Radoye Posted March 2 Author Posted March 2 31 minutes ago, JPM said: @Radoye kad pocinje? Prenos pocinje u podne po ovdasnjem vremenu (6 popodne kod vas), zelena zastava se ocekuje nekih pola sata kasnije. 1
JPM Posted March 2 Posted March 2 2 minutes ago, Romantik said: @JPM gde gledas? Ja nisam uspeo da nadjem stream nigde. Imam neku IPTV listu gde ima sky sports f1 Možda radoye ima neki link
Radoye Posted March 2 Author Posted March 2 Nemam linkove, sorry nisam ni trazio gledam na redovnoj TV Herta kurata sreca, stagod je moglo da podje naopako u boksu poslo je...
Radoye Posted March 2 Author Posted March 2 Uz'o Palu ispred Diksona koji je celu trku vozio bez radio-veze i prakticno sam kreirao sebi taktiku i Njugardena koji je drugu poziciju izgubio u poslednjem krugu da bi mu nakon prolaska kroz cilj nestalo i goriva. 1-2 Ganase, 3-4 Penski, 5-6 Andreti. Pato zbog probusene gume na samom pocetku trke morao jedan put vise u boks, Herta imao katastrofalan stop u kome dugo nisu mogli da zamene zadnji desni tocak a ispostavilo se da ni planirana kolicina goriva nije usla u rezervoar pa je samo par krugova kasnije morao opet da staje da dolije. Samo jedno zuto na samom startu trke kad je sredina grida usporila u krivinama 3-4 pa je na Sigela otpozadi naleteo Pauer a u guzvi je nastradao i ruki Luj Foster. Osim njih trojice odustao je i Markus Armstrong nakon bliskog susreta sa zidom u kome je ostetio zadnje levo ogibljenje. Mekloklin, Rozenkvist, Lundgard i grupa vozaca koji su startovali na crnim gumama i vozili dug prvi stint kladeci se na jos zutoga da odrade zelene gume izvisili zbog taktike... 1
Radoye Posted March 2 Author Posted March 2 https://racer.com/2025/03/02/palou-opens-title-defense-in-style-with-st-petersburg-victory/ Quote The Firestone Grand Prix of St. Petersburg saw Alex Palou lead the field of 27 drivers and 11 teams home to earn the first victory of the year. Palou crossed the finish line 2.867s ahead of second-place Chip Ganassi Racing teammate Scott Dixon as the duo secured a 1-2 for themselves and Honda. Team Penske’s Josef Newgarden held second until the closing lap but an electronics issue demoted him to third; he was the first driver home for Chevrolet.
JPM Posted March 3 Posted March 3 Gledao sam na preskoke, strim bio uzasan, stalno kocio. Jebem mu mater ako cu ovako da pratim sezonu... Indycar preko aplikacije ne daje da se gleda trka uzivo nego nedelju dana sa kasnjenjem, a live niko nije otkupio. Sranje.
Radoye Posted March 3 Author Posted March 3 5 hours ago, JPM said: Gledao sam na preskoke, strim bio uzasan, stalno kocio. Jebem mu mater ako cu ovako da pratim sezonu... Indycar preko aplikacije ne daje da se gleda trka uzivo nego nedelju dana sa kasnjenjem, a live niko nije otkupio. Sranje. Alternativa (kojoj ponekad i sam pristupam, ako sam putovao negde npr) je da torrentujes trku. Pojavi se obicno dan-dva kasnije. Bolje nego cekati nedelju dana. 1
Drago Posted March 3 Posted March 3 Kada nema live prenosa nije mi zanimljivo gledati reprizu cele trke. Dovoljni su extended highlight i tekstualni izveštaj sa trke ali nije to to kao kada trka ide live. Ne čudi što Arena Sport nije nastavila prenos Indycar jer su dobili F1 i MotoGP kupovinom Sport Kluba tj. njihovih prava na prenos. Šteta za Indycar jer sam više gledao njihovih live trka nego F1. 1
Radoye Posted March 3 Author Posted March 3 3 hours ago, Drago said: Kada nema live prenosa nije mi zanimljivo gledati reprizu cele trke. Dovoljni su extended highlight i tekstualni izveštaj sa trke ali nije to to kao kada trka ide live. Ako se dovoljno izolujes od medija da ne znas sta se desilo na trci isto je gledati snimak par dana kasnije kao da gledas prenos. Samo, u danasnje vreme kad si bombardovan sa svih strana nije lako kompletno izignorisati vesti i rezultate...
Radoye Posted March 5 Author Posted March 5 Objasnjenje Diksonovih problema sa radiom:https://racer.com/2025/03/03/chip-ganassi-racing-clarifies-dixons-radio-problem/ Quote Scott Dixon didn’t spend all of Sunday’s 100-lap race without the ability to communicate with his team on pit lane. But the eventual second-place finisher did lose contact with his Chip Ganassi Racing team somewhere past the halfway point of the opening IndyCar Series race of the season, and thanks to the malfunction, the six-time champion also lost the lead to teammate Alex Palou, who went on to claim the victory.
Radoye Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Sato Takuma-san potvrdjen u cetvrtom RLL bolidu za Indi 500:https://racer.com/2025/03/11/sato-to-chase-third-indy-500-win-with-rll/ Quote Four of Takuma Sato’s six IndyCar Series wins came while piloting a Rahal Letterman Lanigan Racing entry, and the Japanese ace will chase another victory with RLL in May as part of its Indianapolis 500 program. A winner of the great race in 2017 with Andretti Global and in 2020 with RLL, Sato will return to the No. 75 Honda during his quest to become Indy’s newest three-timer.
Recommended Posts