jevrem69 Posted Wednesday at 11:58 AM Share Posted Wednesday at 11:58 AM 22 minutes ago, JPM said: Siner je sve jači, to je fakat, i tek će da dominira. Alkaraz je pre 3 godine bio bolji nego sad, ali to je njegov problem. Nije napredovao. Pre dve godine sam se opasno zabrinuo da ne uzme 30 GS, ali ovo kako sad izgleda baš teško će i do 20. Siner jeste malo kasno procvao, ali sad je bar 20-30% bolji od Alkaraza. Novak je tu negde...između njih. Deluje da samo on može da dobije Sinera, ali i to će biti vrlo teško. U finalu, ako do toga dođe, Siner je jasan favorit. E sad, to što je Siner radio mu baš baca mrlju na karijeru. Ja sam imao simparije ka njemu ali ne više. Sad i nemam za koga da budem nakon Noleta. Ako ga budu suspendovali u aprili barem na par meseci, on ce izgubiti jos jednu godinu, a na RG i na W on sigurno ne bi ni bio prvi favorit za osvajanje turnira. Sada je vazno da ga neko zaustavi ovde, bio to Novak ili Zverev 🤗. Dobra stvar u celoj toj prici na duzi rok, je sto je samo donekle Alkaraz kompletan igrac na svim podlogama, dok se za Sinera to svakako ne bi moglo reci za sljaku, pa donekle i za travu, tako da niko od njih nece biti u prilici da uzima po 3-4 Slema godisnje .............................. Novak mora da pokusa da uzme barem jos dva Slema i da se sigurno zacementira za vjeki vjekova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 12:00 PM Share Posted Wednesday at 12:00 PM Ja sam 99% siguran da neće dobiti nikakvu suspenziju. Nema tu šta da se debatuje, rasprava nije da li je neko slučajno ili namerno imao nedozvoljene supstance u telu. Fakat je da je imao. Dakle, ako je pravde, on mora da odleži, a koliko je pitanje olakšavajućih okolnosti. Ali ja mislim da se bukvalno čeka da se prašina slegne, da se izbaci neko smešno saopštenje i nikome ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Wednesday at 12:01 PM Share Posted Wednesday at 12:01 PM Ne verujem da sam preterao. Evo ti jos neki iz glave: Federer - Juzni 17-0 Federer - Ferer 17-0 Borg - Gerulaitis 17-0 Lendl - Majote 17-0 Lendl - Gilbert 16-0 Federer - Nieminen 15-0 Federer - Kolsrajber 14-0 Djokovic - Sardi 14-0 Federer - Felisijano Lopez 13-0 To ti je vec preko 10. I sigurno ima jos Djokovic i Federer bar 2-3 igraca preko 10-0, verovatno i Nadal, Borg i Lendl. Ima sigurno 20-ak meceva koji su bar ovako lobsided kao Siner - Minor trenutno, sto ne znaci da Siner nece ovog jos vise ubijati u buducnosti, ali trenutno sigurno nije ni blizu top 10. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 12:02 PM Share Posted Wednesday at 12:02 PM E pa svaka čast na trudu. I stand corrected. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted Wednesday at 12:02 PM Share Posted Wednesday at 12:02 PM Po meni je Demon rejtovan bas onako kako treba da bude. Nize rangirani igraci uglavnom skupljaju gemove protiv njega, dok on skuplja gemove protiv bolje rangiranih igraca. Odlican primer igraca koji je zahvaljujuci tome sto je konstantan sa osnovne linije uspeo da postigne to sto jeste, ali sa druge strane nema apsolutno nikakvo oruzje da bi zapretio kvalitetnijim igracima od sebe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Wednesday at 12:03 PM Share Posted Wednesday at 12:03 PM (edited) Isto znam da Raonic nije dobio Novaka nikad a igrali su verovatno 10+ puta, Sepi isto, Berdih ima isto neki nebulozan skor sa Kevinom Andersonom ali sve bih to morao da proveravam. Mislim da je Robredo dobio Rodika jednom ili nijednom, a sve je to 10+ meceva sigurno. Federer bi isto bio tipa 16-0 protiv Soderlinga ali izgubio je mec na RGu 2010. kad je Soderling vezao dva finala. Moze ovo sve verovatno da se nadje negde. Sad gledam dalje, zanimljivo je ovo, Nadal - Almagro i Kolsrajber 15-1, Federer - Sepi 14-1, Nadal - Dimitrov 13-1, Djokovic - Stepanek i Troicki 13-1, Federer - Karlovic 13-1, Djokovic - Gaske 13-1, Federer - Robredo 11-1, Djokovic - Dimitrov 12-1, Djokovic - Simon 11-1, Nadal - Svarcman 11-1.... Sigurno se nisam setio nekih. Edited Wednesday at 12:10 PM by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted Wednesday at 12:07 PM Share Posted Wednesday at 12:07 PM 10 minutes ago, McLeod said: Verovatno nije ni u prvih 10. Djokovic jedini ima 20-0 u istoriji, ali ako gledamo kompetitivnost, bilo je jako teskih meceva protiv Monfisa. Za mene je Nadal - Gaske najgori, 18-0, pritom je Nadal zavrsio taj dvomec sa 34 uzastopno osvojena seta. Poslednji set je Gaske uzeo 2008, ukupno 43-4 u setovima za Nadala. Znam da nije najveći skor, al polako, mladi su obojica. A Demon redovno pobeđuje slabije pa stigne do Sinera. E hvala za Gaskea, znao sam da je ružno ali ne ovoliko 🙂 Onda ima Demon još da spušta gaće u svlačionici dok ne prestigne Rišara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 12:11 PM Share Posted Wednesday at 12:11 PM Nemojte ga zvati Demon, daje mu opasnu konotaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Wednesday at 12:11 PM Share Posted Wednesday at 12:11 PM Ne mogu da zamislim da neko taj nivo dostigne iskreno, 34 izgubljena seta uzastopno je epic achievement. Nasao sam - https://www.ultimatetennisstatistics.com/record?recordId=H2HMatchesWinningPct Ovde ima nekoliko ljudi kojih se ne secam iskreno, i nekoliko iznenadjenja u smislu da se ne secam da je toliko lose - Moja - Visente 13-0 Agasi - Vejn Fereira 11-0 Kafeljnikov - Bjorkman 11-0 Ferer - Fonjini 11-0 Marej - Felisijano 11-0 Mekinro - Lekont 10-0 Edberg - Muster 10-0 Rodik - Melcer 10-0 Ima jos dosta da guli Demon 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Wednesday at 02:18 PM Author Share Posted Wednesday at 02:18 PM 2 hours ago, jevrem69 said: Ako ga budu suspendovali u aprili barem na par meseci, on ce izgubiti jos jednu godinu, a na RG i na W on sigurno ne bi ni bio prvi favorit za osvajanje turnira. Sada je vazno da ga neko zaustavi ovde, bio to Novak ili Zverev 🤗. Dobra stvar u celoj toj prici na duzi rok, je sto je samo donekle Alkaraz kompletan igrac na svim podlogama, dok se za Sinera to svakako ne bi moglo reci za sljaku, pa donekle i za travu, tako da niko od njih nece biti u prilici da uzima po 3-4 Slema godisnje .............................. Novak mora da pokusa da uzme barem jos dva Slema i da se sigurno zacementira za vjeki vjekova. Alkaraz nije napredovao ništa, naprotiv. I more ljudi tvrdi to isto. A po Tviteru se šuška se će Ivanišević kod Sinera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted Wednesday at 02:40 PM Share Posted Wednesday at 02:40 PM 20 minutes ago, Helena said: Alkaraz nije napredovao ništa, naprotiv. I more ljudi tvrdi to isto. A po Tviteru se šuška se će Ivanišević kod Sinera. Mozda nije napredovao, ali kada se pogleda, on je najkonstantniji igrac na svim podlogama, a na sljaci i travi bas odskace. Trenutno je Siner bolji i Novak jos uvek ima resenje za njega. On je i takav kakav je, neunapredjen po procenama strucnjaka i dalje glavni favorit i za RG i za W, Siner samo na betonskim slemovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted Wednesday at 03:08 PM Share Posted Wednesday at 03:08 PM Zar Goran nije tek počeo da radi sa Rybakinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Wednesday at 03:39 PM Share Posted Wednesday at 03:39 PM Imali su trial kao Djokovic i Marej. Mada je verovatno otisao jer je vratila Vukova koji je optuzen za "breaching WTA code of conduct". Ako je to bilo sa Ribakinom sto je vrlo verovatno imajuci u vidu da je trenirao od 2019, to sto ga ona vraca je izuzetno cudno. Ako nije, opet je cudno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Wednesday at 09:53 PM Author Share Posted Wednesday at 09:53 PM 7 hours ago, jevrem69 said: Mozda nije napredovao, ali kada se pogleda, on je najkonstantniji igrac na svim podlogama, a na sljaci i travi bas odskace. Trenutno je Siner bolji i Novak jos uvek ima resenje za njega. On je i takav kakav je, neunapredjen po procenama strucnjaka i dalje glavni favorit i za RG i za W, Siner samo na betonskim slemovima. Videćemo mi još to oko "samo betona". On je skupio dobru ekipu oko sebe i nastavlja da pažljivo planira. (Raskid sa Kejhilom je već ozvaničen početkom 2026.). Karlos se učaurio u zoni i ne mrda. Meni je to žao, jer ga više cenim i kao čoveka i kao igrača, ova klostbol priča mi je zauvek pokvarila Siner priču. Otuda moja opaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted Wednesday at 11:18 PM Share Posted Wednesday at 11:18 PM 11 hours ago, Darko said: Zato i kažem, podseća me na Noleta po dosta stvari: - Igra sa osnovne - Iste visine ko Nole - Kao klinac je skijao - Kasnije je sazreo Ali ipak, postoji jedna razlika - Novak je počeo da dominira kada je sredio zdravlje, ne verujem da je Sinner imao sličnih zdravstvenih problema. Videćemo, treba prvo Nole Zvereva da prebrodi. Nadam se da mu povreda neće praviti problema. Na prvi pogled Mogu da se složim sa 1. Viši od Novaka 4 cm, zvanočmo a moguče i još 1-2 cm da je izrastao u medjuvremenu Novak je skijao kratko rekreativno uz roditelje, ovaj dečko se takmičio na nacionalnom nivou u Italiji , bio odličan Djokovic je morao ranije da se posveti pro tenisu da bi se finansirao, Sinner počeo kasnije , biološki razvijenije telo Novak je još uvek najmladji teniser(20g) koji je igrao polufinala na sva 4 GS Sinnerov realni domet pre 2024 QF Slama. Sve dok nije dodao tih par km/h na servisu, FH, povečao mišičnu masu od skeleton like Na uslove u kojima je Sinner postao No.1, nepotizam ATP, doping nema osvrta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Wednesday at 11:20 PM Share Posted Wednesday at 11:20 PM On 1/21/2025 at 5:25 AM, Besni lala said: Samo hrabro drugare - doći će sigurno neko novi, još grđi Biće mu sigurno čast da ne navijaš za njega. Meni bi bila - gledajući tvoju pasiju,temeljitost i celokupno forumsko delo... Ti si bukvalno odrastao uz smora Živ bio mladiću i samo jako Na kog smora mislis ? Da nije deckic sa mog avatara ? Ziv bio lalo, takodje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Wednesday at 11:38 PM Author Share Posted Wednesday at 11:38 PM Šeltonova reč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted yesterday at 12:01 AM Share Posted yesterday at 12:01 AM 37 minutes ago, delgado said: Na kog smora mislis ? Da nije deckic sa mog avatara ? Ziv bio lalo, takodje. Drago mi je što prihvataš šalu. Na Đokovića sam mislio dragi drugare moj. Lebron je kul lik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted yesterday at 12:19 AM Share Posted yesterday at 12:19 AM (edited) 19 minutes ago, Besni lala said: Drago mi je što prihvataš šalu. Na Đokovića sam mislio dragi drugare moj. Lebron je kul lik. Nakon sto sam ti odgovorio, skontao sam ;D Pazi, nek udje u zapisnik da sam bio Novakov vatreni navijac od kad sam poceo pratiti tenis 07+08 i deo '09 dok nije dobio Janka na SO ;D Janko je preuzeo stafetu od W'08 nakon sto je dobio Rodju. U Kvinsu u mecu pred taj W Janko je i dobio Novaka (sto je samo potvrdilo losu formu Noleta jer je posle ispao od Safina u 2R a dobru Jankovu jer je dogurao do 2. nedelje) -> I ja sam bio u fazonu, au Nole, je l moguce da si izgubio od ovog Tipsarevica ? Tek kad je Nole ispao u 2R, bio sam u fazonu Pa sto sad da pratim ovaj Wimbledon hebeni, i onda se Janko probio. Secam se osminu finala protiv Tursunova sam gledao skoro do samog kraja i onda mi je polazio bus za more sa roditeljima. Upisao srednju tada. Bas sam se smorio sto je izgubio... Eto malo, walking down the memory lane. Tolike uspomene me vezuju za Djokovica, tenis, forumska druzenja, najvise sam ga gledao uzivo, doduse sve je to sada bilo tako davno... Pre 10 i vise godina 😕 Na Serbian Openu '11 sam gledao mec sa 2 tadasnje forumasice sa B92 Djokovic-Kavcic. Kad Kavcic dobije poneki poen, jedini ja pljeskam i vicem Bravooo i svi me gledaju onako izbezumljeno ne znaju sta se desava. Al fina teniska publika, niko mi ni ne dobacuje 😄 itd itd Edited yesterday at 12:20 AM by delgado 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted yesterday at 09:39 AM Share Posted yesterday at 09:39 AM Jel se zna u kom terminu igra Nolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted yesterday at 10:16 AM Share Posted yesterday at 10:16 AM Sutra ujutru u pola 5 po nasem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 10:40 AM Share Posted yesterday at 10:40 AM 12 hours ago, Helena said: Meni je to žao, jer ga više cenim i kao čoveka i kao igrača, ova klostbol priča mi je zauvek pokvarila Siner priču. Yep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted yesterday at 11:21 AM Share Posted yesterday at 11:21 AM 1 hour ago, Romantik said: Sutra ujutru u pola 5 po nasem. Dobro je, ne moram žrtvovati odlazak do APR Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted yesterday at 11:33 AM Share Posted yesterday at 11:33 AM Ognjen Milic (17) igra finale dubla. U singlu je stigao do 4R. Decko je iz Kragujevca, gledao sam ga vise puta uzivo i od malena je bio jako talentovan. Levoruk je, igra sa dosta spina. E sad, za seniore mu je definitivno potreban mnogo bolji servis i i dalje je premrsav. Recimo Krajinovic je u njegovim godinama bio cackalica, on je jos gori. Top 20 junior je trenutno, verovatno ce napredovati jos posle AO. Ne mogu da procenim domet u seniorima, ali ako uspe da izgradi muskulaturu top 100 bi trebalo da dodje a vise videcemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted yesterday at 01:20 PM Share Posted yesterday at 01:20 PM Keys se tipično povampiri jednom u sezoni..ove godine je to prvi Slam. Neverovatna teniska pojava je ona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts