izlasku 35 minutes ago, Besni lala said: E ćao drugari ... Pa to Kiz osvojila Super, baš mi je drago. Drago devojče Milo mi je , nekako je uvek bila tu , skromna udaračica, vredno radeči na svom tenisu . I evo je GS šampionka! Edited Saturday at 11:45 AM by Keira 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted Saturday at 11:51 AM Share Posted Saturday at 11:51 AM (edited) 16 minutes ago, Boxy said: U 90% slucajeva publika zvizdi igracu kad preda mec, ali je strasno sto su to uradili Djokovicu I nemojte ubacivati Federera u pricu jer on nikad nije predao mec, cak i po cenu da pukne set sa 6:0 na svom najomiljenijem turniru. Bohu Jeste strašno gledajući kontekst. Možda je zaslužio nekim ranijim postupcima kao što@delgado misli - i ne kažem ... ali ipak, to im je verovatno najtrofejniji i arguably najveći šampion koga su imali prilike da vide za svog veka. Zviždi ako hoćeš - ali to postiže samo kontraefekat i govori više o tebi. Saša, Rodik i verovatno veći deo teniskog sveta ni za sekundu nisu razmišljali na čiju stranu će stati I izvni što to moram da kažem - ali na ovu temu, za ovaj događaj konkretno - više poštujem njihovo mišljenje. I ako ćemo pravo - nije Federer predao nijedan započet meč... ali bilo je predaja svakako. Ko Voldemorta - nećemo da ih spominjemo. Što je ok. Voleo bih samo da i Novak ima sličan tretman. I #leave @Helena alone .. jeste da nisam fan njenih pisanija na bilo koju temu - ali jbga baš ste je napenalili, a vidite kakva je - ne ume da oćuti. Please? Edited Saturday at 11:54 AM by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted Saturday at 12:37 PM Share Posted Saturday at 12:37 PM Kako se nije zviždalo džemperku na završnom mastersu 2014? Ili ste već postali dementni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 12:43 PM Author Share Posted Saturday at 12:43 PM @Besni lalaAj nemoj me braniti, molim te-ko je koga napenalio, niti tražim fanove. Boxy upravo daje kontekst onome što sam pominjala. "Ne petljajte Federera..." E pa Novak ga je upetljao i te kako, još od meč lopti na USO 2010. i onog kiselog intervjua gde je govorio kako eto tako postoje neki igrači i "on koji radi... bla bla bla"... Ni Rafa nije bio pretnja, njemu su odmah zalepili clayboy a on je to i prihvatio, pa ni finale Vimbldona više nije video od 2011. Uglavnom, klepao ih je kako je stigao i više nije bio simpatičan, nego partibrejker. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 12:49 PM Author Share Posted Saturday at 12:49 PM 7 minutes ago, Dracarys said: Kako se nije zviždalo džemperku na završnom mastersu 2014? Ili ste već postali dementni? Ma uopšte nije bitno što su zaboravili, izabrali da zaborave, šta znam, bitno je to licemerje kako je strašno i nije zaslužio. Strašno jeste i nije zaslužio, ali gotovo, ti sad koji ga brane tipa Martine i Mekinroa su dobrano učestvovali u tome-Mekinro je u prenosu rekao "niste mu valja poverovali" (za povredu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted Saturday at 12:58 PM Share Posted Saturday at 12:58 PM 9 minutes ago, Helena said: @Besni lalaAj nemoj me braniti, molim te-ko je koga napenalio, niti tražim fanove... Tačno. Doduše, ne možeš nikome da zabraniš da bude tvoj fan... čak ni na diskusionom forumu. Dok poštujem pravila istog - žao mi je. Ipak,ne znam te, a na osnovu tvog pisanja voleo bih da to i ostane tako Tako da... sve ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Saturday at 01:29 PM Author Share Posted Saturday at 01:29 PM 1 hour ago, Keira said: Djokoviceva sportska veličina,utkana čvrsto u ingenijalnost i autentičnost njegove ličnosti u svetu sporta a poslednjih par godina i svetskog društva od kada je politika počela da ima najsnažniji uticaj na sport još od prvih Olimpijskih igara savremenog doba, a tenis specifičan jer se stare tradicijie još drže barem u mainstreamu, osigurali su mu veliki broj poštovalaca ali i osporavatelja To je tako, i kroz istoriju mnogi geniji u svojim oblastima su bili osporavani od strane mediokriteta dok su stvarali. A mediokriteti su često veoma glasni, najčešće iz ličnog osećaja niže vrednosti Scena gde manjina negoduje zvižducima nakon što nije mogao da nastavi borbu za F je baš to- Mediji su naravno za potrebe klikova dodali dramatiku.Šampion je pozdravio sve na izlasku Milo mi je , nekako je uvek bila tu , skromna udaračica, vredno radeči na svom tenisu . I evo je GS šampionka! Zaista je baš zaslužila, sećam se finala sa Stivens, nikakve gorčine, sela je kod nje na klupu i slavila sa njom. Divna je bila ta scena ❤️ I ja ise sto od srca radujem. Nisam gledala meč, radila sam, pa ću večeras pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted Saturday at 01:41 PM Share Posted Saturday at 01:41 PM Stigla da odgledam polovinu odlucujuceg seta. Odlicna je bila,kako je samo popravila BH,koji je ranije izvodila kao I sve udarce uostalom,baseball palicom. Plakala je od srece sedeci na klupi cekajuci dodelu trofeja.Dirljiva scena I kako je trener i suprug Born Frantangelo bivsi teniser ponosan na nju! Lepa sportska prica,imala je Keys dosta povreda,mentalitet choker je pratio dugo,ali uspela na kraju da se upise u istoriju kao GS sampionka! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted Saturday at 02:20 PM Share Posted Saturday at 02:20 PM Ne samo bekhend, nego i ritern koji joj je i doneo titulu. Njime se izvukla u polufinalu kada je spasavala ML i pravila ribrejk za odlucujuci TB, dans takodje nekoliko sjanih ritern ali se izdvajaju oni u poslednjem gemu koji su joj doneli pobedu. Da dodam i dva neverovatna sevisa kod 7-8 u cetvrtak, kojih nije bilo tokom treceg seta do tada. Bas sve suprotno od onoga sto ju je krasilo do ovog turnira. Sazrela da bude sampionka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted Saturday at 02:27 PM Share Posted Saturday at 02:27 PM Secam se msm 2023 na travi Eastbourne-a iskoristila je neku od 9/10 MP u TB protiv pusherke DK ,spektakularne greske i winneri!Mislila sam na svakoj ako sad pukne,nista od titule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted Saturday at 04:51 PM Share Posted Saturday at 04:51 PM I meni bas drago zbog Medison! 👏👏👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted Saturday at 04:52 PM Share Posted Saturday at 04:52 PM Nisam gledao veci deo danasnjeg, ocigledno jako kvalitetnog finala, ali je poslednjih par gemova bilo izuzetno uzbudljivo, i mec je mogao da ode i na jednu i na drugu stranu. Ali onaj finalni poen na servis Beloruskinje je Kiz odigrala za udzbenike, bilo je tu i malo srece sa onom linijom, ali chapeau camarade na koji nacin je izbacila protivnicu sa terena i vinerom u drugi ugao zavrsila posao. Svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted Saturday at 06:09 PM Share Posted Saturday at 06:09 PM Bravo za Amerikanku. Bilo mi je u pocetku svejedno, ali je onaj mamlaz na Eurosportu toliko navijao za Beloruskinju da me naterao da navijam za Amerikanku. Djokovic... Sasa je rekao sustinu, kako na samom terenu odmah posle predaje, tako i kasnije pred novinarima. A sta kazu antinovak drustvanca sa drustvenih mreza... Koga zabole. A kralj elegamcije i modna ikona Vimbldona? Jedno je početi mec pa predati, drugo je ne izaci uopste na meč iz straha od debakla. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Nadam se da ce Sascha spasiti tenis danas. A i zasluzuje taj slem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Zverkov raspad kad mu vreme nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 19 hours ago Share Posted 19 hours ago Kako Igra Janik, auu 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 2 hours ago, Losmi17 said: Nadam se da ce Sascha spasiti tenis danas. A i zasluzuje taj slem. Bas nemas srece,jedan otisao,drugi jos grdji se pojavio 😆 A Zverev je katastrofalan,ovaj se poigrava sa njim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Ne znam da li je Zverevu problematicniji BH ili FH. Nekako ga servis drzi u ovom setu,na staklenim nogama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 30 minutes ago, Keira said: Bas nemas srece,jedan otisao,drugi jos grdji se pojavio 😆 A Zverev je katastrofalan,ovaj se poigrava sa njim! Grozan je Siner, al ne brinem...tu je Karlitos. Edit- evo i po kolicini srece podseca na onu spansku posast. Lagano je ovaj poen u tb odlucio mec. Edited 18 hours ago by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Nisam sigurna da Alcaraz ili neko drugi ima veze sa time ali dobro Kao ona prasica od neca Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Jedna svinja je odlucila drugi set, ali Zverev mora da napravi i neki brejk tokom meca, ako misli da makar produzi ovaj mec u cetiri seta. Da se razumemo, i u onom mecu u petak, nije Zverev bio bolji igrac na terenu, Novak je napravio dva velika kiksa u taj-brejku i nije iskoristio svoje brejk lopte. Sem konstantnosti koje ima sa rezultatima, ja nisam primetio neki drugi kvalitativni skok u njegovoj igri da bi mogao da parira pre svega Sineru, ali i Alkarazu, pa i Novaku u velikim mecevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Ja mislim da više Zverev nema glavu za GS finala, nego što on nema igru za njih, jer vodi u h2h protiv Alkarasa i Sinera. Treće Zverevo izgubljeno GS finale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts