Hertzog Posted November 6 Share Posted November 6 Koliko je decko ispao glup, ovo je neverovatno. Odusevljen sam kolicinom glupoce za ovaj potez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted November 7 Share Posted November 7 On 11/5/2024 at 9:32 AM, JPM said: Landova izjava nije pateticna nego tacna. Nista netacno nije izjavio. Cista sreca. Njega je pogledala sreca u Majamiju i omogucila mu da stekne samopouzdanje da moze da pobedjuje. Juce je sreca pogledala Maxa i Alpine. To ne umanjuje cinjenicu da je Lando vozio lose, ocajno, a da je Max vozio fantasticno. Mozda je mogao da ne izjavi to, ali svakako nije nista lupio. Kada je kisna trka ovakve stvari se desavaju. Da nije bilo crvene zastave BAS u tom momentu, ovi bi odradili stop i zavrsilo bi se u poretku 1. Russell, 2. Lando, 3. Max. U tom slucaju, Max uopste ne bi forsirao da pobedi, njemu je bio cilj da umanji stetu nastalu nakon kvalifikacija. Ali kad mu se vec otvorilo, autoritativno je uzeo pobedu i svaka mu cast na tome. 17 puta oboren najbrzi krug je samo statement da je tu i da je najbolji. Tako da zaista ako su vec mediji senzacionalisticki, ne moramo mi ovde tako. Kakvom mentalnom gimnastikom si uspeo da stavis Landa ispred Leklera, koji ga je direktno na stazi obisao bez ikakvog uticaja crvene zastave. imam i jos dva pitanja u tom tvom sbbkbb scenariju. 1. Kako znas da bi Alpine i Max isli u box? 2. Kako je Max prestigao Leklera, ali ne i Landa? 13 hours ago, Hertzog said: Koliko je decko ispao glup, ovo je neverovatno. Odusevljen sam kolicinom glupoce za ovaj potez Mozda je jednostavno genijalan potez, bolje da odustane na vreme nego da unisti bolid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 7 Share Posted November 7 @Jurgen Mogao bih da ti odgovorim, ali ne zelim, jer nacin na koji si mi se obratio nije nacin na koji ja komuniciram na ovom mestu. Hvala na razumevanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 7 Share Posted November 7 (edited) Ima radio snimaka iz trke. Maks, Okon i Gasli su jako jasno rekli da ne žele u boks i da je to bolje rešenje a timovi su se složili Edited November 7 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 7 Author Share Posted November 7 (edited) 6 hours ago, Nicklord said: Ima radio snimaka iz trke. Maks, Okon i Gasli su jako jasno rekli da ne žele u boks i da je to bolje rešenje a timovi su se složili Jednom bi morali da odu. Ne bi mogli celu trku na jednom setu guma da odvezu. Plus sto bi ovi na svezim gumama imali bolja vremena i vracali zaostatak. Cinjenica je da je Kolapintov udes bas nakon sto su Lando, Rasel & co. odradili pitstop poklonio besplatan pitstop svima koji ga do tada nisu uradili. To je dobroh 25-30 sekundi na poklon. Edited November 7 by Radoye 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts