Miki28 Teoljub Posted December 6 Share Posted December 6 Dokle bre vise? Svake godine novi tim, pojacanja tokom sezone. Za sta? 1 titula u 7 sezona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 6 Share Posted December 6 (edited) Oticice Lebron u penziju ubrzo. Pa onda da vidimo tog Dejvisa kako vuce i koliko ce moci da vuce. Edited December 6 by Don Dusko 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 6 Share Posted December 6 ne moze dejvis da vuce nista i njegova konstantnost i/ili nedostupnost jesu primarni razlog zasto LA nije bio ekipa za veca dela svih ovih godina sem te jedne ja brona kao paket ne volim, ali igracki je on svoje isporucivao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6 Share Posted December 6 6 minutes ago, Don Dusko said: Oticice Lebron u penziju ubrzo. Pa onda da vidimo tog Dejvisa kako vuce i koliko ce moci da vuce. Ako moze vec danas, ako ne na ljeto. Bio bih zahvalan 4 minutes ago, NikadProtivKaline said: ne moze dejvis da vuce nista i njegova konstantnost i/ili nedostupnost jesu primarni razlog zasto LA nije bio ekipa za veca dela svih ovih godina sem te jedne ja brona kao paket ne volim, ali igracki je on svoje isporucivao Za sve ove godine ekipa se koncepira za egomanijaka. Jedne sezone kad smo imali prikladne defanzivce spolja, uzeli smo titulu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 6 Share Posted December 6 Ovo je vec random rant generator 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 6 Share Posted December 6 Voli čovek da se ponavlja godinama. Its all about consistency... Možda konačno kad Lebron ode će promeniti ploču. A kad dođe i ta sezona, biće zabavno čitati dalji opus na temu, koji će onda da bude copium 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6 Share Posted December 6 Vrlo pronicljiv upis. Zamisli jos od '96 se navija za Lakerse. Snacicu se, nema da brines 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 6 Share Posted December 6 2 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Gori i ja sto mislim da je moguc ikakav vid diskusije. Ne moze sa covekom vise normalno da se diskutuje. Jesu razni prolazili i hejtovali LeBrona kroz forum u ovih 15 godina (B92 & Vox) ali ovaj je bas resio da ubije temu i otera ono malo diskutanata koji su zainteresovani da procitaju nesto o kosarci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6 Share Posted December 6 Diskusija sa LeBotovima hahahaha. Evo LeBotovi, rokajte. Ova tema me.vise nece vidjeti do penzije egomanijaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 6 Share Posted December 6 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Diskusija sa LeBotovima hahahaha. Evo LeBotovi, rokajte. Ova tema me.vise nece vidjeti do penzije egomanijaka Hvala, nadam se da ces ispostovati @PorodicneVrijednosti Ja procitah nesto da smo zainteresovani za Ingrama, sta mislis ? Sta ces kad moramo da diskutujemo, koga mozemo da dovedemo, kako tim za koji navijamo da postane jaci, diskutujemo, jbg, nismo razmazenci neki koji misle da sve titule pripadaju Lakersima pa su onda svi krivi sto je igracka oteta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 6 Share Posted December 6 Naravno da cu ispostovati. Senior, junior i podcaster su mi ogadili gledanje ekipe koje gledam 28 godina! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 6 Share Posted December 6 9 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Diskusija sa LeBotovima hahahaha. Evo LeBotovi, rokajte. Ova tema me.vise nece vidjeti do penzije egomanijaka Just now, Miki28 Teoljub said: Naravno da cu ispostovati. Senior, junior i podcaster su mi ogadili gledanje ekipe koje gledam 28 godina! Kad pre 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 6 Share Posted December 6 10 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Diskusija sa LeBotovima hahahaha. Evo LeBotovi, rokajte. Ova tema me.vise nece vidjeti do penzije egomanijaka Nije ti lepo ovo Miki izvini ali nije lepo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 6 Share Posted December 6 21 minutes ago, delgado said: PorodicneVrijednosti Ja procitah nesto da smo zainteresovani za Ingrama, sta mislis ? Odgovorim kasnije brt, sad se alkoholiziram da se manje iznerviram vcrs protiv Hawksa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 6 Share Posted December 6 8 hours ago, Miki28 Teoljub said: Nemoj se ljutiti, sve je ok. 150/3 za mene je problem, za tebe nije i to je sve ok Ostala mu je samo ova sezona i možda sledeća (player option). Paul George, Zion, Beal, možda i Embiid u zavisnosti od stanja, itd itd. Znači ni blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 6 Share Posted December 6 @delgado Ingram mi je jako drag igrac jos iz perioda kad smo ga draftovali i razvijali kao glavni prospekt ali mislim da je na trenutnu kompoziciju rostera veliki veliki no. U vakuumu on nije nista losiji igrac od Jaylena Browna recimo, donosi drugacije kvalitete i profil nego Brown no na ovakav tim kakav trenutno imamo to nije potrebno. U napadu je igrac kojem treba lopta u rukama da bi bio maksimiziran, forte mu je poludistanca (s koje je medju najboljim u ligi) ali je upitno da li je u stanju biti efikasan sekundarni kreator i spot up opcija. Defanzivno je takodjer ekstremno upitan igrac, atletski i po fizikalijama je sasvim korektan ali je motor dosta tanak i po svemu vidjenom on je negativan defanzivac. Dodatni problem se javlja sto bi, ako bi se trejdovalo za njega, on bio startna trojka skoro pa sigurno i na 4 i 5 bi opet imali LeBrona i Davisa kao primarne opcije sto meni u ovoj fazi LeBronove karijere nije ni blizu idealne opcije. Ono sto bi moglo biti zanimljivo je kad bi se u slucaju tog tradea Ingrama koristilo na 2, LeBrona na 3 i pod kosem Davisa uz jos jednog visokog. To bi barem na racun duzine popravilo odbranu ali bi taj visoki i dalje morao biti legitimna suterska prijetnja zbog spacinga (zbog toga mislim da je Wood jako bitan ovom rosteru i nadam se da ce se napokon oporaviti). Na kraju imas i taj problem ugovora jer Pelsi njega prije svega trejdaju jer ga ne zele platiti koliko trazi, a za buducnost fransize kad LeBron ode u penziju dvojac Ingram-Davis kao nosioci ne garantuju neke posebne domete. Opcenito sto se trejdova tice ja sam prije svega za to da se doda jedan visoki i 3&D krilni igrac. Kod visokog nisam nimalo fan opcije Valanciunasa ili Vucevica nego bih radije nekog defanzivno orijentisanog tipa Claxtona, Kesslera ili cak Nick Richardsa koji bi bio jako jeftin vrlo vjerovatno. S druge strane kod 3&D krila ni sam nisam pretjerano pametan. Ako je cijena za DFS fakat pick ili dva druge runde to je onda no brainer. Mi ugovore i pickove za kvalitetne upgrade imamo, pitanje je da li cemo to znati iskoristiti. U trenutnoj fazi mislim da sem Brona i Davisa ne treba biti nedodirljivih ako se kojim slucajem ukaze igrac AS nivoa (pominjalo se nesto da Fox ne zeli produziti u Kingsima, za njega bih odmah dao Kingsima sta traze) bez obzira sto ja licno obozavam Reavesa i Knechta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 7 Share Posted December 7 Zahvaljujem na iscrpnom obrazlozenju i odgovoru. I ja sam sabio 5 pivkana da mi bude lakse pred Hawkse, sta da se radi. Ajmo momci, vreme je za budjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted December 7 Share Posted December 7 Ajde da nekako i predjem preko ove Celtics blasfemije od tamnog dresa sa zelenom crtom, ali Derrick White onda jos na to fura crne carape i - pazite sad ovo - bijele NISKE patike 🤮 Ugasio sam tekmu momentalno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 7 Share Posted December 7 Jos jedna utakmica koju je Anthony Davis direktno izgubio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted December 7 Share Posted December 7 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted December 7 Share Posted December 7 Koliko hvališe Redika u početku, vidim sad se priča okrenula. 🙂 NIšta od Lejkersa ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 7 Share Posted December 7 Za sta je on iskljucen ovde? Spoiler Nemojte pokazivati Misi ovaj video da mu ne dajete ideje! :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 7 Share Posted December 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 7 Share Posted December 7 14 hours ago, PorodicneVrijednosti said: Jos jedna utakmica koju je Anthony Davis direktno izgubio. Kadar nevera. Isto kao protiv Orlanda kada nas je usrao bacanjima, sada b2b turnoveri na +1 i 20ak sekundi do kraja. Jos ga je Lebron povadio nakon prve izgubljene i chasedownovao Danielsa i nakon celendza opet lopta za nas, opet 20ak sekundi do kraja i +1. Sta se desava ? Kljaku utrajaju, jump ball. Osvaja tap, medjutim tapuje jako i lopta odlazi u aut i onda Atlanta ima poslednji napad i Tre Jang nas resava tricom... Sijaset gresaka Kljake, ponovo je direktan krivac za poraz. A kakvi statlineovi Lebrona (39-11-10) i njega (38-10-8), overtime, borba, riljanje, i opet poraz. Boli neopisivo. I opet smo najvise izgubili zbog uzasnog defanzivnog skoka, centar je pod moranje i solidan defanzivni 3D Wing. Najbolji izbor je tu Dorke (DFS) a za centra se slazem, i ja najvise zelim Keslercinu. Ako nista i Vinsent je ponovo pokazao neke znake zivota, fajtali smo se i prosuli pobedu protiv ekipe koja je bas u dobroj formi, 6 pobeda u nizu. Ponovo padamo na 10to mesto i skor 12-11 nakon 10-4 pocetka... Navikli smo vec na ovakve poraze, ali nekako uvek bole dosta. Da se odradi Portland kuci pa onda da se dobro odmorimo dok se igra IST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 7 Share Posted December 7 Hawksi gostuju Denveru 2.1.2025, a Jokić kaže da Bogdan dolazi ranije da sa njegovima dočeka NG 😄 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts